Dziwne zachowanie dziewczyny... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne zachowanie dziewczyny...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Dziwne zachowanie dziewczyny...

Witajcie!

Mam pewien problem z dziewczyną, albo z interpretacją jej zachowania. Zacznę od tego, że ja mam 18 lat ona 17. Mianowicie jesteśmy ze sobą od 7 miesięcy. Na początku było ok, było cudownie, była czuła, kochana, potrzebowała mojej miłości. A teraz nie wiem, śmieje sie często nabija się ze mnie, mimo że mówi, że tak nie robi. Najpierw mi mówi żebym był poważny a potem mówi, że jestem za sztywny i się śmieje, że wszystko biorę na serio. Kiedy jej o tym mówię, to mówi, że marudzę jak stara babcia i że niby kobieta zmienną jest. Na kobietach się nie znam bo ona jest dla mnie druga, a ja jestem dla niej pierwszy. Jej przyjaciółki mówią, że jestem dla niej pierwszym a ona nie wie jak ma się zachowywać, że to dla niej nowa sytuacja. Ok dlatego zmieniłem się dla niej przestałem tak bardzo się przejmować być nadopiekuńczy i zazdrosny. Trochę mi jej zachowanie przeszkadza, ale mówię sobie, że zacisnę zęby i będzie lepiej. Tylko teraz pytanie brzmi, czy tak będzie zawsze ? Może któraś z was tak właśnie też miała, że takie zachowanie a potem całkowicie inna. Nie uprawialiśmy jeszcze seksu, więc nie wiem czy to ma jakiś wpływ na zachowanie. Jednak brakuje mi tego pożądania ze strony kobiety, ona mnie mega kręci a ja się staram jak mogę i jakoś to średnio po niej widać. Jeszcze mówi, że za często jej mówię, że jest cudowna czy piękna, że ją kocham. Nie wiem o co może jej chodzić. Staram się być dzielny, ale naprawdę chciałbym mieć romantyczny wieczór czasem, bo po prostu za często są takie wieczory takie dziwne.

Miał ktoś podobnie, może któraś z Pań pamięta jak to u niej było ? wink

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie dziewczyny...

NIe wymagaj zbyt duzo od swojej dziewczyny i probuj ja zaskoczyc to powinna sie odegrac jakos w odpowiedzi. Przeciez to facet powinien byc stanowczy i przejmowac inicatywe

3

nie sluchaj jej jaki powinienes byc, badz taki jaki chcesz byc, poza tym dluga droga przed toba i wiele roznych kobiet zapewne

4

Spokojnie. To jeszcze dziecko.

5

Wyluzuj, ma jeszcze czas dojrzeć, 17 lat to nie 70 smile

6

Też mi jej przyjaciółki mówią, że musi dojrzeć wink może faktycznie niech się "wyszaleje" i powoli dojrzewa smile) Empatia najważniejsza jest w związku ^^

7

Zlej ją czasem, nie odpisuj wieczorem na sms, czy nie zadzwoń któregoś wieczoru. Jak się spotkasz jednego wieczoru, zakończ spotkanie po godzinie i nie powiedz, że musisz coś załatwić ważnego przy czym nie mów co, niech się zastanawia, niech się pomartwi. Ciągłe komplementowanie daje jej pewność, że ma Ciebie kiedy tylko chce i nie ma czasu zatęsknić. W mojej opinii, jak kobiety mają pewny grunt pod nogami to im odbija i wszystko szlak trafia.

8

Aha, ma się zniżać do jej poziomu, fajne perspektywy dla związku... Jakby tylko to miało działać, to już lepiej niech się rozstaną, niż ma osiągać poziom dna i wodorostów...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne zachowanie dziewczyny...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024