Co powiedzieć, żebyśmy byli razem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co powiedzieć, żebyśmy byli razem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Co powiedzieć, żebyśmy byli razem?

No więc tak. Od pewnego czasu jesteśmy z dziewczyną razem dla niej, że tak powiem dla niej "nieoficjalnie". Umówiłem się z nią w poniedziałek mam zamiar kupić kwiatka i zapytać. No właśnie tylko jak zapytać. Maciejakieś propozycje?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co powiedzieć, żebyśmy byli razem?

Najlepiej użyć ust, języka i strun głosowych do uformowania słów...
Tak zwyczajnie, powiedz, że bardzo Ci się podoba, że jest dla Ciebie kimś więcej niż koleżanką i zapytaj, czy chciałaby z Tobą być.

3

Szczerze, przynajmniej będziesz wiedział jaką jest osobą , i im wcześniej tym lepiej , uwierz mi.Jeśli Ci zależy to zrób to, powiedz, co czujesz.Pozdrawiam

4

Nawet jeśli napiszemy Ci słowo w słowo jak masz powiedzieć, jak się zachować to kiedy spotkasz już się z nią w cztery oczy powiesz coś zupełnie innego... tak to już jest...
Powiedz szczerze co czujesz, zapytaj ale nie naciskaj...

5

niteczka:) napisał/a:

Nawet jeśli napiszemy Ci słowo w słowo jak masz powiedzieć, jak się zachować to kiedy spotkasz już się z nią w cztery oczy powiesz coś zupełnie innego... tak to już jest...
Powiedz szczerze co czujesz, zapytaj ale nie naciskaj...

Zgadzam się w całej rozciągłości. Ja też układałam sobie "speech" wink na pierwszą randkę, ale tak mi się poplątał język, że powiedziałam coś zupełnie innego, choć... równie miłego smile.

Zatem, drogi fredi, słuchaj głosu serca i daj się ponieść emocjom. To zawsze pomaga.

6

A ja uważam, że wszystko, co najistotniejsze odbywa się zawsze między słowami... I zamiast robić to bardzo, bardzo oficjalnie, przygotowywać kwiaty i przemowy - zdaj się na Waszą bliskość, atmosferę chwili i wypowiedz tylko kilka słów, to w zupełności wystarczy wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co powiedzieć, żebyśmy byli razem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024