18 latek a mega zboczone fantazje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » 18 latek a mega zboczone fantazje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 36 ]

1 Ostatnio edytowany przez młodyfacet (2015-09-19 19:06:30)

Temat: 18 latek a mega zboczone fantazje

Hej wszystkim jestem tutaj nowy, mam 18 lat wink

Powiem wprost:
Uwielbiam dominację i kobiece stópki. Nic mnie tak nie podnieca jak myśl o ukochanej mającej nade mną władze (dominacja przeze mnie nad kobietą też mnie podnieca ale temat skupi się na tym pierwszym).

Chciałbym żeby dziewczyna kazała się całować po stopach leżąc przed nią i kazała mi je lizać, żeby kazała się całować po rękach... i ogólnie, żeby chciała abym ją całował, lizał po całym ciele i żebym mówił jak ją uwielbiam... żeby mnie lizała po twarzy, żeby pluła mi do ust, żeby pluła na mnie (ale NIC w celu upokorzenia, tylko po prostu kontakt ze śliną mnie podnieca). Tak samo chciałbym, żeby mnie biła (z liścia w twarz, klapsy po całym ciele i to mocne i tym podobne rzeczy), żeby szarpała mną, kazała się patrzeć w oczy i żeby mnie wyzywała ale jednocześnie była miła dla mnie, żeby trzymała mi nogi na twarzy i wcierała się nimi w nią, żebym ssał jej paluszki i trzymał je w buzi. Chciałbym, żeby np powiedziała "wyliż swojej ukochanej Pani pupę" i wtedy bym klęknął za nią i to zrobił. Chciałbym, żeby klepała mnie po jądrach i żebym jej dziękował za to i żeby robiła to kiedy tylko chce bo by miała władze. Chciałbym zabawiać się z nią moczem, przytulać jej obsikane legginsy i tak dalej...

Podsumowując: Chciałbym po prostu być jej psem, ale tylko jej kochanym psem, dla którego byłaby miła, kochana ale jednocześnie bez wahania się by mnie uderzyła i żądała uwielbienia.

Czy coś jest ze mną nie tak? Serio pytam smile Na codzień nie mam żadnych problemów z sobą ani w relacjach damsko-męskich. Dla mnie dziewczyna to ukochany skarb a to powyżej miałoby być tylko w ramach podniecenia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 18 latek a mega zboczone fantazje

mysle, ze wszystko z Toba w porzadku smile ja z moim facetem tez lubie jak mnie ciagnie za wlosy i inne podobne rzeczy smile

3

wypowie się ktoś jeszcze? smile

4

Szczerze,czytałam to z "wytrzeszczonymi" oczami.

Ale ja to ja, a Ty to Ty.

A tak z ciekawości, robiłeś już te swoje fantazje z kobietą?

5

Młodyfacet,

Wszystko w porządku z Tobą.

6 Ostatnio edytowany przez młodyfacet (2015-09-19 20:07:07)

Krejzolka82 napisał/a:

Nie jeszcze ale moja była prawie o wszystkim wiedziała i rozmawialiśmy o tym bez problemu. A do niczego nie doszło bo za krotko sie znalismy itd. jedynie stopy jej masowałem dokładnie z tych fanazji i trzymałem je obok twarzy.

7

Też jestem ciekawa czy autor postu wcielał już swoje fantazje w życie czy to póki co sfera marzeń. Moim zdaniem wszystko z Tobą w porządku tylko musisz wypośrodkować to jakoś żeby nie skonczyło się tym,że bez tego wogóle się nie podniecisz i nie osiągniesz spełnienia. Wszystko jest dla ludzi

8 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-09-19 20:21:07)

młodyfacet napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Nie jeszcze ale moja była prawie o wszystkim wiedziała i rozmawialiśmy o tym bez problemu. A do niczego nie doszło bo za krotko sie znalismy itd. jedynie stopy jej masowałem dokładnie z tych fanazji i trzymałem je obok twarzy.

Każdy człowiek jest inny, każdy ma swoje marzenia, fantazje erotyczne, niektórzy bardzie wyuzdanie niektórzy nie.
Ja jestem za tym, żeby każdy "zaglądał" tylko i wyłącznie pod swoją kołdrę.

9

Krejzolka82 napisał/a:
młodyfacet napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Każdy człowiek jest inny, każdy ma swoje marzenia, fantazje erotyczne, niektórzy bardzie wyuzdanie niektórzy nie.
Ja jestem za tym, żeby każdy "zaglądał" tylko i wyłącznie pod swoją kołdrę.

Ja toże

10

Teraz tylko znaleźć kogoś kto jest otwarty w tych sprawach heh smile

11

Czemu w tytule jest mega cool?

Myslalam, ze sie czegos ciekawego dowiem, cos mnie zaskoczy... A tu nico hmm

12

A kiedy powiedzieć o tym dziewczynie (jak już sobie znajde w końcu) żeby się nie "wystraszyła" za bardzo? big_smile

13

Jak wygrasz w totka.

14

Szczerze mowiac na Twoim miejscu jesli chcesz realizowac takie potrzeby w zwiazku to od poczatku dawalabym lekkie aluzje. Zeby przygotowac jej "podswiadomosc" big_smile. Kobiety zazwyczaj jednak wola dominacje mezczyzny. Pisales, ze Ty tez lubisz czasem podominowac... Jakie sa tendencje? Pol na pol (w stylu jej i Twoja dominacja) czy bardziej jej? Czy jak Ty dominujesz to tez wolisz tak mocniej czy juz klasyczniej?

15

młodyfacet napisał/a:

A kiedy powiedzieć o tym dziewczynie (jak już sobie znajde w końcu) żeby się nie "wystraszyła" za bardzo? big_smile

Nie za wcześnie i nie za późno.

Wiem, super rada tongue

16

Burzowy napisał/a:

Jak wygrasz w totka.

Bez przesady Burzowy.

17

LunaPARK napisał/a:

Pol na pol (w stylu jej i Twoja dominacja) czy bardziej jej? Czy jak Ty dominujesz to tez wolisz tak mocniej czy juz klasyczniej?

Pół na pół. Co do dominacji przeze mnie to klasycznie wole. Klapsy, trzymanie za włosy, wyzwiska... tu bardziej wolę dominację psychiczną typu "kim jesteś?" "Twoją s*ką". Ale jeśli kobietka by chciała więcej i mocniej to jestem otwarty na propozycje jak najbardziej.

18

No masz na tyle specyficzne upodobania ze pewnie pierwszej lepszej nie przekonasz. Aczkolwiek zawsze lepiej miec duza wyobraznie niz wcale jej nie posiadac lol.

Tak czy siak, wszystko z Toba ogolnie w porzadku big_smile

19

Pffff lajcik.:P:P:P

20

W sumie prawda, mogłeś polecieć bardziej z tematem. Nabieraj je na tą dominującą stronę, a potem się płaszcz big_smile

21

Ciezej znalezc dziewczyne, ktora lubi dominowac wiec zaczelabym jednak od tej strony smile

22 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2015-09-19 22:46:30)

To mu zostanie prawa i lewa ;]

23

Myslisz, ze da rade przekonac dziewczyne, ktora lubi lekka meska domiancje do lania go po twarzy? Szczerze watpie big_smile

24

Hahaha. Prawda:D No ale fakt. Ciężko znaleźć dominę. Bo nawet jak próbowała to się na odwrót kończyło:d

25

LunaPARK napisał/a:

Myslisz, ze da rade przekonac dziewczyne, ktora lubi lekka meska domiancje do lania go po twarzy? Szczerze watpie big_smile

Przynajmniej od czasu do czasu... czemu nie? Przecież nie jesteście takie nudne i samolubne, prawda wink?

26

Burzowy napisał/a:
LunaPARK napisał/a:

Przynajmniej od czasu do czasu... czemu nie? Przecież nie jesteście takie nudne i samolubne, prawda wink?

Ale "klasyczna" dziewczyna moglaby sie w takiej relacji meczyc. Wiele kobiet ma w podswiadomosci zakodowany szacunek do mezczyzny i "szmacenie" go najzwyczajniej w swiecie budzi w niej opor.

27

Opór? Serio? Pierwszy raz się z takim patrzeniem na to spotykam. Biorąc pod uwagę jak bardzo uległy i wyuzdany seks lubią kobiety, to jakim cudem nagle partnera - o wiele przecież "silniejszego" - im szkoda?

28

To niby czemu wiekszosc kobiet nie lubi dominowac cool ?

29

Bo kochają być zdominowane przez silnego, niemal brutalnego ogiera? Bo kochają być porządnie *****? Zakładam, że dlatego!

30

A dominacja kobiety jest symptom jej wiekszej wladzy i sily. A malo ktora kobieta chce byc "silniejsza" strona w zwiazku. Malo ktora ma chec odzierania mezczyzny z szacunku.

Co nie zmienia faktu, ze i takie sie zdarzaja lol

31

większość kobiet nie lubi dominować bo są kobietami
dominuje osoba silniejsza - to jest chyba normalne !!!
taka jest natura

gdyby kobiety były silniejsze to by było odwrotnie
są przecież takie gatunki wśród zwierząt

u ludzi facet z natury jest silniejszy więc dominuje

32

LunaPARK napisał/a:

A dominacja kobiety jest symptom jej wiekszej wladzy i sily. A malo ktora kobieta chce byc "silniejsza" strona w zwiazku. Malo ktora ma chec odzierania mezczyzny z szacunku.

Powtarzam, skoro chcą siebie "odzierać z szacunku" to i faceta mogą. Jasne, że jest mało takich. Coś Ty mi tu kręcisz;]

33 Ostatnio edytowany przez LunaPARK (2015-09-19 23:48:36)

Burzowy napisał/a:
LunaPARK napisał/a:

Powtarzam, skoro chcą siebie "odzierać z szacunku" to i faceta mogą. Jasne, że jest mało takich. Coś Ty mi tu kręcisz;]

Nie rozumiesz. Jesli kobieta jako "slabsza" obedrze (nie wiem czy dobrze odmienilam) sie z szacunku to nic sie nie dzieje, bo "silniejszy" pilnuje "czci" obojga przed osobami trzecimi.
Jesli kobieta jako "slabsza" obedrze (?lol) z szacunku mezczyzne czyli "silniejszego" to kto ma pilnowac jej i jego "czci" przy osobach trzecich??? Wtedy albo kobieta ma byc ta wladcza i chroniaca albo sa "niechronieni". Jako ze w naturze jest ze kobieta woli mezczyzne "silniejszego" to zazwyczaj woli meska dominacje. Podswiadoma hierarchia mimo oficjalnego rownouprawnienia lol

34 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2015-09-19 23:50:32)

No to mówimy o tym samym, tylko się nie zrozumieliśmy <piątka>.

35 Ostatnio edytowany przez cslady (2015-09-19 23:57:02)

A mnie jednak trochę śmieszy nazywanie tego kobiecą dominacją. Koło dominacji to nie leżało. Równie dobrze mogę kazać partnerowi wynieść śmieci i już wielka ze mnie domina. Gdyby partner mi tak przedstawił swoje fantazje, to nie zgodziłabym się, bo to jakaś zabawa i jedno wielkie udawanie. big_smile No może mam tylko takie subiektywne wrażenie, ale sposób pisania mnie nie przekonuje. Później to klaps będzie za mocny, to upokorzenie za duże itp. W każdym razie odpowiadając na pytanie - nie, to nie są dziwne fantazje i wszystko jest z Tobą w porządku. Ja sama lubię kobiecą dominację (tak samo jak męską), ale do tego muszę mieć odpowiedniego partnera, bo nie kręcą mnie ci super posłuszni z którymi to jest tylko pokazówka i udawanie. No ale co kto lubi.

36

Cslady, zauwaz ze autor ma dopiero 18lat i niewielkie doswiadczenia seksualne. Wg mnie nawet jesli nie ma teraz "smielszych" mysli to jeszcze wszystko przed nim wink

Posty [ 36 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » 18 latek a mega zboczone fantazje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024