Jakie znaki ostrzegawcze najczęściej przegapiamy, zauroczeni nowym partnerem?
Ja wiedziałam, że kiedyś zdradził swoją dziewczynę, ale po tym powiedział sobie że nigdy więcej, więc to łyknęłam.
Gdy zaczął ze mną pisać był jeszcze w związku o czym dowiedziałam się dopiero później. Tłumaczył, że związek się już wypalił dlatego ze mną flirtował. Teraz ze mną zrobił to samo. Jaki człowiek potrafi być głupi i zaślepiony :-\ Jak było u Was?
ja miałam tak samo
ten co zdradzał zawsze będzie zdradzać, tylko my chcemy wierzyć.
skąpstwo. na początku ignorowałam ale żyć się z tym nie dało. niechęć do pomocy - połączona ze skąpstwem.
3 2015-06-07 16:24:00 Ostatnio edytowany przez viola_vip_693 (2015-06-07 16:24:55)
Jeżeli opowiada o swojej byłej, a w szczególności opowiada o niej bardzo źle i "jaka to zła kobieta była" z dużą dozą emocjonalności. - Na jej jeden pstryk poleciałby do niej z powrotem, a ty jesteś jego plasterkiem.
akurat u Ciebie jego historia się powtórzyła
ale nie zawsze tak jest więc nie trać nadziei.
5 2015-06-07 22:30:23 Ostatnio edytowany przez redapples (2015-06-07 22:33:56)
Niestety historia lubi się powtarzać, mój ex po 3 miesiącach znajomości podrywał jakąś dziewczynę na wspólnym wyjeździe, nie wiedziałam o tym sama dziewczyna mnie poprosiła bym go zabrała, bo się jej narzuca. Oczywiście wytłumaczyłam to że no wypił trochę. Historia się powtórzyła jakiś rok później, dowiedziałam się przypadkiem, kolejnym razem już nie chciałam wiedzieć tylko zebrałam manatki i odeszłam.
Nie chciałam zauważyć agresji.
Kolejny partner, źle wypowiadał się o swojej ex. Długo nie musiałam czekać by pokierował te same słowa w moją stronę.
Jeżeli opowiada o swojej byłej, a w szczególności opowiada o niej bardzo źle i "jaka to zła kobieta była" z dużą dozą emocjonalności. - Na jej jeden pstryk poleciałby do niej z powrotem, a ty jesteś jego plasterkiem.
Zawsze tak jest...?
Moja Ex bardzo mocno została zraniona przez swojego byłego, przeżywała to przez ponad 2 lata. Spotykając się ze mną szło nam... powoli... na początku nie chciała nawet dać się dotknąć... pierwszy pocałunek po 3 miesiącach, pierwszy seks po 8...
Strasznie przeżywała to co jej zrobił. I właśnie mówiła o nim źle - wytworzyła obraz psychopaty, który nią manipulował i niemal się pastwił. Mówiła jaki to był nieczuły i kiepski w łóżku.
Najlepsze, że po 5 - PIĘCIU - latach związku ze mną zostawiła mnie a po miesiącu poszła do niego...
Zawsze się zastanawiałem czy mnie kochała kiedykolwiek czy byłem plasterkiem na jej "prawdziwą miłość"...