Dlaczego facet reaguje w ten sposob ? Jaka przyczyna? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego facet reaguje w ten sposob ? Jaka przyczyna?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1 Ostatnio edytowany przez Maagnoliaa (2015-02-21 18:22:21)

Temat: Dlaczego facet reaguje w ten sposob ? Jaka przyczyna?

Pare lat temu poznalam faceta (znamy sie juz ponad 5 lat-spotykamy-klocimy - milczymy) nie chcialam z nim nic wiecej,czesto go zbywalam,nie odbieralam telefonow od niego nie bralam go na powaznie ,bo nie nadaje sie raczej na partnera  na sex ok ,ale nic wiecej i spotykamy sie, troche poznniej klocimy ,cisza ,pozniej znow on wydzwania,wrecz wymusza namawia i daje sie namowic  w koncu  na spotkanie wink

Spotykamy sie znow ,jak nie chce robic tak jak on chc staje sie  zlosliwy Kiedys bedac u niego w domu zdzwonil do mnie kolega chwile porozmawialam ,a ten moj kochas juz podczas  rozmowy(gdy rozmawialam z kolega przez telefon ,)sporzal sie wrecz przeszywajaco i rzucil we mie dlugopisem(podczas mojej rozowy z kolega przez telefon) jak skoczylam rozmowe przez telefon, pytal kto to byl ,mowie ze kolega a on na to  "tak jasne kolega Ty masz samych kolegow " i mowi do mnie "wisz co ? dzifka jestes " ze mnie nienawidzi i ze mam sie wynosic,poszlam sobie i cisza

i nie odzywalisy sie jakies pol roku,

pozniej znow zaczal wydzwaniac ,zapytalam dlaczgo tak mnie wyzywal ,brzydko ,a on ze " ze wie,bo glupi bylem"

Pozniej spotkalismy sie i po  sexie zaczal mi mowic  ,ze nie jestem ladna ze niby brzydka

Czasami mi mowil ze tak ladnie wygladasz ,a czasami ze brzydko,mowil ze mam tyle kompleksow i zasmial sie.

Takimi tekstami tym bardziej zrazal mnie do siebie ,no coz  smile

Nie odzywalam sie do niego znow nie odbieralam telefonow,uspokoil sie,raz przypadkim widzial mnie na ulicy ,to sporzal sie i powiedzial dzien dobry Ja udawalam ze go nie widze i nie odpowidzialam,to sie wsciekl i wyzwal na ulicy,cos krzyknal   ,na szczescie na ulicy nie bylo ludzi.

Po dwoch tygodniach od tej sytuacji dzwonil ,jednak nandal nie odbieralam dzwoil i dzwoil nie odbieralam wykasowalam jego numer pozniej zaczal wysylac smsy , zapytalam kto? odp  ." ze to on "nie odpisalam , nic cisza byl spokojny  nie atakowal     wink

po tygodniu jakos odpisalam zadzwonil odebralam,spotkalismy sie na sex  ,a on po sexie mowi mi ,ze chce cos wiecej Ja na to ze nie szukam faceta,zaczal i mowic ze moj czas juz mija coraz starsza jestem moj zegar tyka i powinnam juz rodzine zakladac miec dzieci,a nie  byc "wolnym ptakiem"

Raz zobaczyl mnie ze zajomym jak szlam do restauracji nawet nie wiedzialam ze mnie widzial :
Pozniej zadzwonil do mnie i pytal co u mnie ? czy mam chlopaka ? ,mowei ze nie  ,nie mam nikogo  ,a on " ze dlaczego oklamuje go  " ze mnie widzial tydzien temu z facetem,nawet dobrze go opisal  -jak  wygladal

jak ostatnio uprawilisy sex po sexie powiedzial ze mnie kocha .. oczywiscie wink a w  taki sposob sie zachowuje jest zlosliwy  ,niemily  ,czasami  wrec chamski ,dlaczego   w taki sposob reaguje zachowuje sie jaka jest przyczyna  ?

Obecnie  nie  mamy kontaktu 8 miesiecy cisza.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego facet reaguje w ten sposob ? Jaka przyczyna?

wygląda na to że jemu bardzo na Tobie zależy, akceptuje Ciebie taką jaka jesteś.

być może niema dużo doświadczenia w relacjach damsko-męskich i niewie
w jaki sposób zawalczyć o Ciebie

Podejrzewam że musi być mu naprawde ciężko jeśli nie chce się sparzyć i niewie co zrobic

3 Ostatnio edytowany przez Maagnoliaa (2015-02-22 19:19:05)

allied64 napisał/a:

wygląda na to że jemu bardzo na Tobie zależy, akceptuje Ciebie taką jaka jesteś.

być może niema dużo doświadczenia w relacjach damsko-męskich i niewie
w jaki sposób zawalczyć o Ciebie

Podejrzewam że musi być mu naprawde ciężko jeśli nie chce się sparzyć i niewie co zrobic

Prosze Cie,zalezy mu ?tak zaley ze dokucza mi  czasami mowi mi "brzydko wygladasz" itp szczegolnie wtedy gdy nie chce robic tak jak on chce, skoro  mu  sie nie podobam mowi  ze jestem brzydka itp ,ze mam taki zly charakter to  po co tak zabiega chce sie spotykac ? on nie jest powazny  obserwuje to i rowniez nie chce byc zraniona ,dlatego staralam sie tego ukladu nie brac na powaznie raczej  z  przymrozeniem oka,ok sex czasami ale nic wiecej .

4

Skoro nie macie kontaktu od 8 miesięcy to dlaczego piszesz o nim w czasie teraźniejszym?

5

ale czy on tak powiedział dosłownie czy poprostu tak to zrozumialas ? a on mógł mieć inną interpretację na mysli

skoro chciał się spotykać to wątpie żeby mówił Tobie ze się nie podobasz i ze brzydko wyglądasz

6

8 miesięcy to wyrok - a faceci czasami mówią coś czego nie myślą.

7 Ostatnio edytowany przez Maagnoliaa (2015-02-22 23:12:26)

vinnga napisał/a:

Skoro nie macie kontaktu od 8 miesięcy to dlaczego piszesz o nim w czasie teraźniejszym?

Vinngo zastanawia mnie  dlaczego tak postepuje.Chcialabym zrozumiec.

allied64 napisał/a:

ale czy on tak powiedział dosłownie czy poprostu tak to zrozumialas ? a on mógł mieć inną interpretację na mysli

skoro chciał się spotykać to wątpie żeby mówił Tobie ze się nie podobasz i ze brzydko wyglądasz

To posluchaj tego

Nie widzielismy sie dluzszy okres czasu nie odpowidalam  na jego telefony,w  koncu dal sobie spokoj I jak ponownie probowal   odebralam spotkalisy sie,przyszdl  i mowi  "ze tak tesknil ze plakal za mna" Oczywiscie wink ,  po sexie  on do mnie z  tekstem wyskoczyl "ze nie jestem ladna"   ze on jest ladniejszy " i zasmial sie
Albo  gdy raz powiedzialam mu ze to definitywnie koniec tego,przez telefon(chcial sie ze mna wtedy umowic przyjsc do mnie) ,to on do  mnie   "dobra ja  tez  juz   nie chce nie jestes ladna" i zasmial sie.Po  czym po  tygodniu znow wydzwanial .Kiedys jak przyszedl do mnie mowi  "jak slicznie wygladasz,ale ostatnio tak brzydko
Raz mi powiedzial ze nie podoba mu sie to ,ze ja chodze jak jakis Paw,jak wystroilam sie ubralam sukienke szpilki to mowil ze wygladam jak dzifka.
Albo  raz zadzwonil do mnie i mowi ze jest wlasnie z tak ladnymi kobietami
Co ja mialam   sobie pomyslec ?Oczywiscie poczulam sie bardzo niemilo ze takie rzeczy  mi   mowi,co chcial  mi przez to powiedziec  ? ze jestem  brzydka!
On rowniez nie jest idealny  ,ale  nigdy mu  nie  mowilam   nie wytykalam  nic z  jego wygladu,choc moglabym,ale  nie  robie tego bo to niemile,niekulturalne.
Kiedys zasmial  sie  glupio  i mowi  mi "ale  ty masz duzo  kompleksow" jakby sprawialo   mu to przyjemnosc.

8

to ile on ma lat ?

9

31 a  zachowuje sie czesto jak maly chlopczyk.

10

Tworzycie jakis uklad dla seksu i czego niby oczekujecie? Trudno to zrozumiec. Rozumiem ze wolalabys miec innego typu faceta w tej sytuacji. Ale wtedy byloby zupelnie inaczej i wcale nie "korzystnie" dla Ciebie. Trudno tu wogole sie do czegos odniesc.

11

Jego teksty wskazują na jakieś 16-18 lat

12

Kompletny wariat.Nie powinnas prowadzic studiow na temat jego chotych zachowan,a raczej zaqstanowic sie do czego on Ci jest potrzebny?Pzdr.

13

maniek_z_maniek napisał/a:

Tworzycie jakis uklad dla seksu i czego niby oczekujecie? Trudno to zrozumiec. Rozumiem ze wolalabys miec innego typu faceta w tej sytuacji. Ale wtedy byloby zupelnie inaczej i wcale nie "korzystnie" dla Ciebie. Trudno tu wogole sie do czegos odniesc.

Nie chodzi mi o  to ktory bedzie lepszy,ale o to  dlaczego ten przypadek tak reaguje zachowuje sie w ten sposob dokucza mi.

14

Maagnoliaa napisał/a:

Nie chodzi mi o  to ktory bedzie lepszy,ale o to  dlaczego ten przypadek tak reaguje zachowuje sie w ten sposob dokucza mi.

Moi zdaniem dlatego ze oczekuje czegos wiecej ale chodzi tu raczej o jakies zainteresowanie, czestszy kontakt, co zupelnie nie wynika z charakteru sytuacji miedzy wami. Jest to takie jakby klasyczne "samozagubienie" sie w swoich oczekiwaniach. W kazdym razie nic nad czym mozna by sie zastanawiac czy szukac rzeczywistego wyjasnienia.

15

Maagnoliaa napisał/a:

Moi zdaniem dlatego ze oczekuje czegos wiecej ale chodzi tu raczej o jakies zainteresowanie, czestszy kontakt, co zupelnie nie wynika z charakteru sytuacji miedzy wami. Jest to takie jakby klasyczne "samozagubienie" sie w swoich oczekiwaniach. W kazdym razie nic nad czym mozna by sie zastanawiac czy szukac rzeczywistego wyjasnienia.

Niby chce cos wiecej,a dokucza mi mowi ze brzydko wygladam,jestem nieladna ?  hmm

16 Ostatnio edytowany przez maniek_z_maniek (2015-02-26 13:26:45)

Maagnoliaa napisał/a:
Maagnoliaa napisał/a:

Niby chce cos wiecej,a dokucza mi mowi ze brzydko wygladam,jestem nieladna ?  hmm

Skoro nie rozumiesz tego co Ci napisalem poprzednio to pokaze Ci to ale inaczej. Otoz to w jaki sposob ktos sie do Ciebie odnosci wynika z pozycji, poziomu jaki Ty zajmujesz u niego wylaczajac oczywiscie oszustwa i oblude, gdzie mozesz byc milo traktowana w celu wykorzystywania. Otoz jesli ktos kogos ceni matke, przelozonego, funkcjonariusza to nawet z obawy przed konsekwnecjami nie zachowa sie w sposob obrazajacy kogos. Jesli wiec ktos Ciebie nie szanuje mowiac Ci raczej niemile rzeczy a jednoczesnie oczekujac "uslugi" to swiadczy to o tym ze Ciebie nie szanuje oraz ze traktuje Cie w sposob przedmiotowy, jednoczesnie jest pozbawiony jakiejs inteligencji i kultury. Z drugiej strony jesli Ty sie na to godzisz to swiadczy to o Twojej niskiej samoocenie albo o tym ze tolerujesz okazywanie braku szacunku przez innych wobec swojej osoby. Uwierz, wiecej juz tu nic nie wymyslimy w tym temacie ew. mozesz sie zastanowic co robic, jak postepowac, zeby wymagac tego okazywania szacunku dla Ciebie od innych osob, zeby to bylo naturalne, a jesli wynika to z Twojego postepowania to skorygowac je.

17

Maagnoliaa napisał/a:

Skoro nie rozumiesz tego co Ci napisalem poprzednio to pokaze Ci to ale inaczej. Otoz to w jaki sposob ktos sie do Ciebie odnosci wynika z pozycji, poziomu jaki Ty zajmujesz u niego wylaczajac oczywiscie oszustwa i oblude, gdzie mozesz byc milo traktowana w celu wykorzystywania. Otoz jesli ktos kogos ceni matke, przelozonego, funkcjonariusza to nawet z obawy przed konsekwnecjami nie zachowa sie w sposob obrazajacy kogos. Jesli wiec ktos Ciebie nie szanuje mowiac Ci raczej niemile rzeczy a jednoczesnie oczekujac "uslugi" to swiadczy to o tym ze Ciebie nie szanuje oraz ze traktuje Cie w sposob przedmiotowy, jednoczesnie jest pozbawiony jakiejs inteligencji i kultury. Z drugiej strony jesli Ty sie na to godzisz to swiadczy to o Twojej niskiej samoocenie albo o tym ze tolerujesz okazywanie braku szacunku przez innych wobec swojej osoby. Uwierz, wiecej juz tu nic nie wymyslimy w tym temacie ew. mozesz sie zastanowic co robic, jak postepowac, zeby wymagac tego okazywania szacunku dla Ciebie od innych osob, zeby to bylo naturalne, a jesli wynika to z Twojego postepowania to skorygowac je.

Manieek dziekuje  ci  za wypowiedz ,dziwnie ze mozna sie regularnie spotykac z kims na sex skoro ta osoba nie podoba sie.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego facet reaguje w ten sposob ? Jaka przyczyna?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024