Visaxinum - tabletki na trądzik - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2010-02-06 12:53:27

Puma
Słodka Czarodziejka

Visaxinum - tabletki na trądzik

Ostatnio miałam mały problem zaczęło mnie obsypywać. To pewnie przez klimatyzację, przegrzane pomieszczenia w biurze, do tego stres. No i kurcze trądzik się pojawił niesamowity. Aptekarka mi poleciła Visaxinum no i pomogły smile Dlatego polecam dalej.

Skład tabletek Visaxinum  (1 tabletki)
wyciąg z fiołka trójbarwnego 150mg
laktoferyna 20mg
wyciąg z korzenia mniszka trójbarwnego 70mg
witamina PP 18mg
cynk 15mg
wyciąg z zielonej herbaty 10mg
witamina B6 2mg

#2 2010-02-06 17:04:22

Fenoloftaleina
Tajemnicza Lady

Re: Visaxinum - tabletki na trądzik

Kuszą mnie tą wypasioną reklamą. big_smile

Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.

#3 2010-03-01 13:21:29

Nali
Niewinne początki

Mi trądzik został od czasów dojrzewania, mimo, że mam już 24 lata... Próbowałam wszystkiego, bo wyglądałam jak pryszczata nastolatka. Od pigułek anty przez napary z rumianku po wizyty u kosmetyczki. Nie mówiąc już o tym, że używam do dzisiaj Clear&Clear i innych młodzieżowych toników i żeli. Moja kosmetyczka, mądra babka,  powiedziała mi, że jest coś takiego, jak Visaxinum, które mogę używać dodatkowo, żeby jeszcze ''od środka'' wspomóc wszystkie moje działania smile O dziwo, mi pomogło, chociaż myślałam, że nic już nie pomoże, skoro od tylu lat walczyłam z pryszczami bezskutecznie. Mam gładziutką buzię, jasne, widać jeszcze tu i ówdzie jakiegoś pryszcza, ale biorę to dopiero od dwóch tygodni, więc mam nadzieję, że jeszcze znikną raz na zawsze.

#4 2010-03-18 16:53:20

fasola
Na razie czysta sympatia

Ja nie mam jakiegoś tragicznego trądziku, tylko jakieś pojedyncze wypryski, dlatego pani dermatolog (jedna z wielu, u których byłam) powiedziała, że nie radzi zaczynać kuracji hormonami czy antybiotykiem, bo to dość drastyczne leczenie. Dlatego co rusz próbuję nowe maści i kremy, wydaję na nie majątek bez żadnego widocznego rezultatu. Ile kosztuję ten visaxinum? I co to w ogóle jest? Maść, krem, tabletki, czy co? Może bym spróbowała...

'Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn.'

#5 2010-03-18 17:59:56

mamba
Mój jest ten kawałek podłogi

Jak działa Visaxinum?
Chodzi mi o to, czy najpierw wyciąga wszystkie pryszcze na zewnątrz, po czym one schodzą czy może działa na nie od razu niszcząco?
I ważne pytanie jak dla mnie smile - kiedy przestanie się stosować trądzik powraca?

Stopka forum