iladian direct plus.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » iladian direct plus..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: iladian direct plus..

na infekcje..grzybicze,brala ktoras?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: iladian direct plus..

Brałam, jedynie złagodziło objawy, jednak żeby wyleczyć grzybicę musisz użyć leku, który ma w składzie substancje niszczące grzyby. Np. Nystatyna, Macmirror  Complex.

3

a to co podalas to jest na recepte?

4 Ostatnio edytowany przez ezail (2015-04-29 11:07:40)

Nystatyna i Macmiror są na receptę. Bez recepty masz np. Gineintima Acticand globulki i ewentualnie Gineintima w kremie (ewentualnie tańszy odpowiednik Clotrimazolum). Nie mniej jednak jak jest coś bardziej konkretnego na rzeczy to te dwa wymienione przeze mnie mogą być nieskuteczne.

5

bardzo skuteczny na infekcje o podłożu grzybiczym i bakteryjnym. Stosuje za każdym razem jak dzieje się coś niepokojąceg. W tym roku ciągle chorowałam i efektem antybiotykoterapii były grzybice pochwy. A wiadomo jak przywlecze się raz to powraca jak bumerang. Pomógł mi właśnie iladian, brałam go za każdym razem jak zaczynałam chorować.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » iladian direct plus..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024