Piszę ponieważ mam problem z zazdrością.Po krotce o sobie:prawie w każdym związku zdarzyło mi się zdradzić zraniłam kilku fajnych facetów...
Teraz zakochałam się w swoim szefie on we mnie i po pół roku mieszkania ze sobą mamy dziecko w drodze.
Problem jest w tym ze choć chce zaufać i walczę z zazdrością to i tak mi nie wychodzi.
Pewnie żądacie pytanie czy daje mi powody do zazdrości?teoretycznie nie ale ma taka prace ze mnóstwo osób do niego pisze i dzwoni a ja wciąż się zadręczam z kim on pisze,rozmawia...
Może i by udało się opanować zazdrość ale jego wyjście na służbowa kolacje przelało czarę goryczy.
Byłam wyrozumiała służbowa kolacja ok niech idzie,pisał ze kocha i tęskni,pózniej przez jakiś czas była cisza.
W końcu stwierdziłam ze nie bede siedzieć w domu i poszłam na kawę z koleżanka on jak to usłyszał był zły ze daje mu znać o wyjściu na ostatni moment.
Zrobiło się późno ja juz wróciłam do domu a on cały czas był niby na tej kolacji.
Pisaliśmy i tylko pisał przepraszam i kocham Cię i w końcu telefon ucichł po kilku godz zadzwonił z pytaniem co robię no to ja ze śpię...i pytam kiedy wróci a on ze niedługo.
Myśle sobie niedługo ok godzina max będzie w domu,czekam zdążyłam zasnąć on napisał błache kocham i cisza...patrzę na zegarek 2 w nocy dzwonię i pytam gdzie jest,okazuje się ze jest na mieście prawdopodobnie na imprezie krzyczę ze dlaczego mi nie powiedział itd a on jakby nic nie słyszał.
Pytam gdzie dokładnie jest na mieście a on ze nie wie no myślałam ze wyjdę z siebie...
I tak napisałam mu kolka SMS ze mi przykro a on najpierw zostawiał je bez odpowiedzi a pózniej pisał standardowe kocham....jest godzina 4.30 a on mi pisze ze nie wie jak wrócić do domu bo tak się upił .... Tragedia
Pomóżcie
Wrocil ...
Sprawdziłam jego telefon pisał w miedzy czasie gdy tam był z jego niby dobra koleżanka a rozmowa wygladała tak:
Ona:
Kocham Cie
on:16.09.15 02:42
Nie pisz mi tak bo tez kocham
ona:16.09.15 03:12
Co chciales mi powiedziec?
on:16.09.15 03:13
Duzo ale sam Tobie
Ona:16.09.15 03:14
To znaczy?
ona:16.09.15 03:17
Boje sie, ze bede cierpiala jeszcze bardziej jak Cie uslysze
On:16.09.15 03:18
Ja tez
Ona:16.09.15 03:19
Kocham Cie nad zycie i mam nadzieje, ze kiedys do mnie wrocisz. Moje zycie nie ma bez Ciebie sensu. Jestes mi przeznaczony
Co zrobić z żona nie ma rozwodu mieszka ze mną mamy mieć dziecko a ja i mnie kocha????
Pokazać mu te SMS ze wiem o nich co robić????
Jestem załamana