Nie umiem powiedziec co ze mna jest nie tak mam 23 lata.. wszystko zaczelo sie odkad wyjechalem za granice , ten nowy klimat mnie ten zmienil nie wiem.Chodzilem tutaj do szkoly w ktorej bylem psychicznie gnebiony , mobbing byl na porzadku dziennym . Chcialbym o tym wszystkim zapomniec ale nie potrafie . To jakos siedzi we mnie w glowie , jestem wrazliwym czlowiekiem potrafie plakac z byle gupstwa , nie wiem co sie ze mna dzieje. Kiedy bylem w Polsce wszystko bylo zajebiscie ale musialem uciekac z powodu braku pieniedzy. Do tego wszystkiego dochodzi frustracja zwiazana z seksem, brakuje mi bliskosci tutaj w obcym kraju. Juz nie wiem jak sobie pomoc . Potrzebuje bardzo kontaktu z bliska osoba nie wiem jak sie do tego zabrac nawet. Nie wiem najprosciej chyba byloby isc na prostytutki bo mam juz dosyc tego wszystkiego.Mozna powiedziec ze mam zerowe doswiadczenie z kobietami. Mam dosyc tej meczarni w moim zyciu przez ktora przechodze. Czy ktos mi umie tutaj pomoc czy pozostaje mi kontakt ze specjalista? Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam .