Straszne mysli - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Straszne mysli

Witam. Od jakiegos czasu drecza mnie straszne mysli.. kilka lat temu w mojej rodzinie działo sie zle duzo przeszłam i straciłam duzo zdowia. Od jakiegos czasu dopadły mnie mysli dotyczace mojego chlopaka:( najpierw lek ze cos moze mu sie stac.. pozniej bałam sie ze ja moge  zrobic cos zlego nad czym nie zapanuje... teraz jak nawet z kims romawiam to wmawiam sobie mysli na temat tej osoby z która rozmawiam rozne rzeczy pozniej kiedy widze ta osobe ktorej dotycza moje mysli bardzo sie denerwuje boli mnie brzuch.. mam straszne wyrzuty sumienia nienawidze siebie mam straszne wyrzuty sumienia!!! płakac mi sie chce nawet w pracy, mam ochote rzucic prace zamkac sie w czterech scianach i nie wymyslac! boje sie ze wkoncu cos sobie wmówie i strace swojego chłopaka! chodze do psychologa ale nic mi to nie daje. Stwierdziła nerwice lekowa, trace tylko pieniadze a afektów zero....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Straszne mysli

Zacieśnij więź z chłopakiem. Bądźcie dla siebie przyjaciółmi. Jak będziesz mieć z nim bliską relację, będziesz mieć w nim oparcie i będzie ci łatwiej pokonywać trudności.

3

A czy mozliwe jest to ze mozna wmówic sobie cos i w to wierzyc? jak tego oduczyć mozg?

4

Można jak będziesz miała więź uczuciową. Wtedy automatycznie te myśli odejdą.

5

a co jesli straszne mysli dotycza wlasnie uczuciowej wiezi ? tak jak u mnie ? rowniez takie mam ale to tylko w naszej glowie, musimy sobie to uswiadomic.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024