Jestem kobietą Bi i mam z tym problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jestem kobietą Bi i mam z tym problem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jestem kobietą Bi i mam z tym problem

Całkiem niedawno odkryłam, że przyjemność sprawiają mi zarówno zbliżenia z mężczyzną (mężem) jak i kobietą. Po kilku razach moja "pierwsza" wyszła za mąż i się skończyło. Zaczęłam szukać innej w ogłoszeniach towarzyskich, ale tam albo zgłaszają się bardzo bardzo młode, ja ma 40 lat, albo faceci podszywający sie pod kobiety. Te pierwsze z reguły chcą pieniędzy a ja nie chcę tak po prostu płacić gotówki za seks. Moim zdaniem mogłoby wystarczyć, że zabierzemy ją do Paryża, Rzymu albo jeszcze gdzie indziej, możemy czasami też jakoś pomóc, jesteśmy "ustawieni" więc takie wydatki to przyjemność, ale ustaloną stawkę za numerek to biorą w agencjach. Spróbowałam też fora bezz i kobietybi, tam aktywność polega na dodawaniu do znajomych, a to nie to! Nie szukam wirtualnej koleżanki (do końca też nie wiadomo czy to jest kobieta), szukam realnej dziewczyny. Takich kobiet/par jak ja/my jest dużo, wydaje mi się, że inni też mają ten problem.

Może dziewczyny poradzicie jak i gdzie szukać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem kobietą Bi i mam z tym problem

Mam koleżanke bi choc bardziej w kierunku kobiet. Nie zaakceptowalaby męża.

Nie napisałaś wprost, więc zapytam - czy Twój mąż o tym wie i planujecie coś w związku z tym?

4

Mąż wie. Ale to ja mam z tym problem bo chciałabym żeby On się dołączał do nas, a on dołączał się na samym końcu tylko do mnie. Mam wyrzuty sumienia, że mam z tego większą radochę niż On, ale On upiera się, że mu wystarczy moja przyjemność. Może kiedyś nastąpi taka sytuacja, że będziemy bawili się we trójkę.

5

A szukalas na portalach randkowych, czatach moze? Albo moze w jakis clubach bo sa takie specjalne w niektorych miastach... Raczej ciezko z takimi rzeczami, bo nie kazdy jest na tyle otwarty.
Moze jakbyscie same, to jeszcze, ale rzadko kto zaakceptowalby meza czy jego udzial w tej 'zabawie'...

6

no i to jest problem, bo w lubuskim nie ma takich klubów, portale randkowe próbowałam i nic z tego nie wyszło, a mąż widzi problem w dołączaniu się.

Z tego, co napisałaś można wyciągnąć kilka wniosków. To, co mnie nasuwa się na myśl, to przede wszystkim to, że Twój mąż najzwyczajniej w świecie może nie chcieć seksu w trójkącie. Nie każdego to kręci a Twój mąż może być jedną z tych osób, która nie chce ''dzielić się'' ukochaną osobą z kimś innym. To, co mówi brzmi dla mnie jak chęć ucieczki od Twojego pomysłu, a to, że dołącza się na końcu TYLKO do Ciebie jest na to dowodem. Możliwe, że cała ta sytuacja jest dla Twojego męża trudniejsza i bardziej bolesna niż Ci się wydaje. Wielu mężczyzn ukrywa to, co naprawdę myśli z obawy przed odejściem kobiety. I cierpią w milczeniu. I nie piszę tak dlatego, że dla mnie nie do pomyślenia jest uprawianie seksu z kimś innym niż ta jedna jedyna osoba, kierują mną raczej obserwacje, gdyż nie pierwszy raz stykam się z takim przypadkiem. Często mężczyźni wychodzą z nich bardzo sfrustrowani, nie rzadko nieufni. Poza tym pamiętaj autorko, że przyzwolenie nie musi oznaczać akceptacji. Widać to po zachowaniu Twojego męża. Dlatego uważam, że nie powinnaś go do tego namawiać.
A teraz spytam z innej beczki - czy koniecznie musisz realizować te fantazje? Czy jest to coś, bez czego nie jesteś w stanie żyć? Jak bardzo kochasz swojego męża i jak długo jesteście razem? Kiedy powiedziałaś mężowi, przed czy po ''pierwszym razie'' z kobietą?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jestem kobietą Bi i mam z tym problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024