Pewność siebie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pewność siebie

Czy ktoś z Was czytał książki, żeby stać się pewniejszym siebie, które spowodowały, że wasza samoocena już nie jest taka niska? Książki mi bardzo pomagają i lubię je czytać, dlatego pomyślałam, że żeby stać się pewniejszą siebie kobietą, żeby czuć się ze sobą dobrze to przeczytam jakąś książkę, która właśnie tego dotyczy, ale nie wiem jaką powinnam kupić, żeby naprawdę mi pomogła.. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pewność siebie

Zależy, jak do tego podejdziesz. Wiele książek wymaga aktywności osoby, która chce się zmienić, dlatego musisz się z tym liczyć. Zawsze warto spróbować, o ile jesteś zdeterminowana. smile

3

BantrothThane napisał/a:

Zależy, jak do tego podejdziesz. Wiele książek wymaga aktywności osoby, która chce się zmienić, dlatego musisz się z tym liczyć. Zawsze warto spróbować, o ile jesteś zdeterminowana. smile

Jestem bardzo zdeterminowana, od wczoraj szukam różnych pomocy w internecie, różnych książek, które mogłyby mi w tym pomóc.. Zależy mi na tym, żeby stać się pewną siebie kobietą, bo wiem, że dobrze to wpłynie na mnie i na mój związek.  Kiedyś też próbowałam to zmienić, na jakiś czas wychodziło, ale nie starałam się tak jak teraz, więc ta niska samoocena, bak poczucia własnej wartości wróciły.. Teraz tak się nie wydarzy, bo od tego dużo zależy, przede wszystkim to, czy poczuje się prawdziwie szczęśliwa. smile

4

"Pewność siebie" Artur Król. Mój znajomy oraz trener. Wie co mówi i co robi. smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024