Witam ślicznie wszystkie panie otóż chciałbym uzyskać od was bezstronną opinię mojego nosa
szczerzę to nigdy nie zwracałem uwagi na niego, ale wydaję mi się że jest za duży
Niżej parę zdjęć, proszę nie zwracać uwagi na moją cerę naczynkowa ![]()
Niestety jestem nowym użytkownikiem forum i nie mogę wstawiać linków do moich zdjęć
co muszę zrobić abym mógł wpisać linki w swój post ?
proponuję wrzucić zdjęcia na pokazywarkę i dodać w poście bezpośredni adres url.
4 2015-05-05 22:17:17 Ostatnio edytowany przez azymut01 (2015-05-05 22:21:25)
Oka ! ![]()
http://pokazywarka.pl/74iejy/
http://pokazywarka.pl/iumhia/
Oka !
http://pokazywarka.pl/74iejy/
http://pokazywarka.pl/iumhia/
Oczekujesz szczerej, jak rozumiem, opinii. Jak dla mnie - nos jak nos. Normalnej wielkości, ani za wielki ani za mały. Może nie idealnie kształtny, ale ideały są nudne:) Pasuje do całości, jest ok.
Zgadzam się ze zdaniem Ankh. Nos jak nos ani za duży ani za mały. Nie sądzę aby miał on być powodem do kompleksów. Uwierz mi, większość z nas nie jest zadowolona ze swoich nosów, brzuchów, ud, łydek i tym podobnych. To za długie, to za krótkie, za grube, za chude... Szkoda życia, naprawdę ![]()
7 2015-05-05 22:40:01 Ostatnio edytowany przez azymut01 (2015-05-05 22:41:16)
Właśnie dlatego tu napisałem żeby poznać niezależna od niczego opinię
znajomych bym się popytał to pewnie szczerzę by mi nikt nie powiedział , jak by coś było nie tak ![]()
Dzięki dziewczynki to mój pierwszy raz ![]()
Co takiego się stało, że zainteresowałeś się swoim nosem? ![]()
Co takiego się stało, że zainteresowałeś się swoim nosem?
Ja słyszałam taką teorię, że wygląd nosa jest analogią do wyglądu penisa... no, ale na forum nie można wstawiać zdjęć penisów...
:)
No cóż bbasiu, w moim wieku pooglądałoby się coś ![]()
arlena56, no to masz przecież zdjęcie nosa... a reszta to kwestia uruchomienia wyobraźni... co to dla Ciebie
![]()
Nic szczególnego po prostu spojrzałem w lustro i coś mnie tknęło że chyba jest za duży
kiedyś ale to już parę lat temu ktoś mi powiedział że mam duży nos
oczywiście zlałem bo to była nic nieznacząca dla mnie osoba i tyle
haha tak jeszcze by tego brakowało żeby zdjęcia siurasa wstawiać
, ale muszę powiedzieć że coś w tym jest ![]()
No, no ![]()
No, no
Już sobie pani wyobraziła? Haha ![]()
15 2015-05-05 23:19:32 Ostatnio edytowany przez Iceni (2015-05-05 23:20:05)
Słyszałam, że wielkość nosa u mężczyzny jest proporcjonalna do wielkości przyrodzenia...
Haha chciałem tylko usłyszeć opinię o nosie
przyrodzenie ma się dobrze nie ma na co narzekać ![]()
Czyli nos jest w sam raz ![]()
18 2015-05-05 23:39:41 Ostatnio edytowany przez azymut01 (2015-05-05 23:40:44)
Czyli nos jest w sam raz
Oceniłaś dopiero po tym jak napisałem o przyrodzeniu
rozumiem że oparłaś się na swojej teorii, tyle że w drugą stronę
tak ?:P
a nie lepiej tak?
a nie lepiej tak?
No wiesz co ![]()
Nigdy na to nie patrzyłem w ten sposób
chyba zostanę tu dłużej może jeszcze się jakiś ciekawych rzeczy dowiem
fakt faktem humor mi się do snu poprawił, na pewno ![]()
Zupełnie normalny nos i jaka cera naczynkowa, chyba naczynek nie widziałeś marudo.
Przewrażliwiony jesteś.
Być może macie rację pewnie za bardzo o tym myślę, albo coś w ten deseń. Mam taką cerę tylko na tych fotosach nie widać dokladnie
niedługo mam zamiar iść do kosmetyczki i trochę to ogarnąć bo za długo nic z tym nie robiłem ![]()
No i co chcesz zrobić? Gucio zrobisz. Ja też mam cerę naczynkową i to o wiele bardziej widoczne niż u Ciebie, jestem bardzo blada więc czerwień naczynek idealnie odcina się na mojej twarzy, nie są popękane, po prostu są blisko pod skórą więc widać rumień i wiesz jeszcze żaden nawet super drogi krem sobie z tym nie poradził, a jak pytałam o laser to kosmetyczka stwierdziła że nie ma to żadnego sensu, sens jest tylko wtedy gdy są pajączki, a tak to zwyczajnie nic się nie da z tym zrobić bo to po prostu efekt tego że naczynka są płytko pod skórą i co byś nie robił i tak będzie je widać, po laserze rumień może się lekko zmniejszyć, ale to krótkotrwały efekt. Musisz się z tym pogodzić ![]()
Fajny, przystojny chłopak. Nos ok.
26 2015-05-06 08:21:38 Ostatnio edytowany przez azymut01 (2015-05-06 08:34:27)
Dziękuję za bezstronne opinię wszystkim panią i każdej z osobna
Chcę oczyścić cerę z wągrów, zmniejszyć pory i je oczyścić mam takie małe białe krostki pod skórą pod oczyma też chcę je skasować i takie tam pierdoł nie chcę jakiś cudów na patyku robić, a co do pajączków to mam takie malutkie na nosie też są irytujące, ale pewnie tylko ja na nie uwagę zwracam bo wiem gdzie są
kiedyś byłem opalony i nie widać było rumienia tylko ładna brązowa cerę, alko jak piłem to się nie czerwieniłem teraz się czerwienię od jakiegoś ani nie piję ani nie palę zero jakich kolwiek używek nawet na siłownię przestałem chodzić bo to właśnie w tym okresie pokazały mi się małe pajączki. Podejrzewam że to przez wysiłek twarz mi się przegrzewała i zaczęły pękać naczynka. Teraz juz od miesiąca jem diosmine rutynę i różne witaminki. W efekcie chciałbym wzmocnić na tyle te naczynka żeby móc kontynuować trening bez obaw że znów coś będzie nie hallo ![]()
Możesz wzmazniać naczynka, kup sobie też żel arnikowy jest tani a właściwie lepszy od wszelkich kremów kosmetycznych bo tej arniki jest tam spore stężenie, możesz właśnie używać ziół takich jak kasztanowiec i arnika. Odradzam Ci oczyszczanie u kosmetyczki bo dodatkowo podrażnisz wrażliwą cerę naczynkową, oczyszczaj skórę używając odpowiednich produktów takich jak peeling enzymatyczny, bardzo fajnie oczyszcza, odkaża i zwęża pory tonik z Ziaji liście Manuka, dobrze zwęża pory i likwiduje niedoskonałości także krem Vichy Normaderm zwłaszcza ten na noc, wszystkie krostki znikną, pory się zwężą bez wyciskania, a na prawdę przy naczynkach odradzam takie zabiegi.
Myślałem że jeśli pójdę do gabinetu kosmetycznego a mam taki praktycznie pod samym domem, jest on owiany dobrą sławą to ta pani kosmetyczka doradzi mi i wykona zabieg odpowiedni dla mojej cery. Jeśli chodzi o wyciskanie to nawet bym jej nie dał myślałem raczej o zastosowaniu jakiejś maseczki, lub coś w tym stylu
jeśli chodzi o te zioła i już o tym rozbawiamy to mam pytanie. W jaki sposób ich używać? Robi się z tego jakiś wywar i się wciera? Bo niestety, ale jestem w tym zielony
w ogóle byłbym wdzięczny jak byś mi napisała dokładne nazwy tych produktów i w skrócie jak mam ich używać ![]()
Zioła możesz używać różnie możesz wzmacniać się od wewnątrz jak i od zewnątrz, kasztanowiec, arnika mają silne działanie wspomagające naczynia krwionośne. Nie ma sensu żebyś chrzanił się z robieniem wywaru do okładów bo w aptece możesz kupić bardzo dobry żel arnikowy flosleku za bodajże mniej niż 10 zł ![]()
Vichy Normaderm to seria dla cery z problemami i rozszerzonymi porami, polecam zwłaszcza krem na noc, jest dość drogi, kup na allegro bo taniej niż w aptekach, natomiast jest bardzo dobry pięknie zwęża pory.
2-3 razy w tygodniu możesz używać peelingu enzymatycznego, ten złuszcza martwy naskórek a jednocześnie nie podrażnia cery naczynkowej, firm mających taki peeling w ofercie jest sporo, floslek również taki wprowadził specjalnie dla cery naczynkowej, kupisz w aptece.
Do codziennego oczyszczania dobra jest seria firmy Ziaja liście Manuka, tonik rzeczywiście ładnie zwęża pory, przy okazji kosztuje coś w okolicach 10 zł więc jest stosunkowo tani.
Możesz też profilaktycznie łykać witaminę C, lub włączyć do diety produkty w nią bogate, jest ważna przy problemach naczynkowych.
Akurat jeśli chodzi o kaske to mi nie zależy używam aktualnie kremu firmy pharmaceris N do cery naczynkowej i to tyle
oki co do kosmetyków to zrobiłem sobie listę co kupić
teraz chciałbym zapytać jak przygotować twarz pod nie? Woda kranówa odpada z wiadomych przyczyn, czy może być woda przegotowana z czajnika?
wiem że wiercę dziurę w brzuchu, ale nie chciałbym żadnych niedomówień
dziękuję za rozpiskę ![]()
Twój nos jest zupełnie w porządku, cała reszta także
. Ewentualne kompleksy powinieneś odstawić na półkę z napisem "coś mi się wydawało"
.
Co do problemów z naczynkami, to warto poświęcić im trochę uwagi, choćby po to, aby nie dopuścić do jeszcze większego osłabienia, co z kolei może skutkować nie tylko pogłębieniem się defektu kosmetycznego, ale też innego typu zmartwieniami.
Ja sama nie mam tego problemu, więc specjalnie mocno nie siedzę w temacie, ale porady Małpy radziłabym wziąć sobie do serca
.
Twarz bardzo dobrze jest przemywać płynem micelarnym. Stosuje się go do demakijażu (kobiety) oraz oczyszczania skóry twarzy i okolic oczu. Jest kosmetykiem bardzo uniwersalnym, dodatkowo tonizuje i nawilża cerę. Warto też wspomnieć, że działa bardzo łagodnie, a przy tym nie narusza bariery hydrolipidowej naskórka. Sądzę, że będzie doskonały przed wszelkiego typu zabiegami.
32 2015-05-06 15:56:29 Ostatnio edytowany przez azymut01 (2015-05-06 18:34:08)
Mnie się po prostu wydaję że jest trochę za szeroki, ale nie jest to mój kompleks
bardziej irytuję mnie świder na grzywce
oczywiście że sobie wezmę do serca wszystkie rady w sumie po to tu jestem
tylko jak taka dobra doradzicielka może mieć Nick małpa ![]()
Azymut jesteś ok ![]()
Wygladasz ok, jak juz to bym powiedziala, ze za ladny ![]()
Ja lubie 'brzydkie' nosy u facetow.
Bo mówię co myślę, a nie każdy to lubi
Taka wredna, ruda małpa ![]()
Twarz myj żelem, w miarę delikatnym, mocno oczyszczający może zbyt podrażnić skórę, w ciągu dnia możesz odświeżać skórę tonikiem, mój ulubiony tonik to tonik witaminowy z Ziaji właśnie, jest tani i dobrze działa.
Żel do mycia twarzy wybierz delikatny, nawilżający, bo jak wspomniałam te mocno oczyszczające często wysuszają skórę, a przy cerze naczynkowej, wysuszenie skóry to dramat, ja ostatnio używam żelu do mycia twarzy Nivea, ładnie oczyszcza a nawilża.
Wygladasz ok, jak juz to bym powiedziala, ze za ladny
Ja lubie 'brzydkie' nosy u facetow.
Już nie przesądzajmy ![]()
Ładniej ujmując nietypowe nochale haha ![]()
Bo mówię co myślę, a nie każdy to lubi
Taka wredna, ruda małpa
Jak dla kogo wredna
, dla mnie akurat pomocna i duży plus dla ciebie, bo chyba inaczej nie mogę ci tego wynagrodzić ![]()
To samo jest i u mnie tak samo mówię co myślę a nie nazywam się goryl, albo małpiarz ![]()
Wszystko już sobie zapisałem i od następnej wypłaty biorę się intensywnie do działania
będę zdawał relację i wstawiał foty w razie jakiegoś postępu ![]()
Dzięki małpko ![]()
Wiesz ja też nie przepadam za swoim nosem, taki mały i zadarty kartofelek, ale z drugiej strony inny mógłby nie pasować mi do twarzy ![]()
39 2015-05-06 18:58:01 Ostatnio edytowany przez azymut01 (2015-05-06 18:59:07)
Wiesz ja też nie przepadam za swoim nosem, taki mały i zadarty kartofelek, ale z drugiej strony inny mógłby nie pasować mi do twarzy
Pochwal się z chęcią sobie obejrzę
jak szaleć to szaleć pokażmy swoje nosy ![]()
Pewnie zawszę może być gorzej więc trzeba się akceptować
mnie już akurat to przeszło i na pewne rzeczy przestaję zwracać uwagę, np na to że mam odstający tyłek
, czy że mam parę pryszczy ![]()
Dawno, dawno temu przechodziłam etap (na szczęście krótki), braku akceptacji dla niektórych mankamentów swej urody.Byłam gotowa sie przerobic operacyjnie. W odpowiedniej chwili Stwórca przywrócił mi rozum i było juz ok.
Aż tak to nie jestem zdesperowany
raczej chcę tylko o cerę zadbać niedawno o tym czytałem i można się nabawić trądziku różowatego a nachciałbym go mieć
chociaż już mam cerę delikatnie rumieniową najgorzej w okolicach to nos, i poloki
więc już mnie i takie myśli przechodziły, ale szybko przeszły ![]()
Ale fajny z ciebie chłopak:-) normalnie uśmiech na twarzy zagościł, jak zobaczyłam twoje zdjęcie;-) Daj spokój, jaki nos? Co ty chcesz od swojego nosa? :-) Z drugiej strony wariat jesteś, żeby dodawać swoje zdjęcie, abyśmy ocenili twój nos... :-) :-) Nos masz w porządku i całą facjatkę też masz ok:-)
43 2015-05-12 01:19:38 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-05-12 01:22:42)
Nie jest moim zdaniem za duży. Jest w sam raz. Jest szerszy, ale pasuje do całości, to czym się przejmować? Dla mnie nie ma czym
Cały Twój wygląd jest fajny, przyjemnie się patrzy.
Ale fajny z ciebie chłopak:-) normalnie uśmiech na twarzy zagościł, jak zobaczyłam twoje zdjęcie;-) Daj spokój, jaki nos? Co ty chcesz od swojego nosa? :-) Z drugiej strony wariat jesteś, żeby dodawać swoje zdjęcie, abyśmy ocenili twój nos... :-) :-) Nos masz w porządku i całą facjatkę też masz ok:-)
Uśmiałaś się ze mnie
teraz już nic nie chce od nosa
a co mi tam szkodziło dodać zdjęcie zależało mi na bezstronnej opinii i taka uzyskałem
, ale z tym wariatem to masz akurat rację, koleżanko
w ogóle dzięki za tak pozytywny komentarz "przeczytałem z samego rana" dobre rozpoczęcie dnia! ![]()
45 2015-05-12 08:19:06 Ostatnio edytowany przez azymut01 (2015-05-12 08:19:46)
Nie jest moim zdaniem za duży. Jest w sam raz. Jest szerszy, ale pasuje do całości, to czym się przejmować? Dla mnie nie ma czym
Cały Twój wygląd jest fajny, przyjemnie się patrzy.
Właśnie sam teraz nie wiem czym się martwiłem, ale gdybym tu nie napisal to do tej pory myślałbym tak samo
uważaj na oczy ![]()
Nos całkiem normalny.Po prostu nos faceta,znaczy męski.Może kobiecie by nie bardzo pasował ale Tobie- jak najbardziej.
Dzięki za opinię ![]()
48 2015-05-13 11:29:58 Ostatnio edytowany przez Espinela (2015-05-13 11:31:17)
Człowieku! Masz normalny nos. Skąd ten kompleks? Ktoś Ci coś powiedział? Pasuje Ci taki* nos i wyglądasz naprawdę ok.
* taki czyli dobry, normalny, zwykły.
Jakbym na Ciebie spojrzała to nawet do głowy by mi nie przyszło gapić się na Twój nos. Nie zwraca uwagi. To tak jak np. policzek czy szyja. Po prostu sobie jest ![]()
Człowieku! Masz normalny nos. Skąd ten kompleks? Ktoś Ci coś powiedział? Pasuje Ci taki* nos i wyglądasz naprawdę ok.;)
Ktoś coś kiedyś powiedzial, poza tym sam tak uważałem, dlatego tu napisałem ![]()