Mąż poprosił dziewczyne o jej nagie fotki:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mąż poprosił dziewczyne o jej nagie fotki:(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 40 ]

Temat: Mąż poprosił dziewczyne o jej nagie fotki:(

Witam
Mąż nie wylogował sie z poczty..przeczytałam jego kilka maili, były tylko jego w folderze "wysłane",ale bez odpowiedzi

Nie moge cytować,ale zapytał ją o jej fotki w bikini,żeby mu wysłała, potem dodał ,że całkiem nagie też mogą być!!!!I,że chętnie by obejrzał.
Nie wiem co ta osoba odpisała,ale pozniej z inną datą byly maile, gdzie mąż pisał,że ona go zwodzi bo mu nadal nic nie wysłała,a on czekal cały dzień

Dziewczyny co to ma wogóle znaczyć??????????Mąż pyta jaką dziewczyne o nagie fotki???Jestem załamana kompletnie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mąż poprosił dziewczyne o jej nagie fotki:(

A wiesz kim jest ta dziewczyna?  Obca osoba?  Koleżanka czy znajoma? Są faceci którzy będąc w związku inne kobiety mają gdzieś bo najważniejsza jest dla nich ich partnerka,  ale są mężczyźni którzy mimo związku interesują się innymi. Być może on nie chce Cię zdradzić a jest jedynie ciekawy wyglądu tej dziewczyny nago. Jednak to nie żadne usprawiedliwienie. Ja bym wzięła męża i grzecznie zapytała co to ma oznaczać.  Może Wasze relacje w łóżku się pogorszyły, może go już nie podniecasz?

3

To znajoma z pracy chyba,ale login ma zmyślony, natomiast mój mąż ma imie i nazwisko w mailu.

Było jeszcze o tym,że jak jej coś w biurze zepsuje to dostanie klapsa na goly tyłek, a klaps będzie z niespodzianka...
Potem ostatni mail był chyba manipulacją bo napisał,ze jak mu jakieś pikantne wyśle to da jej buziaka....

Buziaka?????????????????????????dziewczyny co ja mam myśleć o mężu?

4

Nie rozmawiaj z nim na ten temat. To nic nie da, obróci co najwyżej kota ogonem, oskarży o czytanie jego maili i na przyszłość zacznie bardziej uważać i ciężej będzie Ci się czegoś dowiedzieć. Póki co obserwuj go.

5

Wiec to chyba z pracy bo pisał coś o swoim biurze, ona niby miała do niego przyjść, coś zepsuć on ją ukarać i dać po gołym tyłku??

Ludzie co ja czytam ,to jakieś zarty męża chyba

6

A można wiedzieć jak długo jesteście już w związku?
No i czy zanim przeczytałaś te maila to wydawało Ci się, że wszystko się u was pięknie układa na każdej płaszczyźnie (łóżkowej głównie)?

7 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-03-01 15:56:23)

Ja bym wydrukowała e-maile i skonfrontowała je z mężem. Jak na mnie powolutku dążą do romansu? Tzn. On jest bardzo chętny, Ona się waha i/lub nie chce, aby ich znajomość oprócz podrywów przeistoczyła się na inny poziom (sex).

8

Razem od 12 lat jako para:(

9

oliw0100 napisał/a:

Razem od 12 lat jako para:(

No widzisz przez 12 lat żyłaś z człowiekiem, którego tak naprawdę nie znasz hmm.

10 Ostatnio edytowany przez kejter (2015-03-01 16:22:55)

Niezły pomysł z tym wydrukowaniem maili, ale też może być tak, że facet stwierdzi, że to tylko takie żarty.

11

Musiał jej zaufać,że nikomu nie powie. Wcześniej był do niej mail,zeby do niego do biura na kawe przyszła..

12 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-03-01 16:31:55)

Tym samym pokaże, że nie traktuje partnerki poważnie i mentalnie nie dorósł do bycia mężczyzną, który chce poważnego związku tylko jest sezonowym ruch****m. Więc i tak dobrze się stanie, bo oliw0100 dostrzeże z kim ma do czynienia. Kwestia wyciągania wniosków z zachowania.
A po drugie odpowiedziałabym "aha czyli ja również mogę Sobie tak pożartować z kolegami z pracy/innymi Panami, dziękuję kochanie zapewne skorzystam". Jego odpowiedź to poniekąd OBUSIECZNY miecz smile.

oliw0100 napisał/a:

Musiał jej zaufać,że nikomu nie powie. Wcześniej był do niej mail,zeby do niego do biura na kawe przyszła..

No i co chcesz zamierzasz zrobić w zaistniałej sytuacji?

13

Ale co nektarynko myślisz o moim mężu?

A może tamta jest atrakcyjna i go kusi a on jest tylko ciekaw?

14

Dla ciebie nektarynko to bylby powod do rozwodu:?

Moj maz kiedys miał powołanie na księdza..dużo o tym myslał. Dość pożno interesował sie kobietami, nie byl dośc atrakcyjny dla nich. Ja sie zakochalam

15

Na twoim miejscu nie drukowałabym żadnych maili, w ogóle na razie nie poruszałabym tego tematu, bo jak ktoś wyżej powiedział - facet zacznie kłótnie od zarzutu przeglądania jego skrzynki pocztowej... myślisz, że jak na niego nakrzyczysz i uświadomisz jemu, że to nie fair, facet Cię przeprosi i nie wróci do tego?
Generalne ja bym poobserwowała, spróbowała się zdystansować, przemyśleć pewne sprawy, może zacznij dostrzegać innych facetów wokół, może wtedy Twój mąż zauważy, że mógłby Cię stracić -to czasem zmusza to refleksji, tych konstruktywnych, może to by go postawiło do pionu. Nie wiem jak jest między Wami, ale może on po prostu jest pewniakiem, że Ty jesteś wpatrzona w niego jak w obrazek, więc pewność dodaje mu skrzydeł i szuka czegoś ekscytującego na boku, bo Ty już nigdzie nie uciekniesz:)

16

Tyle sie naczytałam o zdradach....że całowanie to zdrada...a on te dziewczyne chyba lubi bo całusa sie dziwce nie daje...:(
jestem wkurzona na maksa

17 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-03-01 17:10:13)

Widzę, że albo masz niskie poczucie własnej wartości, albo liczysz na Jego bardzo silną miłość względem Ciebie i myślisz, że ta sytuacja nie wypłynie negatywnie na Wasze małżeństwo.
Jednak odpowiedz Sobie, czy takim zachowaniem On szanuje Ciebie, Twoje uczucia? Ty kochając Go jesteś w stanie tak zachowywać się z kolegą/obcym mężczyzną?
Czy to powód do rozwodu? - to trudne pytanie, bo trzeba byłoby SKONFRONTOWAĆ te e-maile z Nim. Są tacy co po złapaniu na gorącym uczynku (pierwszym!) potrafią dojść do refleksji i panować "nad Swoimi demonami". Tak zdecydowana większość populacji ma jakieś "demony", ALE to nie znaczy, że nie trzeba nad nimi panować tym bardziej wiedząc, że mogą one SKRZYWDZIĆ OSOBĘ KTÓRĄ KOCHAJĄ. Są tacy co się będą migać, czekać na wybaczenie, a później i tak spróbują ponownie zakazanego owocu, bo "jeśli raz się udało obniżyć Jej/Jego czujność to czemu nie spróbować drugi raz? Raz wybaczyła/wybaczy to zrobi to drugi raz!" - czyli granice akceptowalnych norm moralnych/zachowań w związku się przesuną.

messyhair napisał/a:

może wtedy Twój mąż zauważy, że mógłby Cię stracić -to czasem zmusza to refleksji, tych konstruktywnych, może to by go postawiło do pionu. Nie wiem jak jest między Wami, ale może on po prostu jest pewniakiem, że Ty jesteś wpatrzona w niego jak w obrazek, więc pewność dodaje mu skrzydeł i szuka czegoś ekscytującego na boku, bo Ty już nigdzie nie uciekniesz:)

Pytanie, czy wiedząc do czego ON POTRAFI SIĘ POSUNĄĆ chciałabym mieć takiego męża? Później ciągle się zastanawiać, czy nie powrócił do wcześniejszych zachowań - brak zaufania = chęć kontroli? Udawać raz dostępną, a innym razem niedostępną i wzbudzać zazdrość, bo inaczej Mu "odbija"? Wspaniałe małżeństwo...
U mnie to by nie przeszło, ale to zależy od Autorki smile.

18

Rozumiem. Na razie bede obserowała go.

19

Wiecie..obrzydza mnie fakt,ze on ogladałby jej nagie fotki i dalej z nia pracowal
co innego ogladanie obcych w necie fotek..ale ta jest konkretna, prawdziwa, pracuje z nia

20

Decyzja należy do Ciebie, bo to Twoje małżeństwo smile. Ale decyzje podejmuj nie tylko z sercem, ale również z głową. Zadaj Sobie pytanie czy po tym, będziesz nadal w stanie Go szanować i co najważniejsze ponownie Mu zaufać. Podejmując decyzję myśl o Swoim dobru, bo On zdecydowanie myśli tylko o Sobie. Nie doceni Twojego poświęcenia dla związku hmm.

21

Myślę, że w tych okolicznościach zamiast drukować te maile, po prostu skopiuj je na pena i schowaj go gdzieś, będziesz miała dowód na wszelki wypadek. Jak najbardziej obserwuj swojego męża, bo jakakolwiek rozmowa na tym etapie nie przyniesie raczej żadnego efektu.
Mąż prawdopodobnie wyprze się wszystkiego, zlekceważy problem, lub zaatakuje Cię, że czytasz jego korespondencję i zejdzie do "podziemia".
Z tego co piszesz, wynika, że on uciął sobie gorący flircik z koleżanką z pracy.
Być może wiele osób skrytykuje takie podejście do problemu, ale ja w takiej sytuacji, oprócz dyskretnego sprawdzania jego korespondencji, przekopałabym wszystko co możliwe. Jeśli macie wspólne konto, sprawdź jego wydatki np. gdzie tankuje samochód, jeśli masz możliwość, sprawdź jego biling połączeń, przeszukaj kieszenie, może znajdziesz jakieś rachunki, a nawet podrzuć mu dyktafon do samochodu.
Zgadzam się, to dość kontrowersyjne i poniżające, ale przynajmniej, być może, dowiesz się czegoś więcej o poczynaniach męża.
Już wiesz, że jest wobec Ciebie nieuczciwy i jak sądzę Twoje zaufanie do niego mocno podupadło.
Porozmawiaj z nim dopiero, gdy będziesz znała więcej faktów i miała więcej dowodów, ale nie musisz ich wyjawiać a zwłaszcza sposobu w jaki je zdobyłaś. Może uda Ci się ugasić problem w zarodku i zapobiec zdradzie, jeśli jeszcze do niej nie doszło.
Na ten moment już wiesz, że Twój mąż szuka wrażeń na boku, a jego koleżanka, która godzi się na takie układy (niedwuznaczna korespondencja), jest chętna i raczej bez skrupułów.
Nie napisałaś, czy ona odpowiada na jego propozycje.

22

A jak wyglądały Wasze relacje wcześniej? Możliwe ze Twój mąż jest zwyczajnym babiarzem tylko nie dostrzegalas tego. Czy on zawsze będąc w związku ciągnął do niewinnego flirtu z innymi?  Czy łatwo mu przychodziły znajomości z innymi kobietami mimo że jest z Tobą?

23

Wywalilabym takiego z domu

24

oliw0100 napisał/a:

Witam
Mąż nie wylogował sie z poczty..przeczytałam jego kilka maili, były tylko jego w folderze "wysłane",ale bez odpowiedzi

Krótka piłka, jej konto jest fikcyjne. Jego nie. Wysyła maile i zostawia celowo otwartą pocztę. Chyba nie sądzisz, że jest tak tępy, żeby zrobić to przypadkiem. Bo, wybacz szczerość, ale ty chyba jesteś, skoro dałaś się na to złapać.

To najprostszy sposób, by sprawdzić czy kobiecie można ufać. Jak sama nie ma nic na sumieniu, nie szmaci się i nie siedzi połową dupy na innej gałęzi, to nie ma potrzeby sprawdzać skrzynki mailowej partnera. Jak sprawdza, kontroluje, to często sama ma sporo za paznokciami.

Skoro widziałaś, że zostawił otwartą pocztę, jednym twoim uprawnieniem było naciśnięcie "Wyloguj" a nie czytanie cudzej korespondencji.

25 Ostatnio edytowany przez Przyszłość (2015-03-01 18:57:32)

oliw0100 napisał/a:

Witam

Nie moge cytować,ale zapytał ją o jej fotki w bikini,żeby mu wysłała, potem dodał ,że całkiem nagie też mogą być!!!!I,że chętnie by obejrzał.
Nie wiem co ta osoba odpisała,ale pozniej z inną datą byly maile, gdzie mąż pisał,że ona go zwodzi bo mu nadal nic nie wysłała,a on czekal cały dzień

Dziewczyny co to ma wogóle znaczyć??????????Mąż pyta jaką dziewczyne o nagie fotki???Jestem załamana kompletnie.

Bardzo mi to przypomina wątek mojej faworytki
http://www.netkobiety.pl/t79606.html
Czyżby nowe wcielenie Agao?
Retoryka oraz treść wątku bardzo zbliżone, a moderatorki już kilkukrotnie ukrucały jej zapędy do dublowania wątków.

26

kooralik napisał/a:
oliw0100 napisał/a:

Witam

Krótka piłka, jej konto jest fikcyjne. Jego nie. Wysyła maile i zostawia celowo otwartą pocztę. Chyba nie sądzisz, że jest tak tępy, żeby zrobić to przypadkiem. Bo, wybacz szczerość, ale ty chyba jesteś, skoro dałaś się na to złapać.

To najprostszy sposób, by sprawdzić czy kobiecie można ufać. Jak sama nie ma nic na sumieniu, nie szmaci się i nie siedzi połową dupy na innej gałęzi, to nie ma potrzeby sprawdzać skrzynki mailowej partnera. Jak sprawdza, kontroluje, to często sama ma sporo za paznokciami.

Skoro widziałaś, że zostawił otwartą pocztę, jednym twoim uprawnieniem było naciśnięcie "Wyloguj" a nie czytanie cudzej korespondencji.

Akurat  smile Sądzę,że 90% kobiet przeczytałoby takie maile. A poza  tym co ty za tezę stawiasz.. Że on w taki sposób chce przetestować żonę? To tak wg Ciebie ma wyglądać poważny związek? Na sprawdzaniu czy przeczyta nieswoje maile? Tych maili w ogóle nie powinno być w jego poczcie!

27

sad

28

oliw0100 napisał/a:

Witam

Bardzo podobna historia do mojej tyle tylko ze moj chlopak wyslal swojej kolezance nagie zdjecia i od niej tez chcial takie same "z rozchylonymi nogami" i dostal. Ja nie odeszlam wtedy. 1.5 roku bylam z nim i nie ufalam juz wtedy wcale. A teraz gdy odeszlam bo juz nie wytrzymywalam tego strachu i ciagle kontrolowalam go on zrzoca wine na mnie ze zniszczylam tyle lat razem bo jego zdaniem zaufanie da sie odbudowac.
Nigdy juz mu nie zaufasz tak jak ja mpjemu bylemu.

Dziwię Ci się że masz taką cierpliwość i że najpierw rzucasz ten temat na forum i jeszcze zastanawiasz się co zrobić... Oczywiście że konfrontacja chyba że dalej chcesz zeby robił z Ciebie idiotkę. Wiem że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ale w podobnej sytuacji pewnie bym to wydrukowała, zostawiła w widocznym miejscu, zabrała manatki, wyniosła się i porozmawiała dopiero za jakiś czas.

30

kooralik napisał/a:
oliw0100 napisał/a:

Witam

Nie no, super podejście. Jak kobieta przeczyta mail, to znaczy, że się szmaci. Cudowne.
Zadziwia mnie często spotykane na tym forum rozumowanie - przeczytać cudzy list to najwyższa zbrodnia, łamanie tajemnicy i takie tam. A zdradzanie partnera, posuwanie innej babki i wmawianie partnerce, że jest durna i coś sobie wymyśla to już cacunio? Oby tylko tajemnicy korespondencji nie złamać. Jakoś nikt nie zauważa, że zwykle dochodzi do tego gdy partnerka jest skołowana, pełna podejrzeń i jest to jej ostatnia deska ratunku aby poznać prawdę.
Co do tego wątku, to jakiś dziwny mi się wydaje. Powiedziałabym sztuczny.

31

Jeśli chcesz się rozwieźć to szukaj po cichu dowodów.

Jeśli chcesz dalej z nim żyć, to schowaj dowody głęboko do szuflady i spójrz jaki jest wasz związek. Może coś się sypie? Trzeba naprawić? Czasem facet szuka przygód seksualnych poza związkiem, co nie znaczy, że swojej żony nie kocha.

32

Gary napisał/a:

Trzeba naprawić? Czasem facet szuka przygód seksualnych poza związkiem, co nie znaczy, że swojej żony nie kocha.

To czemu mężowie nie rozumieją, że kobiety też potrzebują nowości w związku?

33

A czemu autorko nie zapytasz sie meza co sadzi o takiej sytuacji ze kolega z pracy poprosil ciebie o fotki z bikini a najlepiej nagie?  Co masz w tej sytuacji zrobic?

34

Nektarynka53 napisał/a:

Ja bym wydrukowała e-maile i skonfrontowała je z mężem. Jak na mnie powolutku dążą do romansu? Tzn. On jest bardzo chętny, Ona się waha i/lub nie chce, aby ich znajomość oprócz podrywów przeistoczyła się na inny poziom (sex).

Jezeli Autorka mu wydrukuje te maile i podstawi pod nos z pytaniem "co to jest?",to sie wyprze i powie,ze nie jego reka to wysylala.Pzdr.

35

Nie ma żadnych maili więcej..ale i tak czuje sie zdradzona. Dziekuje za wypowiedzi. . On by sie tego wyparł.

36

Ismena1976 napisał/a:
Nektarynka53 napisał/a:

Jezeli Autorka mu wydrukuje te maile i podstawi pod nos z pytaniem "co to jest?",to sie wyprze i powie,ze nie jego reka to wysylala.Pzdr.

No i dlaczego miałoby to zrobić na kimś wrażenie. To Jego skrzynka pocztowa, dodatkowo był zalogowany, więc bardzo dobrze wiedział co było wysłane (przecież Sama oliw0100 napisała, że odczytała e-maile) i nie wykasował ich.
Trochę za słabe wytłumaczenie tongue.

oliw0100 napisał/a:

Nie ma żadnych maili więcej..ale i tak czuje sie zdradzona. Dziekuje za wypowiedzi. . On by sie tego wyparł.

Zamierzasz coś z tym zrobić, czy przemilczeć? Bo albo stracił czujność i nie wylogował się z poczty (robi to od dawna), albo chciał jawnie Ciebie poniżyć/wzbudzić zazdrość.

37 Ostatnio edytowany przez Pinker (2015-03-06 16:01:18)

Wg. większości kobiet, to najlepiej nic nie robić i obserwować. No to co da sama obserwacja? Nerwy i nic pozatym. Konfrontacja będzie prędzej czy później. Czujesz się zaniepokojona? To rób coś. Emocje są wezwaniami do działania, a nie impulsami do zakładania wątków na forach i radzenia sie innych.

38

Takie sprawy nalezy wyjasniac a nie czekac i sie zadreczac. Co tu obserwowac.. Sledzic go? Szpiega zalozyc na kompa.?. To chore. Jest klopot cos sie wydalo nalezy to wyjasnic.

39

Wiecie co wydaje mi sie,że ożeniłam sie ze zbokiem...to nieprzyzwoite chciec widziec kolezanke z pracy nago i jej to napisać wprost.

40

oliw0100 napisał/a:

Wiecie co wydaje mi sie,że ożeniłam sie ze zbokiem...to nieprzyzwoite chciec widziec kolezanke z pracy nago i jej to napisać wprost.

Zamiast rozmyślać kim On jest, zajmij się tą konkretną sytuacją i zadaj Sobie pytanie czy chcesz z Nim być? Bo to jest chyba ważniejsze od Jego ewentualnych dewiacji?

Posty [ 40 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mąż poprosił dziewczyne o jej nagie fotki:(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024