Podkład muzyczny do filmu video-weselnego-pomocy... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Podkład muzyczny do filmu video-weselnego-pomocy...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez kwiatuszek1212 (2015-04-17 19:55:17)

Temat: Podkład muzyczny do filmu video-weselnego-pomocy...

Cześć, moi znajomi mają niebawem ślub i nie mają kompletnie pomysłu na piosenki, które mogłyby pojawić się na płycie jako podkład muzyczny tzn. podczas składania życzeń, pod kościołem, trasa z kościoła na sale, podczas wyświetlania zdjęć z dzieciństwa, czy też jak będą pokazywani goście itd. Chciałam im pomóc jednak sama nie wiem do końca, które są najlepsze i które mogłabym im zaproponować.

Macie jakieś pomysły? Proszę pomóżcie, bo ślub już niedługo...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podkład muzyczny do filmu video-weselnego-pomocy...

Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc, na początku maja znajomi mają ślub i wesele, a do piątku muszą wysłać kamerzyście swoje propozycje piosenek do video weselnego. Do tej pory mają tylko 5 utworów, a muszą mieć z 15. Ja sama nie mam za bardzo pomysłu, który utwór by był najodpowiedniejszy. Czy ktoś mógłby mi coś zaproponować?

3 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-04-21 02:33:29)

Najlepiej, żeby to były piosenki im bliskie, może mają takie, co związane z nimi są dla nich jakieś wspomnienia? Inaczej ciężko doradzić, gusta są różne. Dla rodziców to może "To dzięki Wam" - moim zdaniem śliczna piosenka, bardzo ładnie pokazuje miłość do rodziców i ile im zawdzięczamy, ostatnio było na weselu koleżanki, wzruszająca też jest moim zdaniem i prawie się popłakałam. Niech popatrzą ogólnie piosenki różne, wtedy chyba w końcu coś wybiorą. Z innych teraz znalazłam też Silver "Iść w dorosły świat" też nawet ładna, znane jest też "Cudownych rodziców" mam, ale dla mnie tamte lepsze, no ale niech Twoi znajomi posłuchają. Te piosenki w sumie w dużej mierze są w rytmie disco polo, ale moim zdaniem i tak bardzo ładne, te słowa naprawdę ładne, wzruszające w nich. A takich nie disco polo na razie nie znalazłam.

Z innych to teraz znalazłam Cliver "Podziękowania dla rodziców". A resztę to niech poszukują jeszcze, na razie parę dałam smile Tzn niby nie napisałaś, że dla rodziców, ale pewnie dla rodziców też potrzebują, prawda? No i można też dać taką piosenkę jak najbardziej przy wyświetlaniu zdjęć z dzieciństwa, by pokazać swoje dzieciństwo, a przy tym piosenką rodzicom podziękować. Jak będziecie jechać na sale, to może "Marsz weselny"? Znalazłam taką piosenkę i myślę, że jest prosta, skoczna, przyjemna, pasowałaby chyba. Podaję sama piosenki disco polo, bo jednak inne mi coś nie pasują jak sobie pomyślę, na wesele po prostu uważam, że są dobre (na co dzień lubię średnio, nie to, że słucham, ale na wesele moim zdaniem są ok). Przy wyjściu z kościoła może Kindla "Z kimś takim jak Ty"? Teraz przesłuchałam i myślę, że też by nawet pasowało. Tzn ja bym mogła tak zrobić, a Twoi znajomi niech sami ocenią czy by im pasowało. A na powitanie gości, to nie wiem czy będzie pasować, ale wpadło mi na myśl coś w innym klimacie np Shaun Baker "Hey hi hello" hehe. No, ale to ich wesele, sami muszą popatrzeć i pomyśleć wiadomo. Na razie tyle mi przychodzi na myśl jak tak poszukałam, jutro może popatrzę więcej, ale niech młodzi szukają najwięcej smile

4

Dzięki za propozycje. Oni szukają, ale czym więcej jest utworów w tym jest co wybierać, dlatego poprosili mnie abym też im pomogła, bo wtedy mogą coś konkretnego wybrać.

Jeszcze jak coś byś miała, to byłoby fajnie. smile

5

Bryan adams- everything i do

6 Ostatnio edytowany przez aagataa (2015-04-22 11:50:51)

Ja w ogóle nie jestem za piosenkami disco polo, żeby się ukazały na płycie jako podkład. Na podziękowanie rodziców na weselu itd. to ok, ale na płycie w tle nie bardzo.
Dlatego dodaje moje propozycje wink
White Dress - Ben Rector
Florence + The Machine - Cosmic Love
Ronan Keating - When You Say Nothing At All
Candi Staton - Young Hearts Run Free
Nickelback - Far Away
Kings Of Leon - Use Somebody
Emiliana Torrini - Jungle Drum
Katy McAllister - "Take Me Away"
Labrinth - Beneath Your Beautiful ft. Emeli Sandé
Katy Perry - Unconditionally
Ingrid Michaelson - Everybody
Afromental - Pray 4 Love
Colbie Caillat - I Do

7

kwiatuszek1212 napisał/a:

Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc, na początku maja znajomi mają ślub i wesele, a do piątku muszą wysłać kamerzyście swoje propozycje piosenek do video weselnego. Do tej pory mają tylko 5 utworów, a muszą mieć z 15. Ja sama nie mam za bardzo pomysłu, który utwór by był najodpowiedniejszy. Czy ktoś mógłby mi coś zaproponować?

Cześć kwiatuszek1212 ! Przepraszam, że tu pisze tak nie do tematu, ale przeczytałam Twój dawny post o samotności, pisałaś, że jesteś z Warszawy ja jestem z jej okolic ! I mam podobny problem.Zablokowałaś maila, wiec napisalam tu. Może chciałabyś się ze mną poznać? Mam na imie Kinga. Pisz na mojego maila jeśli masz ochote aniik019@o2.pl

Pozdrawiam Cie ciepło ;*

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Podkład muzyczny do filmu video-weselnego-pomocy...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024