Jedna osoba doświadczona a druga zupełnie zielona!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jedna osoba doświadczona a druga zupełnie zielona!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Jedna osoba doświadczona a druga zupełnie zielona!!!

hej Wam,

sporo tu kobiet doświadczonych i mam do was takie pytanie: czy zdarzyło się wam może ,że weszłyście w związek nie mając żadnego doświadczenia w dziedzinie seksualności a wasz partner okazał się człowiekiem już doświadczonym?
Czy taki związek przetrwał? czy bardzo wam to przeszkadzało? mieliście jakieś obawy?

proszę o informacje w tej sprawie, od mężczyzn także:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jedna osoba doświadczona a druga zupełnie zielona!!!

Byłam dziewicą jak poznałam mojego teraz już narzeczonego, jest on ode mnie o 10 lat starszy, a więc możesz wyobrazić sobie jakie miał doświadczenie wink
Związek przetrwał i będzie trwał już zawsze, w obecnej chwili staramy sie o dziecko i za kilka lat planujemy ślub big_smile
Co do obaw, na początku miałam, wstydziłam się, aczkolwiek nawet po pierwszym razie wiedziałam że to było TO dla niego i dla mnie big_smile

3

Przetrwal, temat sie szybko ogarnie. Poznalem kiedys dziewczyne co miala przede mna 2 partnerow a ja bylem mozna powiedziec prawiczkiem (nie liczac duzej ilosci orala za soba). Jak to zwykle bywa na poczatku duzo seksu i naprawde myslala ze jestem doswiadczony, tak to wygladalo wg niej, wiec nie ma co myslec na zapas. A jak osoba niedoswiadczona jest chetna i pojetna to dla drugiej moze to byc tylko dodatkowa atrakcja i podniecenie.

4

krisskross napisał/a:

(nie liczac duzej ilosci orala za soba)

Wow! big_smile Zazdroszcze...

5 Ostatnio edytowany przez typniepokorny (2012-07-27 12:54:51)

krisskross napisał/a:

Przetrwal, temat sie szybko ogarnie. Poznalem kiedys dziewczyne co miala przede mna 2 partnerow a ja bylem mozna powiedziec prawiczkiem (nie liczac duzej ilosci orala za soba). Jak to zwykle bywa na poczatku duzo seksu i naprawde myslala ze jestem doswiadczony, tak to wygladalo wg niej, wiec nie ma co myslec na zapas. A jak osoba niedoswiadczona jest chetna i pojetna to dla drugiej moze to byc tylko dodatkowa atrakcja i podniecenie.

"przetrwał" czy trwa nadal? pytam bo interesuje mnie właśnie to czy ktoś zbudował taki związek i jest w nim szczęśliwy?

krisskross - a nie byłeś zazdrosny o to doświadczenie, że ona już miała za sobą 2 a Ty nic? Oczywiście nie liczę tych orali, ale to nie to samo co seks....;) przynajmniej w moich oczach;) Chociaż pozazdrości oczywiście  i takiego dorobku można:D

6

Country.Girl napisał/a:
krisskross napisał/a:

czego? tak lubisz to robic facetowi?

typniepokorny napisał/a:

"przetrwał" czy trwa nadal? pytam bo interesuje mnie właśnie to czy ktoś zbudował taki związek i jest w nim szczęśliwy?

trwal dlugo ale to bylo dawno temu, nei bylo to powodem zadnych klotni, a tym bardziej rozstania
hmm wtedy chyba zazdrosny nie bylem....ale mega sie wk jak sie dowiedzialem ze probowala anala wczesniej (nie spodobal sie jej, ale facet zabral sie jak do zamiatania chodnika metlowa szczotka) a ze mna nie chciala ani razu sprobowac nawet...
niektore rzczy niestety siedza w glowie pomimo ze zdajemy sobie sprawe, ze to bylo dawno i nie ma teraz znaczenia...

7

niektore rzczy niestety siedza w glowie pomimo ze zdajemy sobie sprawe, ze to bylo dawno i nie ma teraz znaczenia...

True story bro! I choćbyśmy nie wiem co robili i jak się starali, to musi upłynąć sporo wody w rzece, zanim to wszystko się poukłada tak, jak powinno....

8

krisskross napisał/a:
Country.Girl napisał/a:
krisskross napisał/a:

czego? tak lubisz to robic facetowi?

aaa ze sobą nawzajem? big_smile zrozumiałam że sam ze sobą... tongue

9

hmm...wychodzę z założenia ,że albo panie się z tym skrywają albo nie miały nigdy do czynienia z takim przypadkiem związku;)

10

Ja przeżyłam swój pierwszy raz z moim obecnym mężem. On miał już za sobą dwa związki, nie były one co prawda długie, ale doświadczenie w sprawach seksu już jakby nie było miał. Według mnie, zazdrość o to że nasz partner miał przed nami kogoś, jest śmieszna. To bez sensu. Przecież nie mieliśmy nawzajem nawet świadomości swojego istnienia... więc jak możemy być zazdrośni o to że partner kogoś poznał (poza nami) wink

11

typniepokorny napisał/a:

hmm...wychodzę z założenia ,że albo panie się z tym skrywają albo nie miały nigdy do czynienia z takim przypadkiem związku;)

Jak skrywają? Mysle, że większosc dziewczyn przeżyła swój pierwszy raz z kim już doswiadczonym (bo zazwycza wybiera się trochę straszych chłopaków - przynajmniej w moim srodowisku). Ja także. Mój związek nie przetrwał, ale z zupełnie innych powodów niż seks. Nie warto demonizować znaczenia seksu i pierwszego razu. A jesli już masz takie podejscie, to poszukaj sobie dziewczyny-dziewicy, chociaż nie wiem czy to dobre kryterium wyboru partnerki.

12

Myślę , że to nie jest istotne czy ktoś miał doświadczenie czy nie . Wazny jest 2 człowiek i to ,że teraz jest z Tobą. Jeśli faktycznie jeta dobry w te klocki to nic tylko się cieszyć, że sprawi Ci przyjemność , i do tego wprowadzi Cię w świat seksu i nauczy tego i owego. Jednak są i osoby, które miały wielu partnerów seksualnych , ale ich stosunek to zwykła pozycja misjonasza i systematycznie powtarzający się schemat. I to ,że ktoś już to robił nie oznacza, że jest lepszy od Ciebie . Erotyczność to coś wrodzonego, nie trzeba być doświadczonym ,żeby być seksualnym i dobrym w łóżku.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jedna osoba doświadczona a druga zupełnie zielona!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024