Zerwany Kontakt - odzyskać ale jak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zerwany Kontakt - odzyskać ale jak?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Zerwany Kontakt - odzyskać ale jak?

Witam. Rok temu zerwała ze mną kontakt kobieta, oczywiscie to była moja wina, od samego początku wiedziałem co straciłem
ignorowałem ją, niewidziałem jej zaangazowania a zależało mi bardzo wtedy na niej i czuje ze że teraz zależy mi jeszcze bardziej.
Prosze powiedzcie mi w jaki sposób uświadomić mo0ge Jej aby odzyskać zainteresowanie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zerwany Kontakt - odzyskać ale jak?

A jest wolna ?
Masz sie z nia jak skontaktowac ?
Jesli 2 razy tak, to powiedz, napisz, ze dojrzales, zrozumiales, ze nie jest ci obojetna i umow sie z nia.

Zalezy z jakich przyczyn odeszla od Ciebie .

4

Trochę mało informacji. Byliście razem, dlaczego kontakt się zerwał?

5

niemialem jak w pracy pisać, krecil się kolo niej typek z pracy i powiedziala mi "ze to tylko kolega". z choinki sie nieurwalem, chcialem/CHCę WCiąż o nią walczyć. Potraktowała mnie niezbyt miło ( podejrzewam ze malo który facet) wciąz starał się o nią. teraz najlepsze: jest starsza odemnie o 6 lat, po rozwodzie jest juz chyba 7 lat. Wartościiowa Kobieta twardo stąpająca po ziemii, chce kochaći być kochana smile martwiła się o mnie widziałem chociazby po Jej zachowaniui i odpływała gdy Ją całowałem. Ja nie jestem kobieciarzem i nie byłem "draniem". Zerwała ze mną bp tamten ją o to naciskał i wiem że cierpiała i kłóciła się z nim o to

6

Rozsądek oczywiście przegrał. Miłość ma gnac w przód a ja stoję w miejscu. Dostanę szansę lub kosza po raz kolejny bo wciąż mi zależy. ...

7

a o co chodzi?

8 Ostatnio edytowany przez allied64 (2016-02-14 20:29:47)

Bardzo mi zależy aby odbudować przyjaźń z kobietą, zerwaną z dnia na dzień do której przyczyniły się osoby trzecie....
pozatym obie strony miały swój "niesprzyjający czas"
bardziej to chyba moje niedojrzałe zachowanie i błędna interpretacja ale mniejsza z tym,
w jaki sposób to naprawić...?

9

allied64 napisał/a:

Bardzo mi zależy aby odbudować przyjaźń z kobietą, zerwaną z dnia na dzień do której przyczyniły się osoby trzecie....
pozatym obie strony miały swój "niesprzyjający czas"

Nie pisz półsłówek tylko wyłuszcz problem,jak oczekujesz jakiejś rady.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zerwany Kontakt - odzyskać ale jak?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024