Moj chlopak i jego przyjaciołka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Moj chlopak i jego przyjaciołka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez paula888 (2015-08-11 00:33:26)

Temat: Moj chlopak i jego przyjaciołka

Witam.
Spotykam sie ze swoim chłopakiem prawie 2 lata. Początki naszej znajomości były dość trudne bowiem nikt z mojej rodziny nie akceptował tego ze sie spotykamy. Jednak z biegiem czasu moja rodzinka odpuściła. Chyba zauważyli ze żadna z ich czarnych wizji o wykorzystaniu mnie i porzuceniu sie nie wydarzy. Moj chłopak prowadzi własna działalność, pracuje u niego pewna dziewczyna z która z biegiem czasu sie zaprzyjaźnił. Znają sie 8 lat. Ma ona chłopaka i córkę z poprzedniego zwiazku. Na początku nie zwracałam na nią za bardzo uwagi mówił o niej ze się dobrze dogadują i ona jest jego prawa ręka. Jednak wraz z rozwojem naszego związku jej obecność w naszym życiu zaczyna mi przeszkadzać... Moj chłopak ciągle zyje jej problemami i rozterkami. Spędzają ze sobą po 8 h dziennie. po pracy dochodza do tego smsy ktore miedzy sb wymieniaja. Raczej unikkam przebywania w jej towarzystwie. Jednak sa sytuacje ktore wyprowadzaja mnie z rownowagi np. kiedy jestem u swojego chlopaka na górze gdzie mieszka (na dole w budynku ma swoja firme) ona przybiega i zaczyna mu skladac naczynia z suszarki. takich dziwnych sytuacji mozna mnozyc Ostatnio zapytala mnie czemu jeszcze nie mieszkam ze swoim chlopakiem po czym dorzucila ze pewnie nie udzwignelabym ciezaru prowadzenia domu. Po tym wszystkim nie obylo sie bez wymiany zdan z moim chlopakiem. Przyznal mi racje ze zle postapila jego przyjaciolka mowiac mi takie rzeczy jednak pewnie nie miala nic zlego na mysli, a ja wyolbrzymiam. Mam juz dosc tego wszystkiego zyje w jakims dziwnym "trojkacie". Czy takie relacje powinny laczyc pracownice i szefa? Co myślicie? Moze to ja sie doszukuje w tym jakichs nieprawidlowosci ktorych nie ma?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moj chlopak i jego przyjaciołka

Bardzo mozliwe, że wyolbrzymiasz. Ja również mam przyjaciela, potrafię mu zrobić pranie, zmyć naczynia czy ugotować obiad. Ja żyję jego problemami, on moimi. Nigdy nie było nic między nami nic poza przyjaźnią więc śmiało mogę powiedzieć, że taka przyjaźń jest możliwa. Może jest tak, że czujesz się zagrożona i dlatego pewne sprawy interpretujesz tak a nie inaczej?

3

Dlaczego nie powiesz o tym chłopakowi, że przeszkadza Ci ten 'trójkąt'. Mają 8h w pracy na wygadanie się a później jest czas dla Ciebie. Nie masz ochoty na wysłuchiwanie problemów jego przyjaciółki i nie życzysz sobie żeby pisali smsy po pracy. Powiedz mu jak się z tym czujesz. Można mieć przyjaciółkę, można pomagać,ale bez przesady.

4

i oboje razem ze swoim przyjacielem zyjecie w zwiazkach? i mimo wszystko ingerujecie tak w swoje prywatne zycia?JA chce byc z nim ale nie potrzebna mi jej obecnosc w naszym zyciu. A mam wrazenie ze jego zycie kreci sie wokol niej... Oczywiscie powiedzialam mojedmu chlopakowi ze nie odpowiada mi rodzaj relacji jaka ich laczy. Ze nie moge zyc w takim ukladzie. Stwierdzil ze nie wiedzial ze jestem az tak problemowa i przeciez sie przyjaznia juz pare lat i nie rozumie dlaczego mam jakiekolwiek zastrzezenia co do tego...  W tym wszystkim chodzi o to ze w jego zyciu to chyba ona i jej zdanie jest najwazniejsze.Czy istnieje jakakolwiek szansa ze w naszym zwiazku bedzie normalnie?

5

Wiesz ja mam przyjaciolke ona tez ma chlopaka, on byl o mnie zazdrosny bo ona zawsze mi pomagala a ja jej. Mozemy zawsze na siebie liczyc i dobrze sie dogadujemy(wielu ludzi jak nas widzi to dostrzega ze jestesmy nawet para i chyba w tym jest najwiekszy problem bo to inni ludzie pisza zaraz dalszy scenariusz nie znajac prawdy) nawet bez slow. Czasem tak bywa ludzie mowia ze nie istnieje przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna otoz istnieje ale to naprawde sporadyczne przypadki. Problem przestal istniec gdy jej chlopak mnie poznal osobicie on juz wie ze ona jest dla mnie jak siostra a ja dla niej jak brat. Teraz nawet z jej chlopakiem sie swietne dogaduje. Powiedz chlopakowi ze rozumiesz ze to jego przyjaciolka ale ze chcialabys zeby chociaz po pracy poswiecal ci wiecej uwagi. Zobaczymy czy cos sie zmieni. Powinien to zrozumiec.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Moj chlopak i jego przyjaciołka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024