Żona mówi mi że mnie nie kocha i traktuje mnie zle brak mi już sił - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żona mówi mi że mnie nie kocha i traktuje mnie zle brak mi już sił

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Żona mówi mi że mnie nie kocha i traktuje mnie zle brak mi już sił

Witam

Od paru lat żona zaczęła traktować mnie jak swojego wroga mówi mi prosto w oczy że mnie nie kocha nie wiem ja kto opisać sypiamy na jednym łóżku ale osobno nie mogę się przytulić bo ją to denerwuje potrafi chodzić po domu w bieliźnie a gdy przychodzi wieczór mówi mi w prost żebym nie robił sobie nadziei i tak nic nie będzie wszystko co zrobię robię źle choć wydaje mi się że ona mało robi bo pracuje po 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu a ja mam czasami tak że pracuję po 15 godzin dziennie i 6 dni w tygodniu ale to ona twierdzi że jest zmęczona potrafię jej jeszcze zrobić masaż po pracy ale myśląc o jakiejś wzajemności mogę tylko pomarzyć nawet mnie nie dotknie ( a ja jej mówiłem wiele razy że chciałbym żeby mnie chociaż przytuliła czy pogłaskała ) ale ona jest na to zbyt zmęczona a gdy już dojdzie do zbliżenia bo czasami ona ma ochotę i wtedy liczą się tylko jej potrzeby chociaż jest to sex bez żadnych uczuć bo ona odwraca głowę  w bok i zero kontaktu wzrokowego czy jakiegokolwiek dotyku z jej strony czuję się strasznie a do tego twierdzi że to moja wina bo mnie już nie kocha a powody są takie że niby jej nigdzie nie zabieram nic jej nie kupuje gdy proponuje gdzieś wyjść nie ma ochoty to tam już nie wiem czego ona chce zrobiła z niej się straszna materialistka chciała by prezenty ale nie daje nic w zamian . nie przeszkadza jej prowokowanie innych facetów a gdy jej raz zwróciłem jej uwagę że mogła by tak nie robić chociaż w mojej obecności to się wyśmiała prosto mi w twarz i powiedziała że jestem żałosny a ona ma prawo robić co chce nawet na moich oczach

nie mam już sił nie wiem co robić jej obojętność do mnie doprowadza mnie do stanu załamania nerwowego nie rozumiem jak można być tak bezczelnym i wrogim dla osoby której przysięgało się że się ją kocha

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Żona mówi mi że mnie nie kocha i traktuje mnie zle brak mi już sił

Wiesz Dariuszu, gdybym była na twoim miejscu,to podałabym o rozwód z taką żoną nie bawiąc się nawet w terapie małżeńskie czy seksuologa. Zrobiłabym jej na odchodne prezent w postaci wypasionego wibratora i zaczęła spokojnie szukać sobie sensownej kobiety do tańca i do różańca big_smile Ale to zrobiłabym ja, tobie natomiast  proponowałabym bardzo poważną rozmowę z żoną np. przy kolacji przy świecach.Jeśli coś by to dało, to pozaskakuj ją może jakimiś szalonymi wypadami razem na łono natury na przykład lub wypadem do innego miasta, wiesz,żeby powszedniość urozmaicić, zainteresować żonę,rozbudzić w niej namiętność.

3

Zacznij dbac o siebie - o swoje przyjemnosci i swoj czas wolny zamiast wchodzic jej w tylek w nadziei odrobiny zainteresowania -  nic tak kobiety nie zniecheca jak skamlacy u jej boku facet.

4

A ja bym zainwestowała w detektywa.

5

smallangel napisał/a:

A ja bym zainwestowała w detektywa.

Worki na śmieci ze "Stonki" taniej wyjdą.

Panie Autor co Cię przy tym babsku trzyma oprócz chorego uzależnienia?? Dzieciak(i), kredyt(y), pies, kot, dom...cokolwiek?? Wszystko da się załatwić/uregulować i zacząć od nowa.

Iceni napisał/a:

Zacznij dbac o siebie - o swoje przyjemnosci i swoj czas wolny zamiast wchodzic jej w tylek w nadziej odrobiny zainteresowania -  nic tak kobiety nie zniecheca jak skamlacy u jej boku facet.

Przecież już jest o lata świetlne za późno na jakiekolwiek zmiany, utraconego szacunku przecież nie odzyska/odbuduje.

6

Przecież to jest oczywiste, że kogoś ma. To jest ta sytuacja, w której ta przysłowiowa szklanka wody będzie krzywo stała.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żona mówi mi że mnie nie kocha i traktuje mnie zle brak mi już sił

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024