Co wypada facetowi w związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co wypada facetowi w związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Co wypada facetowi w związku?

witam

Pytanie może nie na miejscu, może banalne ale bardzo jestem ciekawa opinii. Co według was może robić facet w związku w stosunku do drugiej kobiety, koleżanki a czego absolutnie robić nie powinien? Czy udanie się na domówkę bez swojej partnerki i tam zabawa z innym dziewczynami jest na miejscu? Czy może to tylko niegroźne zachowanie. Proszę o odpowiedzi zarówno Panie jak i Panów:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co wypada facetowi w związku?

Zależy jaka zabawa. Jeśli mówimy o grupie kolegów i koleżanek, to czemu nie? Jeśli mają siedzieć, gadać, żartować, śmiać się to ok. Jeśli on ma się bawić z tymi dziewczynami obłapiając je po tyłku, to nie ok.

Zasady są chyba proste i oczywiste...

3

A taniec z obcą dziewczyną ( nie chodzi o rozmowy ze znajomymi) tylko o proszenie do tańca ? Czy jest to zdrada czy tylko niewinna zabawa?

4

lolipopek napisał/a:

A taniec z obcą dziewczyną ( nie chodzi o rozmowy ze znajomymi) tylko o proszenie do tańca ? Czy jest to zdrada czy tylko niewinna zabawa?

Wiesz, tańczyć można różnie. Dla mnie taniec jest niewinny, ale widziałam jak niektóre kobiety się wiją i praktycznie uprawiają seks na parkiecie. Zazdrosna o to bym nie była, raczej mnie to śmieszy i patrzę z pobłażaniem na te wszystkie kotki w rui. big_smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co wypada facetowi w związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024