Zmienne fetysze z wiekiem - też to macie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmienne fetysze z wiekiem - też to macie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez Peacock (2015-09-09 14:53:54)

Temat: Zmienne fetysze z wiekiem - też to macie?

Hej.
Tak sobie rozmyślałem i doszedłem do ciekawych wniosków,mianowicie że człowiek wraz z wiekiem ma trochę zmienne fetysze. Czy też to tak oceniacie, dziewczyny? To znaczy nie mówię o coraz to ostrzejszych bo to wiadomo, apetyt rośnie w miarę jedzenia ale mam na myśli na przykład to, że teraz mnie jarają rzeczy, które wcześniej mniej jarały, a te co jarały, teraz jakby trochę mniej. Czy taka zmienność jest normalna? Skąd to się bierze, wydaje się dziwne. Może człowiek wmówił sobie, że inni uważają to za seksowne, to to jednak jest seksowne i tyle? Nie powinienem zdradzać męskich sekretów ale dla dobra tematu powiem,że kiedyś na przykład w ogóle nie podniecały mnie tatoosy u kobiet, a teraz naprawdę mną kręcą aż miło. I tak zastanawiam się dlaczego, czy one faktycznie są takie same w sobie jarające, czy dodatkowo dochodzi fakt, że zapadowała moda na nie, wmawia się że są sexy itd? Ciekawa sprawa z tym. Albo kiedyś mnie w ogóle nie pociągały Murzynki albo Mulatki, a teraz niejedna potrafi mnie przyprawić o zawrót głowy ... i nie tylko xDDD

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmienne fetysze z wiekiem - też to macie?

U mnie nic się nie zmieniło od ponad 20 lat. Moje fetysze sie nie zmieniają, bo nie mam fetyszów.
Owszem, niektóre cechy mi się podobają bardziej niż inne, ale są to CECHY, a nie przedmioty czy ozdoby etc.

Samo zjawisko fetyszu jest dla mnie zjawiskiem niezrozumiałym. ( Tzn. wiem oczywiscie na czym polega, ale to tak jakbym miala sobie wyobrazić, że kogos podniecają pomidory tongue)

3

Właśnie nie wiem czy do końca trafnie wyraziłem się ze słowem "fetysze". Chodzi mi cokolwiek co może podniecać, obiekt podniecalności, coś pod ten deseń no nie wiem jak to ująć xDD Coś, co podnieca tongue Nie mam na myśli tutaj jakichś zwariowanych fetyszów typu wąchanie skarpet czy coś takiego heheheh xDDDDD

4

No to powiedzmy, ze upodobania, takie "male fetysze" w stylu dlugich wlosow, tatuazy czy ponczoch to chyba oczywiste, ze sie zmieniaja.

Trudno zeby 16-latke podniecaly dwurzedowe garnitury, a 17-latka pasy do ponczoch na 8 żabek.

40-latce rzemyczki na przegubie i dredy tez pewnie rozumu nie odbiora.

Ale - moje upodobania, te głowne, nie zmieniaja sie od lat. Zmieniaja sie tylko drobiazgi, szczegoly, detale.

A moze nie tyle zmieniaja sie, co dochodza nowe - kazdy interesujacy facet pozostawia po sobie jakis detal.

I moze to jest wlasnie to - one sie nie zmieniaja, tylko dochodza nowe ;P

5

Fetysze to nie tylko to, że coś cię kręci. To coś więcej. A co do pytania to normalne, że ludzie się zmieniają.

6 Ostatnio edytowany przez stefan00 (2015-09-09 20:09:56)

Dla mnie temat ciekawy. Tez w zasadzie nie wiem to co mam na mysli jezeli chodzi o fetysz i czy sie zmienia w miare starzenia sie. Chyba jezeli sa jakies zmiany to wynikaja z nabywanych doswiadczen. Wspomniane murzynki czy inne rasowo dziewczyny odpadly. Rzeczywiscie jako mlodzik chcialem sie przespac z kobietami innej rasy, ale jak je zobaczylem z bliska .... Bywalem w Afryce kilka mesiecy i przeszla ochota na sex ale chcialem zobaczyc jak wyglada tam na dole. Zobaczylem i rzeczywiscie mnie to podniecilo bo miala dosc duza lechtaczke, ktora jest dla mnie takim fetyszem. Ale to nie bylo w Afyce bo bedac tam po pierwsze mialem zone w Polsce, po drugie juz bylow wiadomo o AIDS, ze nie jest wylacznie choroba gejowska. Pomijajac sprawy, w ktore wierze nigdy nie uprawialem sexu z prostytutka czy cichodajka z uwagi na to ze nienawidze prezerwatyw a jest to wlasciwe jedyne zabezpieczenie przed zakontraktowaniem swinstwa w czasie penetracji. W mlodosci w mialem ciagle przed oczami wylacznie wielka wilgotna rane, wiec zablokowalem sie przed mysleniem o rzesistku, grzybicach i popularnych innych kalafiorach. Do domu domu przychodzilem najwyzej jesc a mieszkalem w zenskich akademikach, ale zawsze z tylko jedna dziewczyna. Ale wracajac do kobiet innych ras to: Kobiety pochodzace z krajow arabskich sa bardzo halasliwe, nie dbaja czesto o higiene. Odpadlo. Murzynki juz omowilem aczkolwiek kontakt jaki trwal kilka tygodni skonczyl sie w wyniku roznych nieporozumien. Ale jezeli chodzi o erotyke i intymnosc bylo bardzo ladnie, az bylem zaskoczony. Bardzo ladnymi kobietami bywaja hinduski, ale ..... Te, ktore sa bardzo zwiazane kulturowo ze starym krajem lub tam mieszkaja w rozmowie z mezczyzna sam na sam zaczynaja uzywac wysokiego, spiewnego tonu, ktory mnie denerwowal, choc nie denerowalo mnie falowanie glowa. Problemem jest nadmierne owlosienie cala. Kolega, ktory ma zone z Chin a z niejednego pieca slodycze wybieral - mawial, ze hinduski to fajne dziewczyny jak sobie ogola cycki. Rzeczywiscie owlosienie twarzy, rak, uszu u kobiet jest odpychajace, przynajmniej dla mnie. Chinki, nie mam doswiadczen, podobnie z tajkami. Najpiekniejsze moim zdaniem kobiety to Malajki, mix krwi hinduskiej, tajskiej, chinskiej i chyba bialej. Ale to ocena wygladu, osobistych kontaktow nie mialem. Oczywiscie najblizsza cialu koszula. Polki sa najlepsze pod kazdym wzgledem, niedopasowanie w "kulturze" naprawde preszkadza i czynie zwiazek z obco kulturowo kobieta mniej atrakcyjny chocby nie wiadomo jaka byla piekna. Bo oprocz wygladu kazda z pan ma w sobie cos co przyciaga. Najlepiej przyciagaja mnie polki. A jezeli chodzi o fetysz, to zdecydowanie lono z duza lechtaczka i normalnna buzia, wieksze wargi sromowe mniejsze dodaja extra smaczku. 2u krotnie namowilem swoje partnerki na pompowanie lechtaczki i obydwie byly bardzo zadowolone. Odbywa sie to na podcisnienie, pompka z dopasowanymi cylindrami. Nie boli a jedynie wystepuje uczucie ciagniecia, ktore okreslaly jako przyjemna pieszczote poniewaz w czasie pompowania zaledz i napletek ociera sie silnie o wewnetrzne scianki cylindra. Powoduje to mozliwosc widocznego wzwodu lechtaczki (czesci, ktora jest widoczna), lechtaczka jest bardziej eksponowana na pieszczoty,  obydwie partnerki to potwierdzaly ze orgazm przychodzi szybciej, trwa dluzej i jest znacznie bardziej intensywny. Kobieta mimo, ze jest jakby odwrocona polowka mezczyny ma dwukrotniie wiecej zakonczej nerwowych w zaledzi lechtaczki niz mezczyzna w zoledzi. Kobiety gdy sie podniecaly czuly "stawianie" sie malego pindolka, co bardzie jeszce je podniecalo, bo zaczely sie dotykac duzo czesciej niz przedtem A poza tym fajnie wyglada jak w czasie orgazmu lechtaczka u kobiety "rusza sie" w rytm skurczybykow pochwy i odbytu.

I jeszcze jedno. Moim najwiekszym fetyszem, wiekszym od damskiego pindolka jest widok coraz bardziej zaciskajacych sie powiek, przyciskanie brody do klatki piersiowej i narastajacy prawie zwierzecy skowyt towarzyszacy silnym skurczom wewnatrz i drzeniu calego ciala.

7

Fetysze to nie tylko to, że coś cię kręci. To coś więcej. A co do pytania to normalne, że ludzie się zmieniają.

8

Miałem kiedyś packe na muchy dobrze wpominam ten okres.
Kiedys przyszedłem była ostentacyjnie złamana w kuble.
Wiedzialem ze nadeszły gorsze czasy sad

9

kwadrad napisał/a:

No bo nie mozna packi na muchy po uzyciu zostawiac na stole miedzy kompotem a sernikiem.

10

stefan00 napisał/a:
kwadrad napisał/a:

No bo nie mozna packi na muchy po uzyciu zostawiac na stole miedzy kompotem a sernikiem.

Stefan uzywałem tej packi w zupełnie innych celach z tego co pamietam to nie narzekała ...do czasu.
W kazdym badz razie jak juz sie rozstaliśmy dostałem od niej na urodziny fakture vat.
Cieszyłem sie ze pamieta ale z drugiej strony cieszyłem sie ze mam juz to za soba.

11

kwadrad napisał/a:

(...)
W kazdym badz razie jak juz sie rozstaliśmy dostałem od niej na urodziny fakture vat.
(....)

witamy w klubie

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmienne fetysze z wiekiem - też to macie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024