Potrzebuję Twojej pomocy! Coś mega niesamowitego na prezent na Mikołaja dla mojej dziewczyny! Generalnie może być wszystko - i nie ważne są pieniądze, oczywiście nie mówimy o milionach złotych...
muszę być oryginalny ! muszę! bo ja wiem że dostanę prezent, który spełni moje marzenie...
Ona inteligentna, pomysłowa, lubiąca pomysłowych ludzi, nie cierpi monotonii, łajdactwa, nudy.
Nie lubi czytać książek, uwielbia oglądać filmy i seriale.
Kocha muzykę, taniec i szaleństwo. Uwielbia się podobać, uwielbia ciuchy, szminki, mocny makijaż. Ale trafić w jej gust, jest niesamowicie ciężko...
2 2014-11-23 20:23:30 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2014-11-23 20:25:36)
Potrzebuję Twojej pomocy! Coś mega niesamowitego na prezent na Mikołaja dla mojej dziewczyny!
(...)
Ale trafić w jej gust, jest niesamowicie ciężko...
I dlatego właśnie oczekujesz, że to MY trafimy w gust TWOJEJ dziewczyny. Dziewczyny, której nie znamy, której nie widzieliśmy na oczy...
Po to abyś to TY okazał się oryginalny i "nie nudny"...
Ojjj...czarno to widzę...
Domyślasz się też, że właśnie to jest "łajdactwo", prawda? Chcesz oszukać dziewczynę, pokazać jaki to jesteś niesamowity i jak dobrze ją znasz. Tymczasem wyręczasz się forum. Może tak zastanów się dobrze nad tym co chciałaby dostać. Znasz ją chyba najlepiej.
no właśnie, ciężko trafić w gust, bo jej nie znamy.
Ale takim wyjściowym ewentualnie prezentem, który zawsze się sprawdza, to: czekoladki na zamówienie. Chocolossimo. Akurat tez mają świetną ofertę mikołajkową. A transport odbywa się samochodem z chłodziarką. więc czekolada w transporcie nie ulegnie żadnym zniekształceniom.
to nie byle prezent i nie kosztuje tyle co zwykła marketowa czekolada.
Możesz sam ułożyć hasło, napis, zdanie, wybrać oryginalne opakowanie. wszystko zależy od twojej wyobraźni.
warto, bo czasem korzystam.
to kup jej lakier do paznokci.xd xd xd
Idź się obrzezać i podaruj jej swój napletek.
Iceni w żartach nieoceniona
Nikt na Forum
Przebić Jej nie zdoła ![]()
Na poważnie, moje zdanie jest takie samo, jak Margolinki.
Ahahahahhaha. Boże, umarłam ;p
Napletek zaręczynowy :DDDD
Kup jej Furby'ego ;p jestem matką i żoną, a chciałabym to mieć, niespełnione marzenie z dzieciństwa ![]()
Potrzebuję Twojej pomocy! Coś mega niesamowitego na prezent na Mikołaja dla mojej dziewczyny! Generalnie może być wszystko - i nie ważne są pieniądze, oczywiście nie mówimy o milionach złotych...
muszę być orginalny ! muszę! bo ja wiem że dostanę prezent, który spełni moje marzenie...
Ona inteligentna, pomysłowa, lubiąca pomysłowych ludzi, nie cierpi monotoni, łajdactwa, nudy.
Nie lubi czytać książek, uwielbia oglądać filmy i seriale.
Kocha muzykę, taniec i szaleństwo. Uwielbia się podobać, uwielbia ciuchy, szminki, mocny makijaż. Ale trafić w jej gust, jest niesamowicie ciężko...
wszystkie odcinki ,,M jak milosc, ,I zbuntowany anioł,, oraz czerwona szminkę ucieszy sie
100% (net)kobieta
Mocne!
A co jeśli chłopak już nie ma? Powinien ciąć wyżej & więcej? Dość radykalny prezent.
AdamzKrk jesteś 100% facetem?
Wyobraziłam sobie, jak wielką miłością musi darzyć faceta kobietę, by na żywca, na trzeźwo, na poważnie to zrobić najważniejszemu organowi w swoim ciele. "Kobiecy dowód" miłości (czyli tzw. cnota, czy bardziej konkretnie błona dziewicza) to bułka z masłem przy takim dowodzie miłości.
Napisz jak przygotowanie prezentu się odbyło i jakie wrażenie zrobił dar.
Iceni napisał/a:Idź się obrzezać i podaruj jej swój napletek.
Ahahahahhaha. Boże, umarłam ;p
Napletek zaręczynowy :DDDDKup jej Furby'ego ;p jestem matką i żoną, a chciałabym to mieć, niespełnione marzenie z dzieciństwa
Rozwaliłaś system Iceni, ha ha.
A co do furby'ego polecam. Córa moja ma. Super sprawa