Czy pocałunki to zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy pocałunki to zdrada?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy pocałunki to zdrada?

Witam.
Dowiedziałam się, że mój chłopak spotykał się z dziewczyną, upijał ją, przytulali i całowali się (może z 2-3 razy). Właściwie to była jego pierwsza koleżanka, bo jak dotąd był totalnym odludkiem i miał tylko mnie. Mnie w tym czasie zaniedbywał, zostawiał, poniżał... Było mi bardzo trudno. Aż go znienawidziłam i do tej pory mam do niego obrzydzenie.
Gdy ją znalazł, pozwolił sobie za dużo - ustawił profilowe z nią na fb (miał inne, nieznane mi konto), flirtował, ponoć był o nią zazdrosny. Wszystko w rzeczywistości trwało ok. tygodnia, póki ja się nie dowiedziałam.
A jego jedyną wymówką, o ile nie usprawiedliwieniem jest: chciałem mieć kogoś znajomego i zaufanego.

Nie jestem załamana, byłam na to przygotowana.
PO prostu nie wiem, skalowo jak ciężka ta zdrada jest?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy pocałunki to zdrada?

Chlopak cie zaniedbywal, zdradzal i ponizal a jego glupia wymowka bylo to ze chcial miec mogos znajomego i zaufanego? Pffff. On sie zachowywal jakby to ona byla jego dziewczyna, zalozyl drugi profil ( nawet cie nie poinformowal o tym) ustawil zdjecie z nia, calowal sie z nia, jest o nia zazdrosny. Ty sie nie zastanawiaj jaka skalowo jest to powazna zdrada bo zdrada to zdrada i nie zdarzyla sie ona raz a kilkakrotnie i to jeszcze jego zachowanie wobec tamtej dziewczyny a wobec ciebie... ja bym zdrady nie potrafila wybaczyc a jeszcze gdyby swoim zachowaniem tak mi dawal znac ze jestem nic nie wazna to juz wogole bym go zostawila

3

Typowa zdrada. Moim zdaniem jedyna rada to zapomniec.

4

po tym co piszesz jesteś jego 2ga laską.

Niezły cwaniaczek z niego.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy pocałunki to zdrada?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024