Już nie czuje sie ważna dla mojego chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Już nie czuje sie ważna dla mojego chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Już nie czuje sie ważna dla mojego chłopaka

Jesteśmy razem już ponad rok i w większości dobrze się dogadujemy orz mamy dużo spulnego, spotykamy sie tylko raz w tyg w weekendy poniewaz mieszkamy od siebie doś daleko jakieś 30km. Chodzi do pracy i ma dodatkowo obowiąki na gospodarstwie. Przed zminą pracy był bardziej uczuciowy, dzwonił, cześciej pisaliśmy dostawałam miłe smsy w których nazywał mnie swoją kochaną, jak sie nie odzywałam (ok 5 godz) to sie martwił.

Teraz gdy ma nową prace i od czasu do czasu wyjezdza na delegacje wiec nawet żadziej sie widujemy, bardzo mało pisze lub wcale, nie dzwoni, nie ma już miłych słówek na dobranoc czy na początku dnia ale jednak przyjerzdzia jak nie jest na wyjezdzie, nie jest już tak sześliwy jak si spotykamy.

Od tego czasu czuje jak bym si mu nawet si nażucała jak mu ciągle ja pierwsza pisze. Wic nie dawno stwierdziłam że sprawdze to co kilka tyg temu powiedział "Bede si martwił jak nie bedziesz sie odzywac aż do rana". On był okurad na delegacji, rano coś mu napisałam i tak oboje sie nie odzywaliśmy jakieś półtora dnia, chciałam aby to on sie pierwszy odezwał i sie pomartwił ale skkutek był inny to ja zadwoniłam był zły na mnie że nic  nie napisałam i tym bardziej że wiedzałam ze jest na wjezdzie, Tak moim zdaniem by mógł napisac chociaż tylko rano i na wieczur od czasu do czasu coś miłego abym wiedzała że mu nic nie jest i oczywiscie czuła że Mu na mnie zależy.

Ostatnio byliśmy na kamieniołomach wchodziliśmy dośc stromą ścieszką on weszedł na góre a mi okurad ześlizgnełam sie na szeście tylko skonczyło sie na lekkich optarciach, nie widzałam żadnej reakcji aby on sie martwił czy przestraszył, powiedział wtedy że najwyżej do głbokiej wody tylko nadmienie to że też były tam skały i mogło to sie skończyc tragediom, później powiedział mi że si przestraszył,

Wiem że na pewno jest zmeczony i praktycznie czasu nie ma przez prace i obowiązki. Ale jak pracował w poprzedniej pracy to nie było dnia abym miała wątpliwości uczuc Jego wzgledem mnie. Nawet jak był bardzo zmczony to napisał i nie było takiego dnia aby nie napisał chociaż rano i wieczorem.

Może przesadzam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Już nie czuje sie ważna dla mojego chłopaka

jeśli facet sam sie nie domysli zeby do Ciebie nie napisać, to co to za partner? Pytanie do Ciebie czy kiedy masz problem to czy on potrafi to zauwazyc? Czy potrafi Cie pocieszyc?

3 Ostatnio edytowany przez niesia631 (2015-05-26 08:20:42)

Ja bym zobaczyła jak będzie dalej. Czasami ludzie w związku miłości nie pokazują czulymi slowkami i mówieniem co chwile "kocham cie". Chłopak jest z Tobą, kocha Cię. Musisz być trochę wyrozumiała ze praca tez powoduje zmęczenie albo brak czasu. Ja jak narazie nie widzę w tej sytuacji tragedii.
jeżeli on się nie odzywa to Ty wyjdź ze znajomymi i zajmij się czymś. On wie ze czekasz przy tel na jego znak a tymczasem powinnaś zająć się sobą.

4

Pewnie masz racje niesia631, martwi mnie taka nagła zmiana może że to przyzwyczajenie tak na mnie zadziałało. Nie wiem czy porozmawia o tym z Nim a jeśli tak to w jaki sposób. Wczoraj sie nie odezwał a jak sie spytałam dlaczego to On że "sprawdza" tylko w jakim celu co chce osiągnąc tym. poczułam jak by sie troche ze mną bawił.

Możliwe że przesadzam, dlatego tu pisze nie znmy sie szczeże mona wyrazic opinie a to jest ważne i w ten sposób pomaga sie i pod innym katem spojrzec.

5

Jeśli się zastanawiasz czy mu zależy, to znaczy że mu nie zależy.
Jeśli nie chcesz go stracić, to odsuń się. Bądź miła, ale nie pisz pierwsza, nie zabiegaj o kontakt. Jak to nie poskutkuje, to trzeba go pożegnać.

6 Ostatnio edytowany przez niesia631 (2015-05-26 10:24:38)

Nuś napisał/a:

Pewnie masz racje niesia631, martwi mnie taka nagła zmiana może że to przyzwyczajenie tak na mnie zadziałało. Nie wiem czy porozmawia o tym z Nim a jeśli tak to w jaki sposób. Wczoraj sie nie odezwał a jak sie spytałam dlaczego to On że "sprawdza" tylko w jakim celu co chce osiągnąc tym. poczułam jak by sie troche ze mną bawił.

Możliwe że przesadzam, dlatego tu pisze nie znmy sie szczeże mona wyrazic opinie a to jest ważne i w ten sposób pomaga sie i pod innym katem spojrzec.

Jest tak jak myślałam, on sprawdza na ile sobie może pozwolić. Musisz być twarda i nie być na każde jego zawołanie.  Widzisz on się nie odzywał cały dzień ale wiedział ze zaczniesz się niepokoić i w końcu to zrobisz. Pocztaj sobie książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zolzy". Trochę taka humorystyczna książka ale jest w niej trochę prawdy. Nie możesz pokazać facetowi ze ma Cię w garści bo zaczyna to wykorzystywać i zbyt wiele sobie pozwala.

7

niesia631 napisał/a:
Nuś napisał/a:

Jest tak jak myślałam, on sprawdza na ile sobie może pozwolić. Musisz być twarda i nie być na każde jego zawołanie.  Widzisz on się nie odzywał cały dzień ale wiedział ze zaczniesz się niepokoić i w końcu to zrobisz. Pocztaj sobie książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zolzy". Trochę taka humorystyczna książka ale jest w niej trochę prawdy. Nie możesz pokazać facetowi ze ma Cię w garści bo zaczyna to wykorzystywać i zbyt wiele sobie pozwala.

Dokładnie tak jak pisze niesia631, nie możesz być na każde jego zawołanie. On też ma się starać jeżeli naprawdę mu na Tobie zależy. Bo jeśli komuś zależy to szuka kontaktu a nie olewa. On wie, że i tak się do niego odezwiesz więc stwierdził że już nie musi się starać jak kiedyś.

8

Dla mnie to dziwne. Dopiero po 2 latach mój chłopak przestał się mną interesować,
oczywiście z mojej winy, ciągłe kłótnie, wyzywanie itd...
Ja wiedziałam, że on mnie kocha i ja go dlatego postanowiliśmy od nowa się starać.
Teraz jesteśmy 3 lata i jest idealnie.

Mój chłopak kiedy miał pracę i szkołę faktycznie nie byłam dla niego tak ważna...
Dopiero kiedy zakończył studia i problemy z nimi związane. To teraz liczę się
tylko ja i praca. Oboje jesteśmy szczęśliwi.

Może po prostu wystawia Cie na próbę, albo naprawdę jest zmęczony.

9 Ostatnio edytowany przez Nuś (2015-05-26 14:58:01)

tak rzeczywiście macie racje, tylko że On powiedział tak jak "nic mu nie napisze długi czas nawet do dnia spotkania to może nie przyjedzie" Myśle że On uwaza już że ma mnie w garści tylko może sie tylko upewnia. W takim razie myśle napisac coś aby tak nie myślał. Tylko co napisac? aby sie nie obraził i żebym nie przekrślic związku.

Wygląda na to że wystawia mie na próbe, jak był naprawde bardzo zmeczony to i tak napiasał smsa a nawet kilka.

10

Nuś napisał/a:

tak rzeczywiście macie racje, tylko że On powiedział tak jak "nic mu nie napisze długi czas nawet do dnia spotkania to może nie przyjedzie" Myśle że On uwaza już że ma mnie w garści tylko może sie tylko upewnia. W takim razie myśle napisac coś aby tak nie myślał. Tylko co napisac? aby sie nie obraził i żebym nie przekrślic związku.

Wygląda na to że wystawia mie na próbe, jak był naprawde bardzo zmeczony to i tak napiasał smsa a nawet kilka.

Nic nie pisać i nie wdawać się w dyskusję.  Przestań się do niego odzywać.  A niech odchodzi. Wtedy zobaczysz dopiero czy faktycznie mu zależy.  Nie masz nic do stracenia.
co to za dziwne gierki i zabawy? Jakby mi tak facet robił to bym chyba sama odeszła bo bym nie wytrzymała z taką osobą.

11 Ostatnio edytowany przez Nuś (2015-05-26 17:32:19)

Już mnie wkurza tym zachowaniem ale nikt nie jest idealny ja Go kocham, możliwe też że spycjalnie mnie próbuje wkurzyc, nie pisanie to tez nie jest rozwiązaniem

12

Daj mu troche przestrzeni. Nie graj w zadna gre. Ale zacznij stosowac zasade rownowagi w relacji: odezwalas sie pierwsza. Czekaj teraz az on to zrobi. Jest chlodny i odwoluje spotkanie, ty odwolaj nastepne albo ktores z rzedu. Powinno pomoc.

13 Ostatnio edytowany przez Nuś (2015-05-26 21:34:34)

Jeszcze nie odwołał spotkania, w sumie można stwierdzic ze zagroźił tym jak nie bede pisac przez długi czas aż do spotkania, czekam aż on odpisze myślałam też aby po kilku dniach jak bedzie sie nie odzywał zadzwonic do niego i powiedziec mu co czuje czy cos w tym stylu

14

Nie po prostu rob to co on. Jesli wyjedziesz z jakas inicjatywa to wyjdz raz. A potem czekaj na odpowiedz. Zrob mu po prostu taka lodowke jak on robi tobie.  Zameczanie wiadmosciami bedzie tylko dzialac odwrotnie od zalozenia.  Rozmowa tez nic nie da bo bedzie sie tylko wykrecal. Lodowka... na przykladzie kumpla widze ze dziala tongue

15 Ostatnio edytowany przez Nuś (2015-05-27 09:09:27)

takie_tam napisał/a:

Nie po prostu rob to co on. Jesli wyjedziesz z jakas inicjatywa to wyjdz raz. A potem czekaj na odpowiedz. Zrob mu po prostu taka lodowke jak on robi tobie.  Zameczanie wiadmosciami bedzie tylko dzialac odwrotnie od zalozenia.  Rozmowa tez nic nie da bo bedzie sie tylko wykrecal. Lodowka... na przykladzie kumpla widze ze dziala tongue

możesz wyjaśniec o co chodzi z tą lodówką...

Napisałam mu troche ostrego smska a teraz czekam na odp. hym mam nadzieje że to nie bedzie to moja wina rozpadu związku przez tego smsa.
Tak sobie myśle może spycjalnie sie nie odzywa żebym znalazła prace bo ciągle mi o tym marudzi żebym poszła tam a tym czasem na sezonówke, cho i tak szukam ale na dłużej na umowe. Może o to Mu chodz

16

Po prostu traktuj go chlodno.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Już nie czuje sie ważna dla mojego chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024