Witam,
Mam problem z okresem. Przewaznie sprawdzam czy bede miec okres poprzez badanie polozenia szyjki macicy. W zeszla sobote tj 4.06 po badaniu wygladalo na to ze bede miec okres z tego co wyczytalam w internecie to szyjka macicy jest nisko jest twarda i otwarta i tak bylo wiec czekalam na okres. Po poludniu kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczen, byl to stosunek przerywany i nie doszedl we mnie. Robilismy to kilka razy w ciagu dnia za kazdym razem myjac sie dla pewnosci ze nie bedzie wpadki. Nastepnego dnia poszlismy na plaze i na sloncu zaczely mnie bolec mocno jajniki i dostalam bolu brzucha i biegunki ktora utrzymuje sie do dzis. Jeszcze kilka razy doszlo do stosunku tez bez zabezpieczen ale nie doszedl we mnie. Sprawdzalam w miedzy czasie polozenie szyjki macicy i byla bardzo wysoko. We wtorek obnizyla sie nadal byla twarda i zeszla na bok a okresu jak nie bylo tak nie ma. Nie jestem w stanie sprawdzic czy jest otwarta czy nie a z tego co wyczytalam to wlasnie swiadczy o zaplodnieniu. Czy ktos mial cos podobnego? Czy moge byc w ciazy?
Temat: Co jest nie tak z okresem
Zobacz podobne tematy :
Odp: Co jest nie tak z okresem
Nie jestem wróżką
warto kupić test ciążowy lub udać się do lekarza.
Odp: Co jest nie tak z okresem
Stosunek przerywany nie zabezpiecza przed zajściem w ciążę. Gratuluję odwagi !
Badasz sobie sama położenie szyjki macicy ???