Witajcie Kobietki !
Postanowiłam, że się zarejestruje do Waszego grona i poradzę się, może po prostu wytłumaczą mi TO mądre koleżanki, czego ja sama nie rozumiem...
otóż słuchajcie, DLACZEGO faceci patrzą się na inne laski mając SWOJĄ?
Ostatnio kiedy szłam ze swoim chłopakiem, za rękę zauważyłam, że spojrzy prawie na każdą dziewczyne, która np. obok nas przechodzi.
Teraz kiedy idziemy razem zaczęło mnie to męczyć i powiedziałam mu to.. że jest mi przykro, że tak robi. Wg niego mam się z nimi porównywać? DLACZEGO patrzy na inne, kiedy trzyma mnie za rękę? Kto się w końcu dla niego liczy? Jakby się czuł kiedy ja bym podziwiała innych facetów.
Oto jego odpowiedź:
PRZESADZAM. szukam powodu do kłotni bez powodu. Następnie... patrzy się TAK O. Nie ma klapek na oczach, żeby patrzeć się pod nogi. No i licze się dla niego- ja, także on nie wie o co mi chodzi ... a na koniec on by czuł się normalnie, kiedy bym patrzyła na innych facetów.
Hm.. oczywiście skończyliśmy ten temat, bo do niego jakby nic nie docierało. Oczywiście próbowałam, patrzeć na innych facetów, ale FAKTYCZNIE GO TO NIE RUSZA.
Czy to ze mną jest problem, z nim? Jak WY to widzicie i jak reagujecie na takie zachowania?
CAŁUSKI :* ps mam 22 lata jakby co chłopak 24, od 1,5 roku jesteśmy ze soba ![]()