Na imię mi Magdalena, mam 25 lat i jestem z Częstochowy. Zazwyczaj unikam tego typu watków, ale kiedyś trzeba zrobic pierwszy krok ;]
Ostatnio moje życie przechodzi transformację, wiec trafiłam tu w momencie sporego "remontu". Do niedawna zarabiałam sprzedając suplementy diety ( by nie reklamować daruję sobie nazwę firmy), ale zrezygnowałam ponieważ dochodziło do starć w grupie. Teraz nei zarabiam,aczkolwiek mam swoje oszczędności. Wykorzystuje wiec wolny czas na pogłębianie wiedzy z zakresu swoich zainteresowań. Interesuję się głownie zdrowiem, rozwojem duchowym ( medytacje, czakry itp), trochę psychologią, a w wolnej chwili popykam w jakieś gierki na internecie. Od 2 lat jestem wegetarianką, uwielbiam koty i mam jedno małe futerko w domu. Chętnie pogadam na różne tematy, byle nie o polityce i religii bo szkoda nerwów
Pozdrawiam
Temat: Witam serdecznie :)
Zobacz podobne tematy :
Odp: Witam serdecznie :)
Witaj imienniczko ![]()
Odp: Witam serdecznie :)
Widzę, że obie mamy dobre wyczucie czasu, ja właśnie dołączyłam i mam nadzieję, że zostanę na dłużej, mam na imię Karolina i chętnie zacznę zwiedzać forum w interesujących mnie dziedzinach:)