Witam szanowne Panie !
Kilka słów o sobie.
Mam dziewczynę, niedługo zawieramy związek małżeński. Poznałem ją kilka lat temu na imprezie u kolegi, przyszła jako singielka.
Zanim zaczęliśmy współżyć, to spotykaliśmy się jak wszystkie pary, wspólny pierwszy sex miał miejsce podczas wakacyjnego wyjazdu na urlop, myslę, że narastało u nas to podniecenie przez ten czas znajomości i obydwoje wiedzieliśmy, że tego chcemy i że to się stanie właśnie na tym wyjeździe.
Od tamtego razu niestety z powodu trudności lokalowych współżyjemy okazyjnie. Wszystko jest OK. To tak tytułem wstępu.
Ale własnie wróciłem z imprezy u kolegi, byłem tam ze swoją dziewczyną oczywiście. Gadaliśmy między innymi o reakcjach kobiet na fajnych facetów. Wiadomo, dziewczyny chcą być zdobywane i niezwykle rzadko się zdarza, że dziewczyna powie wprost, że facet jej się podoba, raczej daje znaki, a gdy facet te znaki odczyta, dziewczyna jest szczęśliwa, że facet dobrze odczytał i nie widzi przeszkód do kontynuowania znajomości z nadzieją na dość szybki sex z tym facetem.
Ale moje pytanie do dziewczyn jest następujące:
w jaki sposób, wy dziewczyny dajecie facetowi znak, że facet jest fajny, że chcecie się z tym facetem spotykac i sex (w dalszej dośc szybkiej perspektywie) jest możliwy ?
Chodzi o to, że jest facet, który kilka razy w miesiącu spotyka w sklepie jako klientkę tego sklepu pewną dziewczynę. Spotyka ją od jakichś dwóch lat. Nie zwraca na nią uwagi, bo nieznajoma. Któregoś dnia dziewczyna usmiecha się do niego, on z grzeczności coś odpowiedział miłego. Kolejnym razem dziewczyna zagaduje go o coś. Chwilę rozmawiają na neutralne tematy. Od tamtego czasu, od czasu do czasu kilka razy w miesiącu spotykają się w tym sklepie, bo akurat mają podobny system robienia zakupów ok. 18:00 po zakończeniu pracy.
Trzeba dodać, że od tamtego czasu dziewczyna na widok tego faceta pierwsza się usmiecha, coś powie...
Czy na takie zachowanie dziewczyny zadaniem faceta jest zaprosić dziewczynę na kawę ? Ten facet tego nie robi, traktuje ją jak znajomą.
Czy dziewczyna jak widzi, że facet nie przejawia inicjatywy, to wogóle w pewnym momencie przestanie i znajomość się "rozejdzie" ? Czy jednak jeśli dziewczyna widzi, że facet nie odczytuje jej znaków, to sama wyjdzie z inicjatywą ?
Tak mnie to zainteresowało.
Liczę na dyskusję. Myślę, że czyta to forum wiele dziewczyn, które mają podobną sytuację.
Pozdrawiam