No więc tak. Od pewnego czasu jesteśmy z dziewczyną razem dla niej, że tak powiem dla niej "nieoficjalnie". Umówiłem się z nią w poniedziałek mam zamiar kupić kwiatka i zapytać. No właśnie tylko jak zapytać. Maciejakieś propozycje?
Najlepiej użyć ust, języka i strun głosowych do uformowania słów...
Tak zwyczajnie, powiedz, że bardzo Ci się podoba, że jest dla Ciebie kimś więcej niż koleżanką i zapytaj, czy chciałaby z Tobą być.
Szczerze, przynajmniej będziesz wiedział jaką jest osobą , i im wcześniej tym lepiej , uwierz mi.Jeśli Ci zależy to zrób to, powiedz, co czujesz.Pozdrawiam
Nawet jeśli napiszemy Ci słowo w słowo jak masz powiedzieć, jak się zachować to kiedy spotkasz już się z nią w cztery oczy powiesz coś zupełnie innego... tak to już jest...
Powiedz szczerze co czujesz, zapytaj ale nie naciskaj...
Nawet jeśli napiszemy Ci słowo w słowo jak masz powiedzieć, jak się zachować to kiedy spotkasz już się z nią w cztery oczy powiesz coś zupełnie innego... tak to już jest...
Powiedz szczerze co czujesz, zapytaj ale nie naciskaj...
Zgadzam się w całej rozciągłości. Ja też układałam sobie "speech"
na pierwszą randkę, ale tak mi się poplątał język, że powiedziałam coś zupełnie innego, choć... równie miłego
.
Zatem, drogi fredi, słuchaj głosu serca i daj się ponieść emocjom. To zawsze pomaga.
A ja uważam, że wszystko, co najistotniejsze odbywa się zawsze między słowami... I zamiast robić to bardzo, bardzo oficjalnie, przygotowywać kwiaty i przemowy - zdaj się na Waszą bliskość, atmosferę chwili i wypowiedz tylko kilka słów, to w zupełności wystarczy ![]()