Strach, brak pewności siebie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Strach, brak pewności siebie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Strach, brak pewności siebie

Szanowne Panie.
Mam do was pytanie czy poradę.
Brak mi pewności siebie, 2 moje ostatnie miłości poznałem w internecie. Po ostatniej moja pewność siebie została zachwiana.
U znajomych poznałem dziewczynę (kiedy byłem z była dziewczyną, ale zerwaliśmy ), bardzo ładna i inteligentna.
Zawsze nie rozmawaliśmy, a na ostatniej imprezie więcej rozmawialiśmy, uśmiechała się do mnie(Życzliwy). Nawet żartowaliśmy.Powiedziałem że nie mam pracy (teraz mam i to w dobrej firmie).
I tak, jak znów będe u znajomych, chciałbym podczas rozmowy zapytać o numer telefonu i zaprosić na kawę.
Ale tu mam blokadę jakiej dawno nie miałem (tzn przed rozstaniem)- zacząłem myśleć co ona pomyśli , co znajomi - gdy powie nie !
troche mam kopleks na punkcie wyglądu okulary i okrągła twarz...trochę brzucha, ale regularnie chodzę na siłownie.

Dziękuje
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Strach, brak pewności siebie

Niestety , nie masz innego wyjścia , jak nabrać pewności siebie. Takiej można powiedzieć- na kredyt. Poudawać przed nią , a przede wszystkim przed sobą , że się nie boisz , że jesteś pozytywnie nastawiony do życia , do niej... zobaczysz , zadziała! Plus kwiaty;)

3

Tak ale tu mnie zastanawia czy będąc zbyt dowcipny nie wyjdę na lekko ducha itp ...

4

Właśnie o to w tym wszystkim chodzi,by nie zastanawiać się przed każdym krokiem, tylko iść do przodu. "wyjdę na takiego, wyjdę na siakiego". Tak nie da się normalnie funkcjonować, trzeba brać życie takie jakie jest, strach, lęk, brak pewności siebie mogą zrujnować życie, serio.

5

Rozumiem ale widzisz boję się ze to spier... bo mi za bardzo zależy...
Wczoraj miałem rozmowę z kolegą i sam mi pokazał ile mam plausów

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Strach, brak pewności siebie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024