Czy chodziło wyłącznie o seks? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy chodziło wyłącznie o seks?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez issska91 (2015-05-12 20:49:27)

Temat: Czy chodziło wyłącznie o seks?

czesc, mam pewien problem:

Spotykam się od jakiegoś czasu z facetem. Wszystko bylo okej ale na ktoryms spotkaniu zaczęliśmy się do siebie zbliżać, jednak czulam, ze jeszcze na to za wczesnie, wiec mu odmowilam. Kilka dni później pisalismy ze sobą, a następnie cisza. Napisałam do niego dzisiaj. Odpisał po wielu godzinach, i generalnie odpowiada zdawkowo. Czy to oznacza mniej wiecej tyle, że mam sobie dac spokoj? Chodzilo mu tylko o seks? Jak myslicie?

Bo nie było sytuacji, żeby coś między nami nie zagrało podczas spotkań. Przynajmniej z mojej perspektywy.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy chodziło wyłącznie o seks?

Sama sobie odpowiadasz na pytanie.Chciał ,nie dostał,kontakt przygasa.Umów się z nim na kawę w miejscu publicznym,ciekawe czy się pofatyguje   i jak długo usiedzi wiedząc że tam sobie nie pooużywa

3

Odp: Czy chodziło wyłącznie o seks?
Uciekająca Amy napisał/a:

Sama sobie odpowiadasz na pytanie.Chciał ,nie dostał,kontakt przygasa.Umów się z nim na kawę w miejscu publicznym,ciekawe czy się pofatyguje   i jak długo usiedzi wiedząc że tam sobie nie pooużywa

No wlasnie nie wiem czy to taki standard, kazdy facet tak sie zachowuje jak nie dostanie? Bo nie za bardzo go chyba zrozumialam, wszystko od poczatku wydawalo sie bardziej na powaznie- poznalam jego rodzicow nawet, snol jakies tam wspolne plany z mna w najblizszej przyszlosci a mimo to nagle zrywa kontakt praktycznie.

Wiem, ze ta sytuacja wyglada jak kazda inna, ale tez nie znam go od wczoraj zeby stwierdzic ze wygladalo na to ze bardzo mu zalezy.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy chodziło wyłącznie o seks?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024