kurs języka angielskiego metoda direct - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » kurs języka angielskiego metoda direct

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: kurs języka angielskiego metoda direct

Cześć smile

Szukam krótkiej i konkretnej odpowiedzi. Jaka szkoła językowa w Krakowie jest najlepsza oraz co wiecie sądzie o metodzie direct.
Anielskiego nie uczę się od wczoraj, ale poziom jaki znalazłam w szkołach mnie przeraża

1. SITA szkoła A***** (wiemy jaka ) zdałam z wynikiem pozytywnym test  do FCE (bez problemu nie egzamin ale taki test robiony w szkole) pani powiedziała mi że mój poziom to A2, zaczęłam się śmiać, nic poza naciąganiem, żeby chodzić dłużej

2. Szkoła Lingualnad początkowo extra jak się okazało tylko jedna lektorka umiała uczyć reszta hmmmm bez komentarza

Uczyłam się też indywidualnie ale to było bardzo nudne  sad

Dlatego jesteście moją ostatnią deską ratunku jaka szkoła, ale może nie z chorymi cenami (reklamująca się biblioteka z filmami na DVD, a kto w XXI wieku nie jest w stanie sobie takiego załatwić ?? hmm) oraz co sądzicie o metodzie direct??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kurs języka angielskiego metoda direct

chodziłam do speak up ale w warszawie, choc w krakowie chyba tez maja swoja filie. ogolnie metody nauki zróżnicowane, od konwersacji po naukę z książką. wspominam dość dobrze. moj poziom angielskiego rzeczywiscie podskoczył

3

Odp: kurs języka angielskiego metoda direct

W Krakowie Speak up na pewno jest filia. W każdym większym mieście są smile U mnie ceny za semestr nie są wzięte z sufitu, lekcje są super prowadzone. Masz rację, nauka w domu, samemu, to tak trochę nie wychodzi?. smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » kurs języka angielskiego metoda direct

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024