tęsknota - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » tęsknota

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: tęsknota

Witam, mam pytanie dotyczące mojej byłej sprzed 4 lat. Chodzi o to, że to była osoba którą naprawdę pokochałem. Od 4 lat miałem inne kobiety, zauroczałem się, ale zawsze praktycznie myślałem o tej sprzed 4 lat (często ale nie za często), czasem za nią tęsknię i często o niej myślę, moje pytanie brzmi czy to jest normalne?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: tęsknota

Nie no tak szczerze to jest chore musisz gdzieś do psychologa pójść smile
Jak cię to męczy to idź spróbuj, jak nie bardzo to zapomnij smile

3

Cóż, często faktycznie o niej myślę ale co kryje się za tm często hmm, (czasem wieczorkiem, w pracy jak mam cholerne nudy i myśli się same narzucają (czasem sie samo pomyśli o niej)) ale tak to nie w sumie, nie męczy mnie to tylko chciałem wieczieć czy to normalnie, w moim przypadku jest tak, że często wspominam przeszłość więc nie wiem czy to normalne czy nie.

4 Ostatnio edytowany przez znikam (2015-06-03 13:28:37)

jak widzisz... nie możesz się nudzić bo poprzez nudę o niej myślisz... czyli jakie najlepsze byłoby rozwiązanie? ... zająć się czymś. A czy to normalne- chyba tak, często tak ludzie mają (z tego co slyszałam od innych, z tego co widać po zakładanych wątkach), że myślą o ex nawet po latach. Ale do czasu kiedy naprawdę się zakochają ponownie.

5

Oczywiscie,ze jest to normalne.Widocznie ta osoba duzo Ci z siebie dala.Spelnila Twoje oczekiwania,zblizyla sie do Twojego "idealu"-nic dziwnego,ze wciaz o niej myslisz.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » tęsknota

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024