Pominięcie tabletki antykoncepcyjnej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Pominięcie tabletki antykoncepcyjnej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Pominięcie tabletki antykoncepcyjnej

Witam serdecznie mam pytanie bo nie wiem czy dobrze zrobiłam otóż biorę od marca tabletki antykoncepcyjne i pominelam jedna jednak wzięłam na następny dzień. Przerwa między nimi była 48godxin. Opakowanie zaczęłam 2tygodnie temu. Powiedzcie co powinnam zrobic

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pominięcie tabletki antykoncepcyjnej

Brać pigułki dalej, normalnie. Dla pewności przez kilka dni zastosuj dodatkowo zabezpieczenie. Nie powinno się raczej nic dziać.

3

Czyli mam brać bez obaw?

4

Brać dalej, jeżeli jesteś już w drugim tygodniu tego opakowania (Czyli prawie końcówka) to ja bym brała bez obaw.

5

też mi sie coś takiego przydarzyło, ale nie ma co się stresować. w takich wypadkach faktycznie staram się myśleć o dodatkowym zabezpieczeniu. chociaż ostatnio zainstalowałam sobie aplikację na telefon Różowe Lusterko, żeby mi przypominało o braniu i od dłuższego czasu nic nie pomijałam. Warto ustawiać sobie takie przypominajki, bo później mniej stresu:)

6

chyba każdej kobiecie, która bierze tabletki antykoncepcyjne się to zdarzyło^^ przeczytałam własnie na forum o tej aplikacji i z ciekawości zainstalowałam. Różowe Lusterko jako aplikacja okazała się bardzo przydatna i faktycznie odkąd ją mama ni razu nie zapomniałam, jest to fajny sposób dla kobiet, które muszą pamiętać o wielu rzeczach smile

7

Słyszałam, że w tej aplikacji są również informacje odnośnie BMI, kojarzycie o co chodzi ?

8

tak, w tej aplikacji jest taka możliwość, aby kontrolować swoją wagę:)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Pominięcie tabletki antykoncepcyjnej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024