Miesiączka spóźnia mi sie juz trzeci tydzień. Z moim partnerem nie uważamy podczas seksu bo bardzo chcemy mieć dziecko.
Od paru tygodni mam bóle podbrzusza,sa to kłujące jajników i dodatkowo bol nerek. Ciagle chodze siku, mam często wielki apetyt na wszystko, czasem na nic, zawroty głowy, zmęczenie to codzienność. Zrobiłam kilka testów ciążowych. Jedne pokazują ze jestem w ciąży a drugie nie.! Co to oznacza? Zrobiłam test hcg i wyszedł negatywnie. Byłam u ginekologa, ten stwierdził ze z moimi jajnikami i podbrzuszem jest wszystko w porządku. Dlaczego mam bol jajników i nie mam miesiączki? Stresu nie mam, choć zdarza sie czasami. Nie przyjmuje żadnych stałych tabletek. Wiecie co to moze oznaczać? Dodam tez ze mam dziwny śluz z pochwy koloru beżowego... Martwi mnie to wszystko. Błagam doradźcie co to moze byc!
Temat: Doradźcie mi!
Zobacz podobne tematy :
Odp: Doradźcie mi!
No a gin nie stwierdził nic? To dziwne.Moja rada - idź jeszcze do innego gina i dokładnie wypytaj.
Naprawdę dziwny ten Twój gin. Też polecam skorzystać z innego.
Idź do innego lekarza i dokładnie przedstaw wszystkie objawy - na pewno trzeba zrobić podstawowe badania.