Narkotyki i glupota- Czy mozliwa jest CIAZA?! HEEELP! +tabletka72po - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Narkotyki i glupota- Czy mozliwa jest CIAZA?! HEEELP! +tabletka72po

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez someoneWHO (2015-05-02 17:09:27)

Temat: Narkotyki i glupota- Czy mozliwa jest CIAZA?! HEEELP! +tabletka72po

Witajcie.
Na wstepie chce powiedziec abyscie mnie nie oceniali. po krotce opisze moja glupote..

4 tyg. temu rozstałam sie z moja "miloscia zycia" i poprostu nie dalam sobie z tym rady.
Poszłam w tak zwany "balet". Od tamtej pory amfetamina niemalze codziennie+alkohol + marichuana co kilka dni. Mam taka prace ze moglam/moge sobie na to "pozwolic".

Poznałam faceta. Mega przystojny czarujacy blabla,zwykly dupek wiadomo.. Zakochal sie we mnie , bez wzajemnosci. Ale na jednej imprezie dokladnie tydzien temu z soboty na niedziele wyladowalismy w lozku. Ja po amfie on po ecstasy. No i bez zabezpieczenia. myslalam ze bedzie sie kontrolowal a tu... zorientowalam sie kiedy 3 raz we mnie skonczyl.

Niczym bym sie nie martwila, bo doskonale znam swoje cialo,kontroluje miesiaczke kalendarzykiem i wszytko mam jak w zegarku, wtedy nie mialam płodnych ale....   

Moj cykl trwa okolo 27-29 dni. W tym miesiacu dnia 17.04 czyli w moje dni plodne przyjelam tabletke Ellaone (bo moj byly chcial mnie zrobic na dziecko). Po niej nie wystapilo zadne krwawienie, bole doslownie nic. To byl poczatek brania narkotykow.

w czwartek mialam dostac okres i do teraz nic. lekko zaczynam wariowac. w piatek zorientowalm sie,ze mi sie spoznia. Wiadomo o czym odrazu pomyslalam. Momentalnie odstawilam wszystkie uzywki lacznie z papiersami, bo gdybym byla w ciazy i dziecku by sie cos stalo, nie wybaczylabym sobie do konca zycia..

Biore pelna odpowiedzialnosc za moja glupote, zaluje i to bardzo, ale wypije piwo ktore nawarzylam. Jak dzidzius sie pojawi, zrobie co w mojej mocy zeby bylo szczesliwe.

Podsumowujac : w polowie cyklu 17.05, czyli w moje dni plodne, przyjelam tabletke Ellaone(72po) . 9 dni pozniej czyli 25.04 byl stosunek bez zabezpiecznia. Miesiaczka byla przewidziana na 30.04 czyli 2 dni temu.

Jak dziala tabletka ellaone na dni plodne? przesowa ja? opoznia? zatrzymuje? Dodam ze "sluz" z pochwy mam bialy, nielepki, niegrudkowaty.

Dziewczyny, za kazda odp. bede wdzieczna..!

p.2 mam 20 lat

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Narkotyki i glupota- Czy mozliwa jest CIAZA?! HEEELP! +tabletka72po

Przede wszystkim idź do lekarza,nikt tu ci nie powie, czy jesteś w ciąży.
Nie oceniam - współczuję.

3

A może przyjmij escapelle? Czy jest już za późno?

4

Po przyjęciu tabletki 72 po nie można stwierdzić czy i kiedy miałaś dni płodne, to spora dawka hormonów wszystko mogło się rozregulować/ zmienić. Nie wystąpienie okresu może być równie dobrze związane z przyjęciem tabletki.
My tutaj możemy tylko wróżyć z fusów. Łatwo się mówi wiem, ale musisz poczekać do czasu kiedy będziesz mogła wykonać test ciążowy. Innego wyjścia niestety nie ma. W okolicach 12-13 maja wykonałabym test ciążowy po takim czasie jeżeli jesteś w ciąży powinien on już to wykryć.

5

Dokladnie idz so lekarza. Po tygodniu mozesz sprawdzic czy jestes w ciazy.

6

? Podobnie jak u mnie .. koc zwiazku narkotyki seks imprezy znajomi ...wiesz jak sie skonczyło ?
tak ze z 48 kg wazylam 43 majac 154.
ludzie ktorzy wokol niby chcieli mi pomoc sprowadzali mnie na dno..na jednej z imprez poznałam Pana P...
Przeczytaj mój post a reszty sie dowiesz ... powiem Ci ...nie warto !!!Dziś jestem silna kobitką , bez tego syfu ...mijają dwa miesiące ..

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Narkotyki i glupota- Czy mozliwa jest CIAZA?! HEEELP! +tabletka72po

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024