Jak poradzić sobie ze zdradą !!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak poradzić sobie ze zdradą !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak poradzić sobie ze zdradą !!!

Witam,

Jestem 30 letnią dziewczyną, która została zdradzona przez mężczyznę swojego życia, byliśmy ze sobą przez 5 lat, mieliśmy wspólne plany, tematy a tu naglę mój świat się załamał, okazało się, że mój narzeczony notorycznie od 2 lat mnie zdradzał.

Czemu, dlaczego nie mogę tego zrozumieć, najgorsze w tym wszystkim to, że ona mnie notorycznie okłamywał i zmarnował mi tyle lat. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Pomóżcie jak nie myśleć o tych złych doświadczeniach, jak poprawić sobie nastój ????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poradzić sobie ze zdradą !!!

Czytaj to forum, podobne watki, wyciagaj wnioski. Nie ma jednoznacznej recepty.

3

Jako kobieta, która ma już 40-kę na karku i trochę doświadczeń, powtarzam do znudzenia. Trafiłaś niestety na typ nałogowego zdradzacza. A ten typ tak ma. To jest jego natura. Stała kobieta tzw baza (stąd plany, wyznania miłosne itd) oraz przez całe życie boki (w założeniu do realizowania potrzeb fizjologicznych polegających  na silnej potrzebie zaliczania kobiet, wiesz, nowe cycki, nowe tyłki, nowe bodźce). A dlaczego cię oszukiwał? Bo jakby powiedział prawdę nie chciałabyś go! A on tej bazy potrzebuje! On nawet wierzy, że kocha (te inne to tylko rozładowanie popędu, żadne uczucia, no dobra może czasem trafi się fascynacja, ale ty jesteś tą najważniejszą i prawdziwą miłością).
Jak się teraz podnieść? Jest ciężko, ale pomyśl, nie ty pierwsza i nie ostatnia. Tysiące kobiet przezywa ten ból, upokorzenie itp. I wychodzą z tego. Daj sobie czas na przepłakanie, przemiędlenie w myślach, na ryczenie i złość. Ale określ czas np. do 15-go. Od tego dnia zaczynasz wychodzić na prostą. Ucinaj myśli o nim, spotykaj się z ludźmi i rób wszystkie te rzeczy, które doradzane są w takich sytuacjach. Oczywiście nie jest prosto ale dasz radę. Raz będzie gorzej raz lepiej ale w końcu będziesz nie myslec o nim przez 10 min, potem 1 godz, potem dzień. Oby tylko dał ci spokój bo odcięcie całkowite od gada jest najważniejsze.

4

Araquelle bardzo dziękuję Ci za odpowiedź, poprawiłaś mi na struj oraz dałaś mi nadzieje, że wyjdę na prostą, że będę mogła zapomnieć o tym gadzie.

Określę czas jak napisałaś i zacznę nowe życie, ale póki co muszę sobie popłakać sad

Wierzę w to, że kiedyś znajdę tego jedynego, który będzie mnie kochał i ja dla niego będę tą jedyną smile

Pozdrowionka smile

5

Misiaczek007 napisał/a:

Witam,

Jestem 30 letnią dziewczyną, która została zdradzona przez mężczyznę swojego życia, byliśmy ze sobą przez 5 lat, mieliśmy wspólne plany, tematy a tu naglę mój świat się załamał, okazało się, że mój narzeczony notorycznie od 2 lat mnie zdradzał.

Czemu, dlaczego nie mogę tego zrozumieć, najgorsze w tym wszystkim to, że ona mnie notorycznie okłamywał i zmarnował mi tyle lat. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Pomóżcie jak nie myśleć o tych złych doświadczeniach, jak poprawić sobie nastój ????

Dlaczego Twoim zdaniem Cię zdradzał? Czegoś mu brakowało? Coś miał w nadmiarze?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak poradzić sobie ze zdradą !!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024