Co mam zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Co mam zrobić

Witam,
Opisze wam moją sytuację, proszę o pomoc.

Mój facet już sie o mnie nie stara. Wszystko przez to że obiecałem mu że nie bede piła. Po alkoholu zachowuję strasznie agresywnie. Nie panuje nad emocjami, wyzywam go, potrafię też go zacząć bić czy rzucac w niego różnymi rzeczami. Jak zaczynam pić nie potrafię przestać. Ciągnie się to kilka dni najczęściej. Zawsze się mną opiekował gdy piłam. Niestety ostatnio zniszczyłam pare rzeczy w hotelu gdy wpadłam w szał, po tym dał mi ostatnią szansę. Jednak gdy poszłam ostatnio na impreze znowu zaczelam pić i 2 dni nie bylo mnie w domu, gdy wróciłam nie otworzył mi już drzwi. Zdenerwowałam się i zaczełam go wyzywać oraz jego rodzinę, probowałam go też manipulować że bede uprawiała seks z innymi lecz on już nie chce mi dać szansy. Bardzo go kocham, co mam zrobić by go odzyskać skoro mowię mu przepraszam a on twierdzi ze to za mało.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam zrobić

Jak go kochasz, to odejdz, nie niszcz mu zycia.
Sama udaj sie na terapie.Wtedy, jak bedziesz czysta i on zainteresowany, mozesz starac sie o powrot.

3

verdad napisał/a:

Jak go kochasz, to odejdz, nie niszcz mu zycia.
Sama udaj sie na terapie.Wtedy, jak bedziesz czysta i on zainteresowany, mozesz starac sie o powrot.

verdad ma rację, najlepiej udaj się w pierwszej kolejności na terapie, bo samej będzie ci trudno pokonać te uzależnienie.  Gdy będzie twoje uzależnienie ustępować, wtedy staraj się aby dał ci kolejną szanse, bo inaczej może cie po prostu olać.

4

co masz zrobić..??/ kochasz..? - TO PRZESTAŃ PIĆ- daj mu na jakiś czas spokój i ogarnij się, a ON jeśli kocha to poczeka z pewnością. i rzeczywiście OGARNIJ się dla siebie przede wszystkim, bo jeśli nie On to i tak NIKOGO  wartościowego nie zatrzymasz przy sobie

5

Jak już było tyle szans to nie dzine że nie chce ci zawierzyć, wydaje mi się że terapia jest tu dobrym rozwiazaniem

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024