Witam, mam pytanie dotyczące mojej byłej sprzed 4 lat. Chodzi o to, że to była osoba którą naprawdę pokochałem. Od 4 lat miałem inne kobiety, zauroczałem się, ale zawsze praktycznie myślałem o tej sprzed 4 lat (często ale nie za często), czasem za nią tęsknię i często o niej myślę, moje pytanie brzmi czy to jest normalne?
Nie no tak szczerze to jest chore musisz gdzieś do psychologa pójść
Jak cię to męczy to idź spróbuj, jak nie bardzo to zapomnij ![]()
Cóż, często faktycznie o niej myślę ale co kryje się za tm często hmm, (czasem wieczorkiem, w pracy jak mam cholerne nudy i myśli się same narzucają (czasem sie samo pomyśli o niej)) ale tak to nie w sumie, nie męczy mnie to tylko chciałem wieczieć czy to normalnie, w moim przypadku jest tak, że często wspominam przeszłość więc nie wiem czy to normalne czy nie.
4 2015-06-03 13:11:49 Ostatnio edytowany przez znikam (2015-06-03 13:28:37)
jak widzisz... nie możesz się nudzić bo poprzez nudę o niej myślisz... czyli jakie najlepsze byłoby rozwiązanie? ... zająć się czymś. A czy to normalne- chyba tak, często tak ludzie mają (z tego co slyszałam od innych, z tego co widać po zakładanych wątkach), że myślą o ex nawet po latach. Ale do czasu kiedy naprawdę się zakochają ponownie.
Oczywiscie,ze jest to normalne.Widocznie ta osoba duzo Ci z siebie dala.Spelnila Twoje oczekiwania,zblizyla sie do Twojego "idealu"-nic dziwnego,ze wciaz o niej myslisz.