Czy to już to? Druga rozprawa. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to już to? Druga rozprawa.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy to już to? Druga rozprawa.

Mam pytanie, bo dręczy mnie to cały dzień. Ok 8 miesięcy temu odbyła się pierwsza rozprawa pod kątem zabezpieczenia alimentacyjnego i kontaktów z dzieckiem. Po drodze odbyły się mediacje i badania psychologiczne oraz wiele pism, skarg i chorych akcji mojego ex. Ponieważ wniosek rozwodowy z mojego powództwa z orzeczeniem o winie męża nastawiona od samego początku jestem na co najmniej 2 letni rozwód. Właśnie dostałam informację, że następna rozprawa za 2 tygodnie i Sąd chce ode mnie zarobki z 12 miesiecy. Ale po co? Czy to jest to o czym myślę? Sądowi wystarczy to co już ma w aktach sprawy i najbliższa rozprawa może być już ostatnią? Bo chyba bez sensu na każdej kolejnej rozprawie załatwiać sprawy finansowe.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to już to? Druga rozprawa.

tam z twoich danych wynika że ostatnia bo jam musze czeksć z dziećmi na badania psycho i kolejna po tym badani bedzie finałowa  więc trzymam kciuki z Ciebie smile

Witaj Astral, to by było marzenie dla mnie. Jednak zastanawia mnie i jednocześnie martwi, że świadkowie nie są przesłuchani. A to chyba już wyklucza tak szybki finał. W każdym razie jak to mówią sąd sądowi nierówny smile Trzymaj, trzymaj

4

No jak świadkowie nie są przesłuchani to będą przesłuchani ,u mnie już przesłuchali świadków i u mnie trawało to 2 rozprawy bo ja miałem 10 ciu świadków a była tylko 3

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to już to? Druga rozprawa.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024