Najlepiej, żeby to były piosenki im bliskie, może mają takie, co związane z nimi są dla nich jakieś wspomnienia? Inaczej ciężko doradzić, gusta są różne. Dla rodziców to może "To dzięki Wam" - moim zdaniem śliczna piosenka, bardzo ładnie pokazuje miłość do rodziców i ile im zawdzięczamy, ostatnio było na weselu koleżanki, wzruszająca też jest moim zdaniem i prawie się popłakałam. Niech popatrzą ogólnie piosenki różne, wtedy chyba w końcu coś wybiorą. Z innych teraz znalazłam też Silver "Iść w dorosły świat" też nawet ładna, znane jest też "Cudownych rodziców" mam, ale dla mnie tamte lepsze, no ale niech Twoi znajomi posłuchają. Te piosenki w sumie w dużej mierze są w rytmie disco polo, ale moim zdaniem i tak bardzo ładne, te słowa naprawdę ładne, wzruszające w nich. A takich nie disco polo na razie nie znalazłam.
Z innych to teraz znalazłam Cliver "Podziękowania dla rodziców". A resztę to niech poszukują jeszcze, na razie parę dałam
Tzn niby nie napisałaś, że dla rodziców, ale pewnie dla rodziców też potrzebują, prawda? No i można też dać taką piosenkę jak najbardziej przy wyświetlaniu zdjęć z dzieciństwa, by pokazać swoje dzieciństwo, a przy tym piosenką rodzicom podziękować. Jak będziecie jechać na sale, to może "Marsz weselny"? Znalazłam taką piosenkę i myślę, że jest prosta, skoczna, przyjemna, pasowałaby chyba. Podaję sama piosenki disco polo, bo jednak inne mi coś nie pasują jak sobie pomyślę, na wesele po prostu uważam, że są dobre (na co dzień lubię średnio, nie to, że słucham, ale na wesele moim zdaniem są ok). Przy wyjściu z kościoła może Kindla "Z kimś takim jak Ty"? Teraz przesłuchałam i myślę, że też by nawet pasowało. Tzn ja bym mogła tak zrobić, a Twoi znajomi niech sami ocenią czy by im pasowało. A na powitanie gości, to nie wiem czy będzie pasować, ale wpadło mi na myśl coś w innym klimacie np Shaun Baker "Hey hi hello" hehe. No, ale to ich wesele, sami muszą popatrzeć i pomyśleć wiadomo. Na razie tyle mi przychodzi na myśl jak tak poszukałam, jutro może popatrzę więcej, ale niech młodzi szukają najwięcej