Kochanie, zrób mi dobrze! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kochanie, zrób mi dobrze!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Kochanie, zrób mi dobrze!

W jednym ze swoich postow pisalam o tym ze moj nowy facet nie jest gotowy na seks... Podczas gdy on sobie spokojnie siedzi i raz po raz jest przeze mnie rozpalany, ja umieram z porzadania. Jak go naklonic do czegos innego np. do palcowki?? Tylko tak jakos delikatnie... Co radzilybyscie??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kochanie, zrób mi dobrze!

może spróbuj jakoś pogadać zasugerować coś, albo poprowadź jego rękę, to było by podniecające i miłe smile

3

dokładnie podczas całowania, dotykania, weź jego dłoń dotykaj nią swoje ciało i poprowadź tam..... głupi chyba nie jest i zrozumie wink

4

A nie lepiej powiedzieć tak jak w temacie? wink

5

to chyba Wy macie odmienne temperamenty wink

6

Ja jestem tego zdania,że to ty możesz przejąć tu inicjatywę i poprowadzić go.Pokazać co cię kręci,weż jego rękę i poprowadż.Ja to wczoraj byłam w szoku,jak w pracy weszliśmy na owy właśnie temat.I nasz kolega zadał pytanie:jak to można zrobić kobiecie dobrze ręką???? I na obecną chwilę,myślę,że niektórzy faceci nie mają w tych sprawach doświadczenia.Poprowdż swojego faceta i pokarz co cię kręci,a może zrozumie.Każda z nas kobiet ma różne potrzeby sexualne,ale...trzeba pokierować naszych facetów,bo inaczej nie zrozumią naszych potrzeb sad
Hmmm życzę powodzenia i wielu nowych doświadczeń tongue Pozdrawiam.

7

OJ ale Ci się Nieśmiałki trafiają smile Po prostu tak jak wcześniej dziewczyny pisały musisz przejąć inicjatywę smile smile smile Pokaż mu co i jak rozgrzej Go i uświadom, że może Wam obojgu byc przyjemnie na różne sposoby smile Musisz Go nauczyć skoro jeszcze nie wie wink

8

Zgadzam się z moimi poprzedniczkami:) musisz porozmawiac o tym ze swoim facetem... powiedz mu,że taka palcóweczka rozgrzeję Cie jeszcze bardziej a przez to wasz seks będzie bardziej namiętny... Faceci z natury są ciekawscy wiec napewno ta propozycja go zainteresuje:) życzę przyjemności:)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kochanie, zrób mi dobrze!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024