Czy ktoś z Was czytał książki, żeby stać się pewniejszym siebie, które spowodowały, że wasza samoocena już nie jest taka niska? Książki mi bardzo pomagają i lubię je czytać, dlatego pomyślałam, że żeby stać się pewniejszą siebie kobietą, żeby czuć się ze sobą dobrze to przeczytam jakąś książkę, która właśnie tego dotyczy, ale nie wiem jaką powinnam kupić, żeby naprawdę mi pomogła.. ![]()
Zależy, jak do tego podejdziesz. Wiele książek wymaga aktywności osoby, która chce się zmienić, dlatego musisz się z tym liczyć. Zawsze warto spróbować, o ile jesteś zdeterminowana. ![]()
Zależy, jak do tego podejdziesz. Wiele książek wymaga aktywności osoby, która chce się zmienić, dlatego musisz się z tym liczyć. Zawsze warto spróbować, o ile jesteś zdeterminowana.
Jestem bardzo zdeterminowana, od wczoraj szukam różnych pomocy w internecie, różnych książek, które mogłyby mi w tym pomóc.. Zależy mi na tym, żeby stać się pewną siebie kobietą, bo wiem, że dobrze to wpłynie na mnie i na mój związek. Kiedyś też próbowałam to zmienić, na jakiś czas wychodziło, ale nie starałam się tak jak teraz, więc ta niska samoocena, bak poczucia własnej wartości wróciły.. Teraz tak się nie wydarzy, bo od tego dużo zależy, przede wszystkim to, czy poczuje się prawdziwie szczęśliwa. ![]()
"Pewność siebie" Artur Król. Mój znajomy oraz trener. Wie co mówi i co robi. ![]()