Problem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Problem.

Witam jestem tutaj nowy. Mam pewien problem, 2 lata temu poznałem pewną dziewczynę z ktorą pisałem z ponad rok. Nie ukrywam że wiadomości było dość sporo. Pisaliśmy prawie codzinnie, także rozmowy na Skypie sie zdażaly (niektóre, aż do 4 w nocy). Z początku naszej znajomości więcej ze mną w "realu" rozmawiała, spędzała czasu. Teraz nasz kontakt sie urwał, nie piszemy ze sobą/gadamy na skypie, chociaż widzimy sie na co dzień. Podczas zwykłej rozmowy próbuje mnie wkurzyć. W sumie nigdy nie pochwaliła mnie, nie doceniła.
Zawsze coś ode mnie chciała a gdy ja ją prosiłem o pomoc to tłumaczyła sie, że była zajęta. Pomimo to cały czas mam wachane uczucia co do niej. Prosze was o pomoc, ponieważ nie wiem co robić.
Serdecznie pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem.

Proponuję nie zawracać sobie głowy kimś kto interesuje się Tobą tylko wtedy gdy czegoś potrzebuje, nie warto.

3

Odp: Problem.

Czesc,
moze ona czekala az wezmiesz sprawy w swoje rece i zainicjujesz cos jako facet. A z tego powodu ze tak dlugo pisaliscie i spedzaliscie razem czas (zakladam na poczatku znajomosci) to ona stracila cierpliwosc i teraz Cie traktuje jako kolege. jednak 2 lata jak na podryw to troszke dlugo nie sadzisz ? Wiec albo przegiales z czasem albo ona widzi w Tobie kumpla od poczatku

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024