W jednym ze swoich postow pisalam o tym ze moj nowy facet nie jest gotowy na seks... Podczas gdy on sobie spokojnie siedzi i raz po raz jest przeze mnie rozpalany, ja umieram z porzadania. Jak go naklonic do czegos innego np. do palcowki?? Tylko tak jakos delikatnie... Co radzilybyscie??
może spróbuj jakoś pogadać zasugerować coś, albo poprowadź jego rękę, to było by podniecające i miłe ![]()
dokładnie podczas całowania, dotykania, weź jego dłoń dotykaj nią swoje ciało i poprowadź tam..... głupi chyba nie jest i zrozumie ![]()
A nie lepiej powiedzieć tak jak w temacie? ![]()
to chyba Wy macie odmienne temperamenty ![]()
Ja jestem tego zdania,że to ty możesz przejąć tu inicjatywę i poprowadzić go.Pokazać co cię kręci,weż jego rękę i poprowadż.Ja to wczoraj byłam w szoku,jak w pracy weszliśmy na owy właśnie temat.I nasz kolega zadał pytanie:jak to można zrobić kobiecie dobrze ręką???? I na obecną chwilę,myślę,że niektórzy faceci nie mają w tych sprawach doświadczenia.Poprowdż swojego faceta i pokarz co cię kręci,a może zrozumie.Każda z nas kobiet ma różne potrzeby sexualne,ale...trzeba pokierować naszych facetów,bo inaczej nie zrozumią naszych potrzeb ![]()
Hmmm życzę powodzenia i wielu nowych doświadczeń
Pozdrawiam.
OJ ale Ci się Nieśmiałki trafiają
Po prostu tak jak wcześniej dziewczyny pisały musisz przejąć inicjatywę
Pokaż mu co i jak rozgrzej Go i uświadom, że może Wam obojgu byc przyjemnie na różne sposoby
Musisz Go nauczyć skoro jeszcze nie wie ![]()
Zgadzam się z moimi poprzedniczkami:) musisz porozmawiac o tym ze swoim facetem... powiedz mu,że taka palcóweczka rozgrzeję Cie jeszcze bardziej a przez to wasz seks będzie bardziej namiętny... Faceci z natury są ciekawscy wiec napewno ta propozycja go zainteresuje:) życzę przyjemności:)