Witam mam taki problem byłam z chłopakiem 2 lata rozstałam się z nim od rozstania minęło już 2 tygodnie będąc z nim po roku związku poznałam jego kolegę i od poznania jego kolegi coś zaiskrzyło, myślałam cały czas o nim między nami tylko nie utrzymywaliśmy ze sobą kontaktu i ukryliśmy nasze uczucia i nie wyznaliśmy sobie nic. 20 stycznia odezwał się do mnie i od tamtej pory mamy kontakt codzienny od tamtego momentu spotkałam się z nim 3 razy czuję coś do niego on do mnie też coś czuje ale kocham swojego byłego chłopaka i on też mnie kocha od rozstania zachowujemy się tak samo jakbyśmy byli parą w ogóle nie odczułam, że nie jesteśmy ze sobą. Dalej sie z byłym spotykam itp. a z jego kolegą tak samo spotykam się i nie wiem co mam zrobić. Pomóżcie!!!
Gdy byłam z moim chłopakiem byłam nieszczęśliwa zabraniał mi wszystkiego, bił mnie od czasu do czasu, okłamywał mnie zawsze dowiadywałam się o wszystkim od jego kolegów nigdy od niego, ukrywał przede mną jakieś ważne sprawy, nie był czuły wobec mnie na początek było jak w niebie a od roku zaczął się koszmar tyle razy obiecywał, że się zmieni ale dalej jest to samo, a jego kolega jest czuły, miły, widać, że jest fair w stosunku do kobiet, ale mam taki mętlik w głowie nie wiem, którego wybrać. O byłym nie potrafię zapomnieć, ciężko jest mi z nim skończyć, jego kolega nalega, żebym zerwała raz na zawsze z byłym i nie rozumie, że jest mi ciężko i potrzebuję trochę czasu na zerwanie z nim i wkurza się jak z byłym się spotykam.
Gdy byłam z moim chłopakiem byłam nie szczęśliwa zabraniał mi wszystkiego, bił mnie od czasu do czasu, okłamywał mnie zawsze dowiadywałam się o wszystkim od jego kolegów nigdy od niego, ukrywał przede mną jakieś ważne sprawy, nie był czuły wobec mnie na początek było jak w niebie a od roku zaczął się koszmar tyle razy obiecywał, że się zmieni ale dalej jest to samo, a jego kolega jest czuły, miły, widać, że jest fair w stosunku do kobiet, ale mam taki mętlik w głowie nie wiem, którego wybrać.
Serio godzisz się być z kimś kto Cię nie szanuje??? Podnosi rękę na słabszą osobę? Zakończ ten związek jak najszybciej i pobądź trochę sama ze sobą. Nie wchodź w nowe relacje, dojrzej, zrób coś dla siebie. Ucz się, rozwijaj. Życie to nie tylko bycie w związku.