Strach przed komunią - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Strach przed komunią

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Strach przed komunią

Cześć dziewczyny jest, taka sprawa. Nie wiem co robić zbliża się komunia córki mojego Partnera. Na tej komunii będą jego dwie byłe dziewczyny. Na myśl że mam tam iść dostaję rozwolnienia i nie mogę nic przełknąć i aż chce mi się wymiotować z nerwów , myślicie że jak łyknę tabletki uspokajające to będę się mniej stresować  ? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Strach przed komunią

Żadnych tabletek. Wyszykuj się, wyprostuj,  biust do przodu, uśmiech i będzie dobrze.

3

Łatwo powiedzieć sad ja ogólnie jestem osobą stresującą się i nawet jak idziemy do jego rodziny nawet na wigilie w gości to mnie zżera od środka

4

Pierwsze co mnie zdziwiło to fakt, że na tej komunii będą jego dwie byłe... To raczej rodzinne przyjęcie. Była żona - rozumiem, ale skąd ta druga? :>

Nie stresuj się. To z Tobą jest, nie z żadną z nich. Nie masz więc powodu, by czuć się gorszą.

5 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2015-05-13 20:43:27)

Edytowałam, bo już wiadomo kim ta druga.

6

Druga jego była jest z jego bratem

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Strach przed komunią

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024