Historia jak z filmu.... moja fantazja by tego nie wymyslila - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Historia jak z filmu.... moja fantazja by tego nie wymyslila

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Historia jak z filmu.... moja fantazja by tego nie wymyslila

Witam wszystkich . Opowiem troche o swojej histori życia miamowicie:
Bylem w zwiazku przez 15lat i mam dziecko jak sie okazało była ex znalazła sobie nowego mena i sie wyprowadzila od nas . Fakt jest taki ze przed jej odejsciem dowiedzialem sie ze ma kogos (jakis rok wczesniej) , nawet zdarzylem ustalic kto to jest a totalnym absurdem bylo to ze zona tego tzw mena skontaktowala sie ze mna i sama zakomunikowala ze oni sa (ex+men) razem i nie bawem sie wyprowadzaja na wspolne mieszkanie . Tak tez sie stalo od ponad 2lat juz nie mieszka z nami , po tym jak sie wyprowadzila spotkalem po jakims miesiacu, kobiete ktora kiedys znalem ale nigdy nie myslalem ze moze zostac moja druga polowa . Zaczelo sie od glupiego podwiezienia i wypicia kawy w aucie , w trakcie ona mi opowiedziala o swojej histori ze zwiazku  musiala sie wyprowadzic, bo byly maz pil , bil ja,nie raz spala w samochodzie bo ja nie wpuscil do domu jak wracala od mamy a co najgorsze zabral jej dziecko i utrudnil jej kontakt z synem. Poprosilem ja po wypiciu tej kawy o nr tel i zdziwieniem sie ze juz w miedzy czasie zdarzyla napisac mi na kartce.
Nie wiem czy przeczuwala ze moge ja o to poprosic, szok byl niesamowity. Zaczelismy pisac smsy spotykac sie , balem cie o corke ktora strasznie zaczela przezywac to rozstanie z matka  i nie chcialem zeby sie dowiedziala ze sie spotykam z jakas kobieta, lecz to nie bylo uniknione ze sie dowie i tak tez sie stalo . Tymbardziej byla ex po wyprowadzeniu sie od nas zaczela sie strasznie interesowac moim zyciem , myslala ze sie rozpije zamkne dzial. gosp. i sie ztocze , dotarly do mnie informacje ze mnie sledzi i tez tak bylo. Kobiete z ktora wypilem kawe nazwijmy pania E. Jak wczesniej wspomnialem znalem ja (pani E) ze sklepu , zaproponowalem jej tez prace w tym zawodzie , zaczela prace i zaczelo cos miedzy nami iskrzyc spedzalismy miedzy soba coraz wiecej czasu az doszlo do tego ze nie moglismy zyc bez siebie. Byla osoba mlodsza odemnie o 15 lat i zaczolem sie zastanawiac czy to nie jest zbyt duza roznica , nadmienieze ja mam 40l a ona 25l. Po rozmowie z nia na temat roznicy wieku powiedziala ze byly maz byl o 14l starszy , zaczela opowiadac o swojej przeszlosci jak trudno jej bylo . W mlodym wieku  ojca jej zamkneli w zk. a matka nigdzie nie pracowala i ona tez zmuszona byla uciec z domu aby zaczac zarabiac na zycie dla mlodszego rodzenstwa bo mama nie mogla znalesc pracy. Wydala mi sie bardzo doroslą osobą mimo swojego wieku ,tymbardziej ze motylki w brzuchu robily swoje , była taka osoba ktorej nie mosialem tlumaczyc ona sama wiedzila co ma robic, nawet w wielu sytuacjach wypowiadalismy te same slowa. Po pół roku odzyskala syna , była niesamowicie szczęśliwa , zaczeli razem mieszkac , wtedy zaczolem odczuwac roznice milosci ze synowi wiecej poswieca ale to dla mnie bylo calkowicie zrozumiale.Bardzo mnie czieszylo ze jest wreszcie szczesliwa , wczesniej pani E mieszkala pare dzielnic dalej tam tez byl syn do przedszkola zapisany i tu sie zaczely male problemy mianowicie : pani E chodzila do mnie na 7 do pracy a przedszkole gdzie chodzil jej syn bylo otwierane od 6.30 nie wyrabiala sie , cóż zrobic zaczolem ich zawozic po mimo tego ze wykonywałem inna dzilalnosc w tych godz , ale coz kocham ja to musze to zrobic nie mam innego wyjscia , pomimo swoich strat, trwalo to okolo pol roku , wreszcie zakonczyl sie rok przedszkolakow i namowilem ja zeby przepisala syna do przedszkola tam gdzie mieszka tym bardziej ze ta dzielnica jest bardziej zkomunikowana komunikacja miejska , zgodzila sie na to i w miedzy czasie trafil mi sie nowy punkt handlowy w tejze dzielnicy gdzie mieszka . Bylo to czego brakowalo mianowicie pani E okolo 6,30 mogla zaprowadzic syna do przedszkola potem zaczac prace od 7-15 a potem odebrac dziecko zajmowalo jej to max 15min. Fakt faktem warunki pracy byly gorsze.W miedzy czasie zamieszkalismy u mnie w domu prywatnym nasze dzieci bardzo sie zrzyly ze soba my tez.
Wydawalo mi sie to normalne my sie kochamy dzieci tez to po co ma pani E placic 1tys za mieszkanie fakt taki ze moj domek jest maly i trzeba bylo go rozbudowac ale to myslelismy jak cos zarobimy ,w miedzy czasie zaproponowalem jej zeby podala ex meza o alimenty bo on zlotowki nie dawal na ich syna i tak tez sie stalo ale to juz bylo po tym jak pani E zadlurzyla mieszkanie innego wyjscia nie bylo , porzyczylem jej na 2czynsze . Teraz opowiem o czyms co mnie zaniepokoilo mianowicie pani E zostawila tel swoj u mnie w aucie nawet bym go nie zauwarzyl ale ktos zadzwonil i sie skapnolem (powiem tak ze nigdy bylej ex nie kontrolowalem nie bylem zazdrosny) zerkne kto dzwoni i tak mnie pokusilo zobaczyc w tel . zerkam a tam pani E w meilach ma randki na portalach zerkam w smsy tam tez sa kontakty z mezszczyznami z tych ze portali i tak sobie mysle w co ja sie pakuje ale patrze daty sa przeszle jak jeszcze sie nie poznalismy ale juz mozg zaczal pracowac ze cos nie tak. zapytalem pani E odpowiedziala ze sie spotkala po tym jak sie wyprowadzila od meza i to sie pokrywalo .Po jakims okresie moze 5mies nie pamietam jestem u pani E ona sie kapie i kazuje mi przeczytac jaki przyszedl sms bo tel byl obok mnie i tam byla informacja o naszym wyjsciu ale cos mnie tknelo zeby zobaczyc inne smsy i byl tam sms od chlopaka ktorego poznala z jakiegos portalu ze ona napisala ze mozemy sie umowic na kawe .w kurzylo mnie to ale pochamowalem sie jak wracalismy to powiedzialem jej zeby nie robila ze mnie rogacza na to ona odpowiedziala ze zna go jest chory jezdzi na wozku inwalidzkim i jest jej przyjacielem i tylko chciala porozmawiac. potem druga sytuacja pani E dala syna do znajomej a ta znajoma dzwoni ze syn placze i chce do mamy bo pani E nie odbierala i do mnie zadzwonila , pani E miala isc do mamy podjerzdzam do mamy pani E a tam nikogo nie ma mysle moze wyszly do sklepu i stoje czekam az tu pani E wraca i jej mowie ze znow klamie a ona ze byla u kosmetyczki i nie chciala zebym byl zly , W....lo mnie to, dalem jej moja druga karte tel gdzie moglem podgladac polaczenia bo poprostu jej nie ufalem juz ( i juz wtedy moglem to zakonczyc). pewnego dnia zatrudnilismy pania I ktrora byla siostra mojej znajomej i pani E okazalo sie ze pani I jest lisbijka na poczatku prubowala zrobic ze mnie hama idiote itd. i strasznie sie zaprzyjazniła z pania E az do momentu kiedy zaczolem byc zazdrosny , pisaly  po 70 sms dziennie.skonczyla sie rozmowa miedzy mna a pania E . bardzo mnie to w....lo lecz nie moglem nic zrobic . W miedzy czasie pani E sie pare razy wyprowadzila do kolezanki i ja zawsze glowy przychylaem a zeby wrocila , az do momentu kiedy mialem wypadek i mosialem poddac sie operacji .Lesbijka pani E wziela tel i ja to zobaczylem przez monitorign . odrazu mi sie nasunelo ze znow ma cos do ukrycia i kazalem jej oddac klucze i sie wyprowadzic i tak tez zrobila. tylko mnie dziwi ze teraz juz pare razy byla u mni w domu na pare dni a teraz juz mowi ze juz razem nie bedziemy nawet na faceboku oglosila ze jest w zwiazku a i tak dzwoni albo pisze za jak bym potrzebowal pomocy to mi pomorze .
NIE ROZUMIE JEJ?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Historia jak z filmu.... moja fantazja by tego nie wymyslila

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024