witam. uprawialam seks analny przez doslownie chwile poniewaz do konca i tak nie wchodzilo po czym partner wsadzil mi czlonka do pochwy.obawiam sie najgorszego.. rano na majtkach mialam wydzieline dziwna dzis czulam lekkie swedzenie, ale rowniez bol pecherza i problemy z robieniem siku. co teraz? moj ginekolog dopiero jest w poniedzialek. co przed tym ginekologiem moge sama zrobic? czy ta infekcje jezeli ona jest,mozna wyleczyc? czy nic mi nie zagraza?
Swedzi cie dlatego ze zrobilo ci sie otarcie rowniez dlatego szczypie jak sikasz. A ta wydzielina to pewnie pozostalosc sokow po wczorajszym stosunku. Czy to byl twoj pierwszy raz? zakladam ze tak. Nie panikuj tak dziewczyno.
Polecam Tantum Rosa, do poniedziałku dasz radę ![]()
Mogło także dojść do przeniesienia bakterii z odbytu do pochwy i ich namnożenia, choć to krótki stosunkowo czas. Ale czasem z powodu chorób typu cukrzyca czy antykoncepcji hormonalnej ph pochwy się zmienia i łatwiej ulega ona infekcjom. Trzeba się jednak pilnować i nie mieszać między dziurkami, chyba że z prezerwatywą, ściąganą lub zmienianą, która również trochę zabezpieczy przed otarciami.
A w oczekiwaniu na wizytę u lekarza, z którą nie powinnaś zwlekać, kup w aptece jakieś globulki bez recepty lub chociaż probiotyk.
Miałam dokładnie to samo, i to nie raz, aż w końcu doszłam do tego od czego tak się dzieje. Nauczyłam mojego chłopaka "nie wybrzydzać", w tą dziurkę w którą włoży w tej kończy, i nie ma zmiany po gdy przeniesie penisa z odbytu do pochwy to zrobi ci się paskudna infekcja, i okolice pochwy strasznie swędzą i nie raz pieką, są problemy z oddawaniem moczu. Ale płukanie roztworem Tantum rosa ci pomoże, i możesz użyć maści CLOTRIMAZOLUM. Mi pomaga.