Banalna sprawa, emocjonalne wykończenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Banalna sprawa, emocjonalne wykończenie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Banalna sprawa, emocjonalne wykończenie

Wiem, że w obliczu nieszczęść wielu osób, które piszą, moja "Sprawa" jest banalna .... ale jest i mnie "zżera".
Poznałam faceta, są motyle w brzuchu itd. Jak to między ludźmi - są między nami różnice, dość istotne ja ekstrawertyk, spragniony relacji - on introwertyk... Nie wytrzymuję psychicznie czekania na jego maile, wiadomości, informacje... jestem tak skatowana, a oczywiście ani nie chcę się narzucać, ani nie chcę go przestraszyć, bo to początek wiadomości .... Ale siedzę jak na szpilkach w pracy, nie mogę się skupić i zadaję sobie pytanie - czemu jeszcze nie napisał, czemu nie pisze... potem krótka chwila, kiedy skreśli w swoim stylu kilka zdań, ja odpisuję i czekam na odpowiedź ....

nienawidzę tych stanów, nienawidzę swojej słabości, bo chce mi się ryczeć tak bardzo chcę, żeby napisał, ale nic ... trzymam się...
mam prawie 40 lat a jestem durna jak nastolatka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Banalna sprawa, emocjonalne wykończenie

jestes po prostu niecierpliwa
serio wyluzuj i daj facetowi zdobywać Cię.

3

dokładnie o to chodzi - powstrzymuję się resztką sił, żeby nie złamać się, nie napisać i nie pokazywać że mocno mi zależy

człowiek czy stary czy młody - równie durny .... nie wiem czy to optymistyczna, czy pesymistyczna wiadomość dla net-ludzi wink

4

Znajoma sprawa, bo sama miałam i nadal mam z tym delikatny problem wink Z jednej strony strasznie korci, by się odezwać a z drugiej - rzeczywiście fajnie byłoby wyluzować i dać się facetowi odrobinkę pozdobywać, tak jak pisze Znikam. Szkoda tylko, że to nie takie proste wink

5

Szkoda, że mi to tak rozwala egzystencję, bo myślę tylko o facecie i kiedy się odezwie ..... I nic tylko się wściekam, że jestem taka słaba i głupia... a w sumie poważna Pani menedżer od podatków wink

6

Skup sie na swoich pasjach , marzeniach , przyjaciołach bo faceta przestraszysz i da dyla w długą. Nie chciałbym w życiu kobiety która ślęczy na kompie i wypatruje moich maili. Jak być to z kimś ciekawym kto ma ciekawe życie a nie siedzi i wypatruje jak sroka w gnat

7

Doskonale rozumiem co Cię zżera. Musisz jednak wytrzymać. Dać facetowi zawalczyc. Podobno jest tak, że trzeba dawać niej wiecej tyle ile druga strona, żeby uczucia wypośrodkować... inaczej można przegrać.

Facet nie odzywa się, bo też chce zagrać na czasie u Ciebie. Jeśli mu zależy to chce, zebyś się pomartwiła, a pzniej z większą ochotą się z nim spotkała i szybcij zakochała.
Pewnie wie, ze gdyby napisal od razu - mogłby przegrac. Tak to niestety dziala ...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Banalna sprawa, emocjonalne wykończenie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024