SEKS ANALNY-INFEKCJA POCHWY? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » SEKS ANALNY-INFEKCJA POCHWY?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: SEKS ANALNY-INFEKCJA POCHWY?

witam. uprawialam seks analny przez doslownie chwile poniewaz do konca i tak nie wchodzilo po czym partner wsadzil mi czlonka do pochwy.obawiam sie najgorszego.. rano na majtkach mialam wydzieline dziwna dzis czulam lekkie swedzenie, ale rowniez bol pecherza i problemy z robieniem siku. co teraz? moj ginekolog dopiero jest w poniedzialek. co przed tym ginekologiem moge sama zrobic? czy ta infekcje jezeli ona jest,mozna wyleczyc? czy nic mi nie zagraza?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: SEKS ANALNY-INFEKCJA POCHWY?

Swedzi cie dlatego ze zrobilo ci sie otarcie rowniez dlatego szczypie jak sikasz. A ta wydzielina to pewnie pozostalosc sokow po wczorajszym stosunku. Czy to byl twoj pierwszy raz? zakladam ze tak. Nie panikuj tak dziewczyno.

3

Polecam Tantum Rosa, do poniedziałku dasz radę wink

4

Mogło także dojść do przeniesienia bakterii z odbytu do pochwy i ich namnożenia, choć to krótki stosunkowo czas. Ale czasem z powodu chorób typu cukrzyca czy antykoncepcji hormonalnej ph pochwy się zmienia i łatwiej ulega ona infekcjom. Trzeba się jednak pilnować i nie mieszać między dziurkami, chyba że z prezerwatywą, ściąganą lub zmienianą, która również trochę zabezpieczy przed otarciami.
A w oczekiwaniu na wizytę u lekarza, z którą nie powinnaś zwlekać, kup w aptece jakieś globulki bez recepty lub chociaż probiotyk.

5

Miałam dokładnie to samo, i to nie raz, aż w końcu doszłam do tego od czego tak się dzieje. Nauczyłam mojego chłopaka "nie wybrzydzać", w tą dziurkę w którą włoży w tej kończy, i nie ma zmiany po gdy przeniesie penisa z odbytu do pochwy to zrobi ci się paskudna infekcja, i okolice pochwy strasznie swędzą i nie raz pieką, są problemy z oddawaniem moczu. Ale płukanie roztworem Tantum rosa ci pomoże, i możesz użyć maści CLOTRIMAZOLUM. Mi pomaga.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » SEKS ANALNY-INFEKCJA POCHWY?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024