Jak mu powiedziec prawde? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak mu powiedziec prawde?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Jak mu powiedziec prawde?

Witam serdecznie. Sytuacja dość dziwna, powiedziałabym iż nieoczekiwana. Miesiąc temu zblizyłam się bardzo do swojego znajomego, z ktorym mamy wspolnych znajomych. Wyjechał niestety do pracy za granicę, bardzo chciał bym przyjechała. Oczywiscie zgodziłam się, bylam z tego powodu bardzo zadolowona, myslalam do niedawna, ze to jest to, ze cos stworzymy. No ale od kilku dni nie myśle znowu o niczym innym jak o dawnej milosci, ktora kochałam i kocham nadal. Siedząc wczoraj nad Wisła, myslalam o tym do poznej nocy. Nasze drogi są bardzo rozbiezne i zwiazek z moja dawna sympatia nie jest mozliwy. Tak, kochał mnie. I ja tez kochałam. Jednakze nigdy nie bylismy razem. Na dzien dzisiejszy wiem,ze nie chce juz jechac za granice i tam udawac przed kolega, tuszowac to co we mnie siedzi, snuc z nim jakies mozliwe plany na przyszlosc(bo on tego chce). Jak mu zatem z dnia na dzien powiedziec, ze juz tego nie chce? Bo o tym, ze ciagle gdzies we mnie drzemie dawna milosc, nie powiem mu. To zbyt trudne.

proszę o radę

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak mu powiedziec prawde?

A co się stało, że znowu myślisz o dawnej miłości?
Może nie zakończyłaś tej znajomości na dobre a wkroczyłaś do następnej?

3

Myslalam, ze zakonczylam..Chciałam czegos nowego no i bach- znowu mi wrocilo. Najgorsze jest to, ze teraz..kiedy planowalam juz co innego.

4 Ostatnio edytowany przez Malenka35 (2015-02-05 16:07:29)

Czy Ty czasem nie jesteś z Łodzi? Może jakieś spotkanie, co Ty na to?

5

Malenka35 napisał/a:

Z pewnoscia jest z Lodzi. Lodz to najwieksze miasto nad Wisla:)

6

Nie pisalas juz tego przypadkiem w innym watku i pod innym nickiem?Pzdr.

7

powiedz mu prawdę co ci leży na sercu i jaki jest powód że nie możecie być razem.

8 Ostatnio edytowany przez Malenka35 (2015-02-05 19:42:39)

Lancacter napisał/a:
Malenka35 napisał/a:

No cóż może jestem i  blondynką ale chyba niestereotypową a wniosek taki wysnułam z innego wątku, który przeszukiwałam gdzie  dorcia umieściła wpis, że również jest z Łodzi smile (warto poszukać )
Poza tym można być z Łodzi, mieszkać w Łodzi a akurat rozmyślać nad Wisłą, czy to zabronione?

No cóż poza tym jak to pięknie brzmi Łódź nad Wisłą, wniosek sam się nasuwa
Hm, zbyt szybko wysuwasz wnioski

9

Malenka35 napisał/a:
Lancacter napisał/a:
Malenka35 napisał/a:

No cóż może jestem i  blondynką ale chyba niestereotypową a wniosek taki wysnułam z innego wątku, który przeszukiwałam gdzie  dorcia umieściła wpis, że również jest z Łodzi smile (warto poszukać )
Poza tym można być z Łodzi, mieszkać w Łodzi a akurat rozmyślać nad Wisłą, czy to zabronione?

No cóż poza tym jak to pięknie brzmi Łódź nad Wisłą, wniosek sam się nasuwa
Hm, zbyt szybko wysuwasz wnioski

Nic do Ciebie nie mam:) Fajna babka z Ciebie. Pozwolilem sobie na zart, ale jestem przekonany ze wszystko odbylo sie w granicach dobrego tonu.
Pozdrawiam i usmiechij sie smile

10

Powiedz mu , że na razie nie chcesz się angazowac , by dal Ci czas , bo nie jesteś pewną czy dobrze robisz. To wystarczy i ttym go ani nie urazisz ani nie sprawisz bólu smile

11

Zanim wejdziesz w następny związek proponowałbym, załatwić sprawę z "dawną miłością". Co do Twoje aktualnego partnera, musisz powiedzieć to prosto z mostu. Wszelkie zdania typu "Nie jestem gotowa", "Nie wiem co czuje" zostawiają w facecie jakąś nadzieje. Możesz mieć potem problemy, że on szuka kontaktu. Pamiętaj najbrutalniejsza prawda jest lepsza od kłamstwa.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak mu powiedziec prawde?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024