STOP MILCZENIU -Dziewczyny wykorzystywane seksualnie - - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » STOP MILCZENIU -Dziewczyny wykorzystywane seksualnie -

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: STOP MILCZENIU -Dziewczyny wykorzystywane seksualnie -

DZIEWCZYNY nie możecie milczeć gdy jesteście - krzywdzone- wykorzystywane seksualnie i gwałcone

nie ważne czy to Was brat, kuzyn,ojciec ,wuj czy dziadek !!!!! sąsiad czy zupełnie obcy człowiek
nikomu nie wolno Was krzywdzić w ten sposób NIE WOLNO WAM MILCZEĆ I DAĆ SIĘ ZASTRASZYĆ
to ich sposób by wWas krzywdzić... znam ten rodzaj facetów !!! sama byłam ofiarą i moje córki sad sad
Było mi ciężko !!! odsuneli się od nas wszyscy ale nie poddałam się ,nie będę kryła dranai za żadną cenę !!!

Musicie głosno mówić i zapobiegać aby Wasz - kat i oprawca nie krzywdził dalej, myślę ,że nawet powinno się zrobic coś więcej pisać do rządu w sprawie aby "ofiary" -gwałtów i molestowania miały od początku ochronę przed nim i jego rodziną oraz psychologa i wsparcie organów ścigania.

pozdrawiam Was wszystkie Julia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: STOP MILCZENIU -Dziewczyny wykorzystywane seksualnie -

Wiesz, łatwo mówić, że o takich rzeczach powinno się krzyczeć, ale to nie takie proste... Najpierw samemu trzeba uporać się ze strachem, wstydem, wściekłością... Ciężko jest mówić o tym co się zdarzyło. Owszem, należy to zgłaszać na policję, ale spójrzmy prawdzie w oczy- mało która kobieta ma w sobie tyle siły, żeby to zrobić...

3

Wiem Moniczko bo nie dość ,że skrzywdzona to jeszcze ma się "obnażać ' ale dlatego "tacy" faceci

są bezkarni, bezczelni, wydaje się im ,że nie dosięgnie Ich sprawiedliwość i Ich Ofiary nie odważą się o tym

mówić. Tacy mężczyzni ,którzy krzywdzą dzieci i kobiety są podli, chorzy i pozbawieni uczuć !!!!!!!!!

Powino się ich leczyć i odizolować od społeczeństwa

i żeby jasno było nie uważam ,że tacy są - wszyscy - mężczyzni - ale jest sporo tych - zwyrodnialców !!!!

Monisia trzymaj się , Dziewczyno mogę spytać czy Ty chodzisz na jakąs terapię ????

Gorąco Cię przytulam i cieplutko pozdrawiam Julka

4

Raczej eliminować niż leczyć. Niech płacą w własnej kieszeni za swoje leczenie. Pwini gnic w wiezieniu i robic kilofem po 12 h dzienie na swoje utrzymanie pozatym pozbawic ich majątku na rzecz ofiar !!! Nibo  może być tolerancji bo są "chorzy". Jak się nie chcą leczyć i kżywdzą inych to do wiezienia na 10 lat minimum. !!!

5

Witam! mam na imię Wiola...i przyznaje wam rację ...dość milczenia....tylko jakos nie bardzo idzie mi mówienie o tym co się stało...

6

Julia24 napisał/a:

Wiem Moniczko bo nie dość ,że skrzywdzona to jeszcze ma się "obnażać ' ale dlatego "tacy" faceci

są bezkarni, bezczelni, wydaje się im ,że nie dosięgnie Ich sprawiedliwość i Ich Ofiary nie odważą się o tym

mówić. Tacy mężczyzni ,którzy krzywdzą dzieci i kobiety są podli, chorzy i pozbawieni uczuć !!!!!!!!!

Powino się ich leczyć i odizolować od społeczeństwa

i żeby jasno było nie uważam ,że tacy są - wszyscy - mężczyzni - ale jest sporo tych - zwyrodnialców !!!!

Monisia trzymaj się , Dziewczyno mogę spytać czy Ty chodzisz na jakąs terapię ????

Gorąco Cię przytulam i cieplutko pozdrawiam Julka

Nie, nie chodzę... Choć często, zwłaszcza gdy łapię doła, zastanawiam się, czy nie iść do psychologa...
Ale nie znam żadnego. Ciężko byłoby mi opowiadać o tym, co się stało...

7

Znam jedną taką można powiedzieć znajomą, również ojciec ją gwałcił. Zgłoszono to na policje zatrzymali go na 3 lata a za dobre sprawowanie wyszedł 1,5 roku. I zamiast go odizolować od niej i jej sióstr to nadal mieszkali razem. Po roku znowu się zaczęło. Dziewczyna ma tak psyche zrytą, że szok.

8

To po prostu chore... Szkoda słów...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » STOP MILCZENIU -Dziewczyny wykorzystywane seksualnie -

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024