Hej !
mam na imię Kamil, lat 31, mam 193 cm wzrostu,blondyn, oczy niebieskie, normalnej budowy ciała, mieszkam w Częstochowie, nie wiem czemu... ale od zawsze mam pecha do ludzi... tzn , nie mam znajomych, gdy pracowałem na etatach zawsze gadałem z ludźmi, ale nigdy nie spotykaliśmy się poza pracą , zawsze trafiałem na osoby nieco starsze ode mnie..
'' znajomi '' - zawsze trafiałem na osoby które mnie znają jak coś chcą, bezinteresownie ludziom się nie chciało wyjść z domu... wolą posiedzieć na facebooku niż spotkać się jak człowiek pogadać ( ja wyrosłem z portali społecznościowych ) dlatego piszę że nie mam znajomych..
forum motocyklowe - jestem motocyklistą, fakt , poznałem tam nowe osoby, ale widujemy się tylko gdy jest jakaś obstawka weselna lub... pogrzebowa ( oby jak najmniej ) i.. co rozpoczęcie sezonu i zakończenie, oni jeżdżą ścigaczami bo są tanie i szybkie.. moja bestia to wielki crouser '' suzuki intruder M1800R '' który się znacznie wolniej rozpędza niż ścigacz , jest bardzo bardzo ciężki, dlatego nie spotykam się wieczorami na przejażdzki z posiadaczami ścigaczy,bo bardzo głupieją, ja wolę normalną spokojną jazdę...
obecnie pracuję na własny rachunek ( 6 rok idzie ) , ( pracuję sam ) nie wiem dlaczego, ale mojej byłej przeszkadzało że pracuję w domu, ciągle słyszałem, zamknij firmę idź na etat ( dlatego się rozstaliśmy, bo nie dało się tego nerwowo wytrzymać jej ciągłego marudzenia.. )... a ona.... pracowała za 700 zł na pół etatu.... od naszego rozstania niedługo minie 3 lata.. i ... mi się nie udało nikogo nowego poznać przez ten czas ( poznać w sensie spotykać się czy być w związku ) spotkałem się trzy razy z taką jedną dwa lata młodszą ode mnie ale... ona się spóźniła na pierwsze spotkanie.... 45 minut ! ok, wybaczyłem... na drugie... ponad 20.... na trzecie też coś koło pół godziny.... ja do niej jechałem 20 km i zawsze byłem przed czasem, gdy zadzwoniłem że jestem.,.. słyszałem '' już idę '' więc tą osobę sobie odpuściłem...
mój problem polega na tym że nie wiem GDZIE mogę kogoś poznać... zapoznawanie znajomy/znajomego odpada...
sympatia.pl w ciągu roku wysłałem 8.000 wiadomości i... ZERO odpowiedzi.. ( wszystkie przeczytane ) - pewnie dlatego że w opisie miałem że szukam stałego związku
P S oczywiście kobiety płaczą że faceci piszą '' hej co tam ? '' a gdy ktoś napisze długą wiadomość to nie raczą odpisać..
interesuje mnie teraz poznawanie kogoś na żywo, i nie mam pomysłu gdzie kogoś poznać nie mając nikogo...
jak się ubieram : koszula w kratę, niebieskie jeansy... ładne buty..
kluby i dyskoteki odpadają , nie piję i nie palę, lubię spokojny tryb życia, kino, kawiarnie, spacery...