test z excela - jak go oceniają?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » test z excela - jak go oceniają??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: test z excela - jak go oceniają??

cześć,
Byłam ostatnio na I etapie rekrutacji na którym sprawdzano moją znajomość excela. Ciężko powiedzieć jak mi poszło gdyż rozstrzał między zadaniami był ogromy (przynajmniej moim zdaniem:). Począwszy od najprostszego sumowania po bardziej skomplikowane formuły. Pytanie brzmi czy ktoś się orientuje na jakiej zasadzie oceniane są te testy? Czy zaliczane jest tylko zadanie zrobione od A do Z bez błędu, czy np uznana jest "próba ruszenia" czegokolwiek smile W niektórych momentach coś mi świtało ale ostatecznie wynik nie wyszedł sad Zastanawiam się jak to jest oceniane. Miałam na 8 zadań 40 minut i nie starczyło mi czasu na wszystko hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: test z excela - jak go oceniają??

Każda firma może przyjąć inne kryteria i inaczej oceniać. Zazwyczaj jednak jest tak, że istotne jest jak dana osoba wypada w stosunku do innych kandydatów (być może zadania były na tyle trudne, że mało osób lub nikt nie wypełnił ich w pełni).

3

Odp: test z excela - jak go oceniają??

a o jakie stanowisko się ubiegasz?
Bo tego typu testy ocenianie są różnie w zależności od stanowiska.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » test z excela - jak go oceniają??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024