moja dziewczyna ma bardzo intensywny zapach z waginy. W zasadzie mozna go nazwac smrodem. Czy da sie to jakos leczyc albo zapobiegac?? Nie chce jej urazic, bo wiem ze tez nie jestem idealny, poza tym raz mnie przylapala gdy ja podgladalem i boje sie, ze bedzie mi to wypominac.
niektore kobiety tak maja ze wydziela sie nieprzyjemny zapach ktory trudno zniwelowa c..Podmywa sie przed samym stosunkiem? moze warto wybrac sie do ginekologa, moze cos poradzi.
Trzeba by zdiagnozować czy śmierdzi bo nieumyta czy to jakaś choroba i mycie też nie pomoże.
Zaproponuj wspólną kąpiel i dokładnie jej krocze umyj, skłam że cię to podnieca, że to twoja fantazja erotyczna.
I może się okaże, że już nie śmierdzi.
Uważaj tak na wszelki wypadek aby się nie zarazić bo to może być np. jakaś choroba.
Zapytaj czy chodzi do ginekologa.
Mogła się też zarazić od ciebie.
A o co chodzi z tym podglądaniem?
Może mieć infekcję, albo grzybicę.
Może też nieodpowiednio dbać o higienę.
Wykąpcie się razem, umyjcie się wzajemnie i sprawdź, czy dalej występuje problem.
Jeśli tak, to oboje do lekarza.
Jeśli wcześniej to nie miało miejsca i nagle się pojawiło to z pewnością jest to grzybica pochwy, której mogła się łatwo nabawić. Niech idzie do lekarza, który przepisze jej odpowiednie leki, lecz pamiętaj, że Ty także musisz stosować leki, bo inaczej będzie to błędne koło... ona jest wyleczy a Ty ją zarazisz